Sari la conținut

Lia 0740646061

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Sei molto bella e non vedo l"ora di inontrarmi con voi,ma prima e necesario ottenere il coraggio!

• Oras:Bucharest
Postat

Super recenzie!Mai sunteti multi?!Deci asa arata o "recenzie simpla fara detalii prea mari".Daca tot a fost gratis, poate ar fi trebuit sa fii mai convingator ...penibil.Oricum ai niste postari "admirabile",nu inteleg cum de esti maistru dar asta e treaba celor care ti-au acordat titlul asta.

Postat

Super recenzie!Mai sunteti multi?!Deci asa arata o "recenzie simpla fara detalii prea mari".Daca tot a fost gratis, poate ar fi trebuit sa fii mai convingator ...penibil.Oricum ai niste postari "admirabile",nu inteleg cum de esti maistru dar asta e treaba celor care ti-au acordat titlul asta.

• Oras:Bucale
Postat

• Like 2
  • Oras:Wonderland
Postat

Buna baieti, vreau sa va anunt ca mi-am schimbat locatia,de astazi ma gasiti pe Nerva Traian!

Va pup si astept sa ma vizitati! :hug1

• Oras:Bucuresti
Postat

Am sunat sunat la nr de la topic si am facut o programare pt ora 20 cu confirmare in prealabil locatie zona decebal, in spate la pink 
Bun si am ajuns am sunat mia dat detalile am ajuns urcat si ma astepta intr-o rochita foarte sexi am facut cunostinta. m-a intrebat daca vreau sa fac un dus, am zis ca da. mi-a adus un prosop curat.

Cand am terminat am stat 2 min la admirat tipa. Apoi am inceput actiunea.

Fata face un oral de zile mari cu deep atentie la zone adiacente ceva de vis. 

la sfarsit am mai facut un dus. am plecat multumit si satisfacut :)

Aspect: 9 - arata foarte bine, sanii mari putin lasati dar ok. fundul latut si placut. tatuaje pe spate :)

Comportament: 10 - nu am fost grabit, chiar ma grabeam eu si ea era foarte relaxata :)

Oral: 10 - a fost foarte atenta cu instrumentul

Normal: 8 : nu stiu cum a facut dar am terminat de 2 ori in max 3 minute :)

voi reveni.

• Like 5
  • Oras:ro
  • Oras:ro
Postat

.............................

Normal: 8 : nu stiu cum a facut dar am terminat de 2 ori in max 3 minute :)

........................

nota e pentru ea ca te-a terminat sau pentru tine ca ai terminat... de 2 ori in max 3 minute?  :hihat

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

dar am terminat de 2 ori in max 3 minute  :)

http://m.memegen.com/m9s22h.jpg

Pai numai o finalizare tine vreo 3 minute (cu tot cu scurgerea exploziva de lava si stergerea pulii cu servetelul umed)!!

• Like 1
Postat

http://m.memegen.com/m9s22h.jpg

Pai numai o finalizare tine vreo 3 minute (cu tot cu scurgerea exploziva de lava si stergerea pulii cu servetelul umed)!!

Si asta poate fi o perforanta...daca mai spui ca ti-a ramas timp si de o tigara,m-ai dat pe spate. :laugh2 :laugh2 :laugh2.

Postat

Buna baieti, vreau sa va anunt ca mi-am schimbat locatia,de astazi ma gasiti pe Nerva Traian!

Va pup si astept sa ma vizitati! :hug1

Ti-ai schimbat locatia-ok. Dar serviciile au ramas la fel? Esti singura acum sau s-a mutat si colega ta Adela cu tine? Multumim.
Postat

Suntem in aceiasi formula,aceleasi servicii,aceleasi preturi!  :2qm40hg

• Like 3
Vizitator Batranul George
Reputație: 0
Postat

Aceeasi formula? Inclusiv pestele?

Postat

@George fara el nu se putea :laugh2 !

• Like 5
Postat

nota e pentru ea ca te-a terminat sau pentru tine ca ai terminat... de 2 ori in max 3 minute?  :hihat

in 3 minute de cand am inceput sa fac sex normal. inainte de asta am avut parte de cate un oral :)

Postat

Normal ca da,nu este el mugurul din gogosica :D:D?

I-am gasit si garaj pentru duba ;)

Hahaa, cum sa nu iubesti fetele destepte?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:* azi trimit mai devreme cadourile ca pana luni numai calc pe forum ...

post-123528-0-56728200-1417761560_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 4
Postat

buna JackBlack sunt in Titan vizavi de reprezentanta Fiat

TITA --> ZONA DRISTOR - SALAJAN - POTCOAVA -  BALTA ALBA  ...SPER CA TE AJUTA :))

Postat

Locatia mea este pe Nerva Traian! Nu are nici o legatura cu ceea ce ai scris tu acolo....!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...