Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 29, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 29, 2014 Deep,din punctul nostru de vedere,ca și spectatori,dreptatea pare a fi de partea amândurora...te citim pe tine,îți dăm dreptate ție,îl citim pe Picon,îi dăm dreptate lui....d-aia zic, sunteți niște DOMNI,o cafea și-o citirică băută face to face poate face minuni Din punctul meu de vedere...E PÂCAT că s-a ajuns aici Voi știți mai bine 1
James Joyce Reputație: 397 Postat August 29, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 29, 2014 Barbugiule, pe langa noi doi au postat si alti participanti. Care, culmea!, infirma ce spun el si Irina. So? Ai dreptate, e de rahat sa te imbeti si pe urma sa vorbesti prostii.
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 29, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 29, 2014 Deepule,OK,fie cum spui tu...mie nu-mi place sa discut în contradictoriu,sunt aici doar pt caterincă și din simplul motiv că acest forum mi-a creat o oareșcare dependență,plăcută,zic eu....plm,zic tot eu....și insist asupra acestui aspect,nu crezi că această 'luptă' virtuală deja e prea mult???Ne luptăm virtual să dovedim ce anume???Ca și exemplu de ranchiună virtuală între useri,Picon versus Futacios_man....caz cu notorietate,nu?S-au văzut,s-au plăcut,mai rămâne să se..... (glumesc)Deci se poate Sper să nu fiu interpretat gresit,dar....cu riscul de-a 'mă' repeta și de-a mi-o trage Xoxo la muie ....E PÂCAT 1
xo xo Reputație: 123 Postat August 29, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 29, 2014
xo xo Reputație: 123 Postat August 29, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 29, 2014 Cât ai dat??? Cam mare saltul de la guguștiuc la Cohiba...d-aia întreb Ține și tu de bani,nu mai fi așa mână spartă Ce e banii la mine? Maculatura!! 1
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 29, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 29, 2014 Ce e banii la mine? Maculatura!!Și monedele fier vechi =))
xo xo Reputație: 123 Postat August 29, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 29, 2014 Și monedele fier vechi =)) Alea le bag la carrefour acolo, la caricioare 1
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 29, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 29, 2014 Alea le bag la carrefour acolo, la caricioareAșa-i ăștia cu bani,io mă duc la LIDL.....am baba mea care-mi ține caricioru' rezervat...pe caiet 1
James Joyce Reputație: 397 Postat August 29, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 29, 2014 Barbugiule, P si F_m s-au contrat pe forum, s-au intalnit, treaba lor ce-au facut mai departe, mai ales ca presupun ca discutia a fost doar intre ei doi. Eu si Picon ne-am contrat pe forum (in niciun caz in stilul in care s-a "duelat" cu F_m!) pentru ca vedem lucrurile in mod diferit (chestiune absolut normala), fara ca eu, cel putin, sa-i port vreo ranchiuna. As fi de-a dreptul nebun daca as purta pica vreunui om cu care am avut o disputa de idei. Ne-am intalnit la ziua Sorinei, eu mi-am vazut linistit de treaba, n-am intrat cu nimeni in vreun conflict si m-am trezit asa, din senin, provocat aiurea de Irina. Am evitat o disputa cu ea si lucrurile s-ar fi linistit rapid, numai ca Picon, beat fiind (asta o spun ca sa-i acord circumstante atenuante), treaz zice el (si atunci e grav), a socotit sa puna paie pe foc, lansandu-se in tot felul de acuze la adresa mea, printre care si unele de frauda si escrocherie. L-am lasat sa-si faca numarul si l-am intrebat simplu: "Ce treaba am eu cu tot ce-ai spus tu?". N-a raspuns nimic. S-a ridicat si a plecat. Eu stiu ca, daca fac asemenea acuze si ele-s nedovedite, e de bun simt sa fac un gest reparator cu aceeasi greutate ca a acelui ofensator. Si Picon ce face? Nu doar ca nu regreta episodul, ba chiar se arunca intr-o tirada menita sa mistifice, doar, doar o cadea in picioare. Si eu ar fi trebuit sa spun ce? "Da, Picon, ai dreptate." Magic spune ca NU eu am adus "conflictul" in lumea reala, Sorina imi multumeste ca mi-am vazut de treaba si n-am raspuns provocarilor, iar Picon o tine pe-a lui. Adica noi trei suntem niste mincinosi, iar el spune adevarul. Aceasta a fost ultima mea interventie pe aceasta tema. 1
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 29, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 29, 2014 ''Aceasta a fost ultima mea interventie pe aceasta tema. '' Vorba lui Shaworma.....Stima!
picon Reputație: 1046 Postat August 29, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 29, 2014 Barbu' ma adresez tie pentru ca vad ca incerci sa mediezi acest conflict. Subiectul pe care ne-am contrat eu cu JJ nu-l pot devoala aici, din motive bine intemeiate - ating zone prea delicate, din viata profesionala. Stiind ca subiectul nu poate fi dezbatut aici si ca o eventuala disculpare a mea nu ar putea fi facuta fara a da detalii ce nu pot fi facute publice, a exagerat "culpa mea". Eu nu l-am acuzat direct pe el, ci zona profesionala in care activeaza; fix in aceeasi zi avusesem parte de un exemplu extrem de neplacut in acest sens, iar aproape toate experientele mele ( si nu numai ale mele) au fost cam la fel. El intrase intr-un clinic cu vrabia, Eu discutam cu alti invitati in alta parte a mesei si vazand ce se intampla, am incercat s-o dau pe "pula-pizda-muie-fut" ca intre curve si curvari, incercand sa sting flacara. El a inceput cu celebrele-i arogante si m-am aprins si eu. Dandu-mi seama ca explozia era iminenta, m-am retras la gratar. Barbu' . ma cunosti, imi pare rau ca intre noi a intervenit ceea-ce a intervenit, am iertat dar nu am uitat ... am beut amandoi in in vreo 2-3 randuri mai mult decat cele vreo 200 ml whisky si cele vreo 3-4 beri cat am baut in cele vreo 5 ore cate s-au scurs de la venirea mea pana la conflict, cat de matol m-ai vazut tu?Referitor la confirmarile/infirmarile celor doi: Sorina a scris clar ca a ajuns cand eu deja plecam catre gratar, deci nu a fost de fata, iar Magicul a zis ca nu JJ a importat conflictul din virtual in real. Si se pare ca are dreptate, vrabia fiind din cate am inteles cea care, dupa mai multe intepaturi venite din partea lui JJ a explodat. Dar cine a mutat cearta de la petrecere pe forum? Ca aici numai este loc de intors, evidenta e ... evidenta!Eu am incercat sa intend o punte, dar omul are ambit si a refuzat. P.S, Bambu' am nevoie de bani sa merg la Siana ... ma poti ajuta? Fa si tu un efort, cauza e nobila, jur ca fac recenzie :laugh2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 29, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 29, 2014 1 la mână,Bambu sau Barbu???Dacă e Barbu,du-te pe caiet....la Siana răspund eu și-așa din pește nu mă scoate Și-acu' vorba lui Tudorel: să trecem la treabă Bre,fuseră mai mult de 2-3 rânduri alea în care am băut,io zic să tot fi fost 7-8-9 Și DA,recunosc....din toate băutele astea o singură dată ne-am făcut 'pulă',in seara când am fost împreună la iubita noastră comună și ne-am făcut de hândel....în sensul bun (nu-mi arde mie acum că aș face o recenzie la evenimentul ăsta de-ar exploda forumu'....de râs bine'nțeles ) , în rest toate întâlnirile s-au desfășurat în limitele decenței și ale bunului simț....nu sunt singurul care poate confirma acest aspect,ar mai fi Darkness,Lego,Oly,Ventrinosu',Nașu', Afriq.....etc și mulți alții/altele Pula mea,ce-ar mai fi de zis.....vis-a-vis de conflictul vostru,îmi susțin ideea....la o cafea cu siguranță ve-ți cădea pe aceiași lungime de undă și acest conflict virtual o să se stingă Certându-vă virtual, și sunt sigur că și 'ajutați' de intermediari,din vorbă-n vorbă,din tastatură în tastatură,adevărul cu siguranță va fi denaturat Hai,vă pup și încercați să reveniți la sentimente mai bune
picon Reputație: 1046 Postat August 29, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 29, 2014 Barbu' ... correct, nu Bambu nu ma duc bre pe caiet! Bonuri de masa primeste?
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 29, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 29, 2014 Barbu' ... correct, nu Bambu nu ma duc bre pe caiet! Bonuri de masa primeste? N-ai curaj s-o întrebi personal? =))
andreea_good Reputație: 2383 Postat August 29, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 29, 2014 Vă simțiți stresați?? Lăsați cearta!Mergeți în Centrul Vechi și comandați niște midii de puță cu răpan!
picon Reputație: 1046 Postat August 29, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 29, 2014 Ejneboon Barbu'? Are neshte strapoane ...
xo xo Reputație: 123 Postat August 29, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 29, 2014 1 la mână,Bambu sau Barbu???Dacă e Barbu,du-te pe caiet....la Siana răspund eu și-așa din pește nu mă scoate Și-acu' vorba lui Tudorel: să trecem la treabă Bre,fuseră mai mult de 2-3 rânduri alea în care am băut,io zic să tot fi fost 7-8-9 Și DA,recunosc....din toate băutele astea o singură dată ne-am făcut 'pulă',in seara când am fost împreună la iubita noastră comună și ne-am făcut de hândel....în sensul bun (nu-mi arde mie acum că aș face o recenzie la evenimentul ăsta de-ar exploda forumu'....de râs bine'nțeles ) , în rest toate întâlnirile s-au desfășurat în limitele decenței și ale bunului simț....nu sunt singurul care poate confirma acest aspect,ar mai fi Darkness,Lego,Oly,Ventrinosu',Nașu', Afriq.....etc și mulți alții/altele Pula mea,ce-ar mai fi de zis.....vis-a-vis de conflictul vostru,îmi susțin ideea....la o cafea cu siguranță ve-ți cădea pe aceiași lungime de undă și acest conflict virtual o să se stingă Certându-vă virtual, și sunt sigur că și 'ajutați' de intermediari,din vorbă-n vorbă,din tastatură în tastatură,adevărul cu siguranță va fi denaturat Hai,vă pup și încercați să reveniți la sentimente mai bune ti-ai luat om care sa scrie dupa dictare ? ce e cu diacriticile astea ? 1
Laudanum Reputație: 555 Postat August 30, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 30, 2014 Nu-i asa ca te-ai saturat de florete? Ti-e dor de-un palos?
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 30, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 30, 2014 ti-ai luat om care sa scrie dupa dictare ? ce e cu diacriticile astea ?S-a imbatat secretara,da-o-n pula ta 1
2badboy Reputație: 16 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: baiat3rau Oras:Bucuresti Telefon: baiat3rau Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Deloc impresionat. Cand o sa-ti poti face frizura cu ea, da, atunci sa mai postezi imagini. Si cum inainte de IntaiFreza cu carare imi facui Acum stau si astept cu fricaOare JJ ce o sa mai zica !?
2badboy Reputație: 16 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: baiat3rau Oras:Bucuresti Telefon: baiat3rau Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Fa-ti-o fluier si sufla tare-n ea. Cum as face asa pacat?Caci pentru Augustus suflatu-i rezervat!Si cum cale nu-i de-ntorsIata cum o lacrima mi-a stors! Ite et amplius iam noli peccare
tina diamond Reputație: 974 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 JJ nu are dc sa zica ceva, fiindca dumneata TOT nu ti.ai facut frizura cu ea! A, da, i.ai facut ei frizura, e o diferenta intr.o mica-mate masura. Io nu ma mai bag. Ăst topic îi chiar de.a drieptu' trist. 1
guy fawkes Reputație: 872 Postat Septembrie 1, 2014 Postat Septembrie 1, 2014 Hi guysLast week end i was in sinaia , and i have find a "pulometru"Attached the photo of this tool tested on me ..... 4
James Joyce Reputație: 397 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat Septembrie 1, 2014 Inca un tataie cu probleme de incredere in sine... Cand v-o muri urmeaza sa va sinucideti.
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Flocii ai cui sunt ? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum