mosparanoiaa Reputație: 86 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 Postarea e foarte clară, i-a răspuns unui user, citește cu atenție!In altă ordine de idei, ar fi bine să încetezi cu postările aiurea, de tip conversație inutilă pe topicele fetelor.Mulțumim pentru înțelegere și o zi bună!Tu vorbesti pedo file ??? Ce tupeu de fariseu coclit poti avea, ai futut zeci daca nu sute de topice 4
kameleony Reputație: 1081 Postat August 13, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat August 13, 2019 Postarea e foarte clară, i-a răspuns unui user, citește cu atenție!In altă ordine de idei, ar fi bine să încetezi cu postările aiurea, de tip conversație inutilă pe topicele fetelor.Mulțumim pentru înțelegere și o zi bună!Oohhoo ai inviat! Aleluia.Ce mai zici Partz? :))Pe ce copila ai mai belit ochii ca bosolanul stim ca nu mai functioneaza de mult=)) 7
mosparanoiaa Reputație: 86 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 Oohhoo ai inviat! Aleluia.Ce mai zici Partz? :))Pe ce copila ai mai belit ochii ca bosolanul stim ca nu mai functioneaza de mult=))Mosul pedo fil stie sa dea numai lectii de moralitate cand el este principalul vinovat in 99% din cazuri cu topice facute varza 4
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 13, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 13, 2019 unitatea de masurare a ped0filiei: piconul ! 5
picon Reputație: 1046 Postat August 13, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 13, 2019 Q.E.D. 2 7
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 13, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 13, 2019 lol, ce prost 4
betivanul Reputație: 1109 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 Q.E.D picon, on 02 Aug 2019 - 12:19 AM, said:Măi băiete, tu te faci că nu înțelegi, sau chiar nu înțelegi? Dacă erai așa de corect cum te pretinzi, nu continuai discuția deloc, sau măcar doar o singură replică, nu câte ai dat tu!...Acceptă, bă, că sunt și alte păreri, cum facem majoritatea dintre noi, care răspundem criticilor de la recenzii cu umor, sau deloc!...P.S. fac recenzii pigmentate cu umor chiar daca sunt false... Q.E.D. 10
kameleony Reputație: 1081 Postat August 13, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat August 13, 2019 Q.E.D.Tot un terminat ai ramas.La fasole mai baga si tu un Ciolan afumat asa de gust.Stai ca am uitat ca e pensia mica :)) 8
mosparanoiaa Reputație: 86 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 Q.E.Dpicon, on 02 Aug 2019 - 12:19 AM, said P.S. fac recenzii pigmentate cu umor chiar daca sunt false...ahaaa, deci a recunoscut picon ca face recenzii false. Stie ca va fi banat in curand si se spovedeste 6
kameleony Reputație: 1081 Postat August 13, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat August 13, 2019 ahaaa, deci a recunoscut picon ca face recenzii false. Stie ca va fi banat in curand si se spovedeste=))Amin 7
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 unitatea de masurare a ped0filiei: piconul ! lol, ce prost Q.E.D picon, on 02 Aug 2019 - 12:19 AM, said: Tot un terminat ai ramas.La fasole mai baga si tu un Ciolan afumat asa de gust.Stai ca am uitat ca e pensia mica :)) ahaaa, deci a recunoscut picon ca face recenzii false. Stie ca va fi banat in curand si se spovedeste =))AminMotane pacatos, te intreb si eu asa, in particular, cum .....bogatia dintre picioare a lui Adam, permiti asa ceva. Chiar nu vezi ca este o gasca de proxeneti aici? :pope 1 3
kameleony Reputație: 1081 Postat August 13, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat August 13, 2019 Motane pacatos, te intreb si eu asa, in particular, cum .....bogatia dintre picioare a lui Adam, permiti asa ceva. Chiar nu vezi ca este o gasca de proxeneti aici? :popeCrocozaurule ai luat-o si tu pe prafuri mah? 4
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 Crocozaurule ai luat-o si tu pe prafuri mah?Spre deosebire de voi nu! :pope 1 2
kameleony Reputație: 1081 Postat August 13, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat August 13, 2019 Spre deosebire de voi nu! :popeIo zic ca da Mai asteptam niste romane din partea ta 3 1
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 Io zic ca daMai asteptam niste romane din partea taPune-ti niste scobitori la ochi sa ii poti tine deschisi! Cat despre romane, invata sa citesti mai intai, dupa aceea cauta autori "consacrati", eu nu sunt asa ceva! :slap2 2 3
kameleony Reputație: 1081 Postat August 13, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat August 13, 2019 Pune-ti niste scobitori la ochi sa ii poti tine deschisi! Cat despre romane, invata sa citesti mai intai, dupa aceea cauta autori "consacrati", eu nu sunt asa ceva! :slap2Naratiune lasa topicul fetei si treci la dgA fost odata ca niciodata un.....crocobaur 3
betivanul Reputație: 1109 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 Pune-ti niste scobitori la ochi sa ii poti tine deschisi! Cat despre romane, invata sa citesti mai intai, dupa aceea cauta autori "consacrati", eu nu sunt asa ceva! :slap2picon scrie de pe contul tau principal ! lasa clonele 5
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 Naratiune lasa topicul fetei si treci la dgA fost odata ca niciodata un.....crocobaurAtunci postarile tale de doi lei ce cauta aici? Eu am raspuns postarilor tale SALAULE! :pope 2
kameleony Reputație: 1081 Postat August 13, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat August 13, 2019 Atunci postarile tale de doi lei ce cauta aici? Eu am raspuns postarilor tale SALAULE! :popeMazarica tu insisti ca un ....Inca belisicopterul? :)) 4
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 13, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 13, 2019 pentru cine nu stie mitropolitul este clona lui picon =))) 5
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 picon scrie de pe contul tau principal ! lasa cloneleChiar denumirea aleasa de tine insuti arata ce esti! :pope Mazarica tu insisti ca un ....Inca belisicopterul? :))Ai limbaj de muedin mic, rupt in fund si ignorant! :laugh2 1 2
kameleony Reputație: 1081 Postat August 13, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat August 13, 2019 Chiar denumirea aleasa de tine insuti arata ce esti! :pope Ai limbaj de muedin mic, rupt in fund si ignorant! :laugh2Zise cine? :))Un **spam editat** mah fasole pastai. Terci fac din tine=)) 5
betivanul Reputație: 1109 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 Chiar denumirea aleasa de tine insuti arata ce esti! :pope Ai limbaj de muedin mic, rupt in fund si ignorant! :laugh2picoane te intreci cu gluma, lasa topicul Liei in pace, mos sandilau ce esti 5
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 pentru cine nu stie mitropolitul este clona lui picon =)))Pe un alt topic spuneai altceva drogatule! Ti-ai pus vreodata intrebarea proxenetule ca adevaratul xoxo vede pe forum un tampit ca tine care se foloseste de numele lui? :laugh2 Zise cine? :))Un **spam editat** mah fasole pastai. Terci fac din tine =))Astept sa vad pe cine faci terci salaula mic si nesemnificativ! picoane te intreci cu gluma, lasa topicul Liei in pace, mos sandilau ce estiBaga capul in cacat, poate te trezeste mirosul saracule! 3
coco dick Reputație: 224 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 baietas esti grav tulburat de ti-ai pus gand rau sa faci topicul fetei pulbere ? Te dai usor de gol picoane, doar picon ar continua circul in lupta lui cu morile de vant ! Nu astept un raspuns din partea ta :pope 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum