mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 baietas esti grav tulburat de ti-ai pus gand rau sa faci topicul fetei pulbere ? Te dai usor de gol picoane, doar picon ar continua circul in lupta lui cu morile de vant ! Nu astept un raspuns din partea ta :popeImi pare rau ca te dezamagesc, ai gresit si tu adresa! Eu am terminat aici, iar topicul fetei l-au facut praf clonele salailor! 3
picon Reputație: 1046 Postat August 13, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 13, 2019 pentru cine nu stie mitropolitul este clona lui picon =)))Să mori tu? Pentru toată adunătura de trolli: lăsați topicul fetei, că l-ați fpcut praf! Două pagini ați aberat pe aici, ajunge! 1 7
kameleony Reputație: 1081 Postat August 13, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat August 13, 2019 Imi pare rau ca te dezamagesc, ai gresit si tu adresa! Eu am terminat aici, iar topicul fetei l-au facut praf clonele salailor!Atunci da-i drumul la ce ai mai gatit azi.Sunt curios 4
betivanul Reputație: 1109 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 Q.E.D picon, on 02 Aug 2019 - 12:19 AM, said:Măi băiete, tu te faci că nu înțelegi, sau chiar nu înțelegi? Dacă erai așa de corect cum te pretinzi, nu continuai discuția deloc, sau măcar doar o singură replică, nu câte ai dat tu!...Acceptă, bă, că sunt și alte păreri, cum facem majoritatea dintre noi, care răspundem criticilor de la recenzii cu umor, sau deloc!...P.S. fac recenzii pigmentate cu umor chiar daca sunt false... Să mori tu? Pentru toată adunătura de trolli: lăsați topicul fetei, că l-ați fpcut praf! Două pagini ați aberat pe aici, ajunge! 7
demass2 Reputație: 88 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 Să mori tu? Pentru toată adunătura de trolli: lăsați topicul fetei, că l-ați fpcut praf! Două pagini ați aberat pe aici, ajunge!Esti un mare ipocrit sa apari pe contul principal ca un erou eliberator dupa ce ai facut show de pe clone 6
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 Atunci da-i drumul la ce ai mai gatit azi.Sunt curiosNu am talent la gatit, pot spune insa ca am fost la buda si am ce sa iti dau sa mananci! :pope 1 4
kameleony Reputație: 1081 Postat August 13, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat August 13, 2019 Nu am talent la gatit, pot spune insa ca am fost la buda si am ce sa iti dau sa mananci! :popePofta buna! La ce foame ai in tine te cred ca ai ajuns sa iti mananci propriile " fecale " 4
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 Să mori tu? Pentru toată adunătura de trolli: lăsați topicul fetei, că l-ați fpcut praf! Două pagini ați aberat pe aici, ajunge!Lasa-i nene, detin adevarul absolut, sunt salaii de pe forum care au facut front comun, motanul ii tolereaza pentru ca are buzunarul plin, etc,! Ai putina rabdare te rog, fiecare pasare, pe limba ei piere! :pope 1 3
demass2 Reputație: 88 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 Nu prostesti pe nimeni picon daca vorbesti cu tine..pa 4
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 Pofta buna!La ce foame ai in tine te cred ca ai ajuns sa iti mananci propriile " fecale "Preparatul este pentru tine si altii asemeni tie salailor proxeneti clonati! :pope 2
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 Nu prostesti pe nimeni picon daca vorbesti cu tine..paTu nu esti de bagat in seama saracule! :laugh2 2
razvan1000 Reputație: 199 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 Mitropolitule te-ai inscris ieri si deja ai umplut 2 pagini aiurea. Cred ca e cazul sa te opresti. Cu ce ți-a gresit fata asta de faci circ?Vad ca te iei cu toti si inca continui desi acum vb de unu singur.Eu vreau sa vad recenzii nu un bufon aici 5
razvan1000 Reputație: 199 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 Scuze Lia. Cand ajungi la Bucuresti? Kiss
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 Va propun salailor, sa lasam topicul fetei in pace, daca sunteti guvizi si aveti sange in instalatie, ne intalnim pe DG. X 2
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 Mitropolitule te-ai inscris ieri si deja ai umplut 2 pagini aiurea. Cred ca e cazul sa te opresti. Cu ce ți-a gresit fata asta de faci circ?Vad ca te iei cu toti si inca continui desi acum vb de unu singur.Eu vreau sa vad recenzii nu un bufon aiciImi pare rau pentru Lia, nu este cazul sa ma opresc insa! Imi pare rau, totul are un scop, vor suferii doar salaii si smecherii prosti! 2
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 Mitropolitule te-ai inscris ieri si deja ai umplut 2 pagini aiurea. Cred ca e cazul sa te opresti. Cu ce ți-a gresit fata asta de faci circ?Vad ca te iei cu toti si inca continui desi acum vb de unu singur.Eu vreau sa vad recenzii nu un bufon aiciNu sunt nou aici, tu esti nou! :bye 2
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 Mitropolitule te-ai inscris ieri si deja ai umplut 2 pagini aiurea. Cred ca e cazul sa te opresti. Cu ce ți-a gresit fata asta de faci circ?Vad ca te iei cu toti si inca continui desi acum vb de unu singur.Eu vreau sa vad recenzii nu un bufon aiciBUFONULE! :laugh2 :pope 2
betivanul Reputație: 1109 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 Q.E.D picon, on 02 Aug 2019 - 12:19 AM, said:Măi băiete, tu te faci că nu înțelegi, sau chiar nu înțelegi? Dacă erai așa de corect cum te pretinzi, nu continuai discuția deloc, sau măcar doar o singură replică, nu câte ai dat tu!...Acceptă, bă, că sunt și alte păreri, cum facem majoritatea dintre noi, care răspundem criticilor de la recenzii cu umor, sau deloc!...P.S. fac recenzii pigmentate cu umor chiar daca sunt false... Să mori tu? Pentru toată adunătura de trolli: lăsați topicul fetei, că l-ați fpcut praf! Două pagini ați aberat pe aici, ajunge! Preparatul este pentru tine si altii asemeni tie salailor proxeneti clonati! :pope Tu nu esti de bagat in seama saracule! :laugh2 Imi pare rau pentru Lia, nu este cazul sa ma opresc insa! Imi pare rau, totul are un scop, vor suferii doar salaii si smecherii prosti! Va propun salailor, sa lasam topicul fetei in pace, daca sunteti guvizi si aveti sange in instalatie, ne intalnim pe DG. X Nu sunt nou aici, tu esti nou! :bye BUFONULE! :laugh2 :pope 5
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat August 13, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat August 13, 2019 BUFONULE! :laugh2 :pope O să îți stea mai bine cu o dungă la circul care l-ai făcut în seara asta :) 9
razvan1000 Reputație: 199 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 Da la cocalarii din canale nu avem ce sa le cerem. Ai dreptate mitropolitule. Lia cred ca ar trebui sa faci report acestui gunoier. Cred ca are nevoie de o mini vacanta! Vad ca si-a propus sa iti strice topicul cu circul lui de 2 leuti. Poate l-ai deranjat cu ceva sau pe cineva apropiat lui. Ma opresc aici decat sa dau apa la moara acestui sobolan. Bafta Lia 1
not secure Reputație: 1152 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 Nu inteleg ce are de impartit userul bolnav mental mitropolitul pe acest topic, ca de futut nu fute nimic. Cat despre trollul picon...i rest my case. 7
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 O să îți stea mai bine cu o dungă la circul care l-ai făcut în seara asta :) Da la cocalarii din canale nu avem ce sa le cerem. Ai dreptate mitropolitule. Lia cred ca ar trebui sa faci report acestui gunoier. Cred ca are nevoie de o mini vacanta! Vad ca si-a propus sa iti strice topicul cu circul lui de 2 leuti. Poate l-ai deranjat cu ceva sau pe cineva apropiat lui. Ma opresc aici decat sa dau apa la moara acestui sobolan. Bafta Lia Nu inteleg ce are de impartit userul bolnav mental mitropolitul pe acest topic, ca de futut nu fute nimic. Cat despre trollul picon...i rest my case.V-am invitat per DG SALOAILOR! Voi stricati topicul fetei! :pope 1 1
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 O să îți stea mai bine cu o dungă la circul care l-ai făcut în seara asta :) Da la cocalarii din canale nu avem ce sa le cerem. Ai dreptate mitropolitule. Lia cred ca ar trebui sa faci report acestui gunoier. Cred ca are nevoie de o mini vacanta! Vad ca si-a propus sa iti strice topicul cu circul lui de 2 leuti. Poate l-ai deranjat cu ceva sau pe cineva apropiat lui. Ma opresc aici decat sa dau apa la moara acestui sobolan. Bafta Lia Nu inteleg ce are de impartit userul bolnav mental mitropolitul pe acest topic, ca de futut nu fute nimic. Cat despre trollul picon...i rest my case.https://nimfomane.com/forum/topic/139667-toti-salaii-colorati-sa-posteze-aici/ 1
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 Va futev adevaratul X salailor! :laugh2 :pope 1
longevity Reputație: 130 Postat August 13, 2019 Oras:UE Oras:UE Postat August 13, 2019 V-am invitat per DG SALOAILOR! Voi stricati topicul fetei! :popeEu cred ca tu l-ai stricat cel mai mult. Te-ai bagat că musca pe cacat. Ce urmaresti de tot continui? Mars in plm ca eu nu stau la discutii cu tine indiferent care din cei enumerati mai sus esti. Cred ca singurul peste de aici esti tu. Hai caramba de aici pe topicul fetitei tale. Lasa fata in pace jeg inuman ce esti 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum