Sari la conținut

tarif  

16 membri au votat

1. 1. Care e cel mai utilizat tarif pentru o singura finalizare?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Ma, serios vorbim acum, de ce nu iesi si tu prin parc, sa te plimbi putin, sa mai vezi si tu lume, sa arunci paine la rate, sa te uiti cum se tin de mana un baiat si o fata, plm...azi fiind luni, sa vezi cum nu creste iarba.

Deschizi topice de sa ti ... :))

Noroc ce xoxo este in parc pentru ca altfel te injura.

• Like 5
Postat

Ps- vezi ca ai uitat sa treci 60 lei, am vazut destule la pretul ala, modifica repede:))

• Oras:Ubicuu
Postat

Ma, serios vorbim acum, de ce nu iesi si tu prin parc, sa te plimbi putin, sa mai vezi si tu lume, sa arunci paine la rate, sa te uiti cum se tin de mana un baiat si o fata, plm...azi fiind luni, sa vezi cum nu creste iarba.

Deschizi topice de sa ti ... :))

Noroc ce xoxo este in parc pentru ca altfel te injura.

serios raspunzand, sunt in parc cu laptopu', am hranit ratele deja, iarba intr-adevar nu creste azi, iar topice voi deschide cat mai multe pentru delectarea forumistilor

P.S. astept injuraturile persoanelor calificate si a membrilor cu personalitate, show must go on !

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

serios raspunzand, sunt in parc cu laptopu', am hranit ratele deja, iarba intr-adevar nu creste azi, iar topice voi deschide cat mai multe pentru delectarea forumistilor

P.S. astept injuraturile persoanelor calificate si a membrilor cu personalitate, show must go on !

Sa-mi spui si mie unde pot lua o diploma de mahalagioaica ca sa injur cu calificare...  :laugh2  :slap2

Spui ca lucrezi si ai 5000/luna?  :laugh2

Oly, mai bine spuneai sa mearga in Africa si sa piarda pasaportul impreuna cu laptopul, asta se teleporteaza imediat pentru delectarea forumistilor...  :laugh2

• Like 2
Postat

Sa-mi spui si mie unde pot lua o diploma de mahalagioaica ca sa injur cu calificare...  :laugh2  :slap2

Spui ca lucrezi si ai 5000/luna?  :laugh2

Oly, mai bine spuneai sa mearga in Africa si sa piarda pasaportul impreuna cu laptopul, asta se teleporteaza imediat pentru delectarea forumistilor...  :laugh2

de la domino pentru fratii si surorile lui fara numar

http://www.youtube.com/watch?v=4aNc3xHjDbc

• Oras:Sud Est - Nord Vest
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

Uneori suntem prea preocupati de acele tarife , si ignoram prea mult cateodata calitatea .

Problema e ca unii cauta sa futa ieftin si altii cauta sa futa ceva de calitate . In acelasi timp , una poate sa te futa de 100 de ron , super criminal si misto , si alta cu 150 de ron sa iti faca o laba in pizda . 

Nu intotdeauna ce e ieftin e de proasta calitate , si nu mereu ce e scump inseamna ca e si de calitate.

Dar cateodata , decat sa dai 60 de roni si sa faci laba cu martor , mai bine dai 100 de roni , si ti-o tragi cum trtebuie .

Banii n-aduc fericirea , ci numerele cu care le poti cumpara cu ei  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
  • Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti
Postat

• Oras:da' cica cicalaca cichi cha
Postat

eu am platit si 10 lei pt o finalizare

• Oras:B
Postat

iarta-ma ca te intreb domino dar sunt nelamurit si cred ca nu numai eu. De unde iti vin ideile pentru aceste topice, vrei sa castigi vreun concurs?

• Like 3
  • Minus 2
Postat

eu am platit si 10 lei pt o finalizare

10 lei? :350x 

Si ai facut laba de banii aia sau ai futut capra / oaia / vaca cuiva :laugh2 ?

• Like 2
Postat

am futut o carpa de sters pe jos, ca femeie nu se putea numi

Postat

iarta-ma ca te intreb domino dar sunt nelamurit si cred ca nu numai eu. De unde iti vin ideile pentru aceste topice, vrei sa castigi vreun concurs?

candidez la alegerile parlamentare in 2016 si vreau sa propun legiferarea prostitutiei, astept voturile forumistilor peste 2 ani, pana atunci fac propaganda

• Like 1
Postat

candidez la alegerile parlamentare in 2016 si vreau sa propun legiferarea prostitutiei, astept voturile forumistilor peste 2 ani, pana atunci fac propaganda

si sa intelegem ca vrei sa dovedesti ce inseamna starea de fapt a carei legiferare o vei propune?

Postat

si sa intelegem ca vrei sa dovedesti ce inseamna starea de fapt a carei legiferare o vei propune?

intai vreau s-o inteleg

Postat

candidez la alegerile parlamentare din Belgravistan in 2016 si vreau sa propun legiferarea prostitutiei, astept voturile forumistilor peste 2 ani, pana atunci fac propaganda. Ce inseamna prostitutie pe 2 euro cu timp nelimitat ? Eu nu zic ca nu era mai bine cand dadeam 100 de lei, dar nici chiar asa....

Postat

eu am platit in natura odata.

Postat

adica, o fata mia cerut sa fac sex cu ea dupa ce am ajutato cu caratul sacoselor,.

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

@Romero - pe cand incepi postarile cu manele? :)

LE - ca sa fiu mai bine inteles, completez: "...si, la fiecare 50 de manele, cate-un METAL serios pe threadul dedicat...?"

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...