Sari la conținut

Lia 0740646061

Postări Recomandate

• Oras:ro
  • Oras:ro

@gangbang

gusturile nu se discuta. fiecaruia ii place un anumit tip de femeie. din descrieri si din poze iti poti da seama daca iti place sau nu, implicit daca vei merge sau nu la ea. ce tot o arzi atata aiurea pe aici. ti-ai spus parerea de n ori. deja plictisesti. pa  :hihat

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Gang Bang, aceeasi poveste ca si pe alte threaduri! Omule, intelege ca nu adevarul, sau adevarul tau este contestat, ci modul in care il expui. Iata, mai multi useri, de toate culorile, ti-au spus aici exact ce ti-am spus si eu: este bine sa-ti spui punctul de vedere chiar daca este negativ, dar nu este ok sa jignesti. Or, " pamfletul" tau, tocmai asta face: jigneste. Dintre cei de mai sus, stiu cel putin un user care nu a vizitat-o pe Lia si nici nu cred ca o va vizita dar a reactionat tocmai la modul in care ai gasit de cuviinta sa-ti spui adevarul. Repet, nu adevarul, nu adevarul tau deranjeaza, ci maniera de a-l expune.

• Like 8
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
Vreau sa precizez inca de la inceput ca  parerea mea a fost ca Lia inca nu este de top,  dar este doar parerea mea si chiar daca este in contradictoriu cu alte pareri exprimate nu ma dau cu gaoaza de pamant ca nu se tine cont de ea. Ca la vot fratilor, majoritatea decide .
,,Defectele" de care vorbesti tu pentru unii nu sunt deranjante si poate altora chiar le sunt pe plac. 
Faptul ca domnisoara nu a fost deranjata de recenzia ta nu dovedeste o recunoastere , mai degraba o acceptare a  parerii fiecaruia  si mai dovedeste si bun simt din partea ei. Toti am inteles chiar si eu inainte sa merg ca are respectivele ,, defecte " deranjante pentru tine , dar totusi m-am dus si am si ramas , in aceeasi oala esti si tu. Deci stim despre ce este vorba , nu evitam sa spunem doar ca o facem intr-un mod mai putin vehement, cu bun simt  si tinem cont si de alte aspecte :)
Despre postarea  ta , are dreptate Raj Kapoor , o bascalie fara rost si fara sens.
Apreciem talentul artistic dar eu personal prefer niste recenzii  chiar si mai seci , fara vreo pana literara sau mistocareala ieftina :) .
Dupa cum cred ca am spus si in alte cazuri modalitatea de exprimare conteaza , vorbim totusi de niste fiinte umane si nu despre obiecte sexuale .

Bafta 

Am si eu o nedumerire.Poate ma lamuresc domnii cu postarile de mai sus,intrucat se tot evita a se descrie domnisoara in cauza.Cum se face ca postarile abunda in glorificari ale prestatiei,in descrieri amanuntite ale momentelor intime insa nu exista nici un cuvant referitor la profilul estetic al domnisoarei Lya?!

Am citit si eu balada Mioritei cu toate ca aici nu e cazul(poti sa o asemeni cu o rumegatoare dar in nici un caz ea nu e la categoria ovina)-parerea mea.Daca tot trebuie inchinate ode pe acest thread nu ar trebui sa stim toti ca poate asa mai descoperim niste talente neexploatate pana acum.Vreau sa intru si eu in cercul poetilor anonimi asa ca voi incerca in cele ce urmeaza sa aduc un omagiu acestei...nu stiu cum sa zic...acesteia!

Pe o scara veche la dos de bulevard

unde te intreaba ce vrei un bodyguard

sade si te-asteapta tanara domnita

rumegand din fanul strans intr-o capita.

Daca n-o cunosti ai trait degeaba,

unde calca ea nu mai creste iarba

Multi masculi trec pragul ,vin si se petrec

cu superba fata-Fiona lui Shreck!

Cam asta lipseste din povestea cu zane

pe care o spuneti cu scapari pe bune

iar aici nu-i cazul sa o dam in rime

pentru ca aici nu-i locul unor glezne fine.

Posteriorul sau e peste masura

vorba ceea:7 dintr-o lovitura

cred ca a fost inventata pentru ea special

mi-o inchipui doar desaland un cal.

• Like 7
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest

Aceeasi cavaleri ai apocalipsei...Scuze, Lya !Imi retrag toate cuvintele si pamfletele.Esti minunată,perfecta si irepetabilă.Baieti ,mergeti cu incredere pentru ca ,exact cum au omis cei de mai sus ,esti sau poti fi visul oricărui bărbat.E bine asa, domnilor ?

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu

In sfarsit ai reusit cea mai buna postare si ai surprins esentialul : noi suntem cavaleri :)))

Sa fii iubit , nu prea cred dar chiar iti doresc asta  :)

Aceeasi cavaleri ai apocalipsei...Scuze, Lya !Imi retrag toate cuvintele si pamfletele.Esti minunată,perfecta si irepetabilă.Baieti ,mergeti cu incredere pentru ca ,exact cum au omis cei de mai sus ,esti sau poti fi visul oricărui bărbat.E bine asa, domnilor ?

• Like 4
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Bine ca ne dam cu parerea si cu presupusul dar habar nu avem sa scriem...aloooo, perfectiunea, Brad Pitt?!?!

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator Batranul George
Reputație: 0

Fata are bun simt si nu a răspuns, probabil nici nu v a răspunde. E ceva de genul cainii latră, ursul merge ,

Ti-a iesit bine gluma asta cu "ursul merge" chiar daca a fost involuntara.

Link spre comentariu

Fata are bun simt si nu a răspuns, probabil nici nu v a răspunde. E ceva de genul cainii latră, ursul merge ,

Nu este absolut nicio diferenta intre voi, amandoi ati facut scoala in fata "b-locului" asa ca daca "tacea-i" prost doar in sinea ta "ramanea-i" ....acum ne-ai aratat si noua =))

Care gluma spui George, aia in care ne arata cat este de analfabet?!?! Da, mie, astfel de specimene mi se par a fi niste glume proaste ale.... naturii =))

Link spre comentariu

Bine ca ne dam cu parerea si cu presupusul dar habar nu avem sa scriem...aloooo, perfectiunea, Brad Pitt?!?!

Iertata fie-mi greseala comisa si faptul ca avem acces amandoi la educatie ar trebui sa fie folosit pentru a ne imbogati sistemul de valori.Iti doresc sa ai parte de tot atatea carti citite cate experiente sexuale ai avut!O zi superba in continuare si spor la citit!

• Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Va salut 😆 vazand pozele si recenziile fetei am zis ca n.ar strica o vizita.

O sa fac o recenzie simpla fara detalii prea mari. Am sunat m.am programat am ajuns la timp mi.a explicat unde trebuie sa ajung , locatia este oke curatenie e cu de toate :)) lia este o fata super ai ce sa discuti cu ea , serviciile sunt oke

legat de actiune am inceput cu un oral protejat cu deep reusit , la normal se misca bine geme usor aici nu pot detalia prea mult actiunea deoarece nu am rezistat foarte mult :)) Per total merita toti banii eu unul o sa mai revin te pup lia :*

• Like 4
  • Minus 8
Link spre comentariu

Va salut vazand pozele si recenziile fetei am zis ca n.ar strica o vizita.

O sa fac o recenzie simpla fara detalii prea mari. Am sunat m.am programat am ajuns la timp mi.a explicat unde trebuie sa ajung , locatia este oke curatenie e cu de toate :)) lia este o fata super ai ce sa discuti cu ea , serviciile sunt oke

legat de actiune am inceput cu un oral protejat cu deep reusit , la normal se misca bine geme usor aici nu pot detalia prea mult actiunea deoarece nu am rezistat foarte mult :)) Per total merita toti banii eu unul o sa mai revin te pup lia :*

Super recenzie!Mai sunteti multi?!Deci asa arata o "recenzie simpla fara detalii prea mari".Daca tot a fost gratis, poate ar fi trebuit sa fii mai convingator ...penibil.Oricum ai niste postari "admirabile",nu inteleg cum de esti maistru dar asta e treaba celor care ti-au acordat titlul asta.

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Va salut vazand pozele si recenziile fetei am zis ca n.ar strica o vizita.

Interesant....si recenzia unde ar fi?!

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...