Sari la conținut

Dana - 0760591805 (Calea Sagului - TM)


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

eu am vrut sa merg la Dana prin 2011. O sun si vorbim pentru ce zi si la ce ora. Totul ok. In urmatoarea zi, cand trebuia sa o vizitez, imi da SMS : ''Scuze, dar nu mai pot azi''. O_o   :huh:

Am sunat-o imediat, si avea telefonul inchis. Aceeasi faza mi s-a mai intamplat cand am decis sa-i mai acord o sansa.

Link spre comentariu
  • Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:de unde vreau
  • Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:de unde vreau

eu am vrut sa merg la Dana prin 2011. O sun si vorbim pentru ce zi si la ce ora. Totul ok. In urmatoarea zi, cand trebuia sa o vizitez, imi da SMS : ''Scuze, dar nu mai pot azi''. O_o   :huh:

Am sunat-o imediat, si avea telefonul inchis. Aceeasi faza mi s-a mai intamplat cand am decis sa-i mai acord o sansa.

 

Ce memorie au unii dom'le... a doua sansa a fost in 2011, 2012 sau anul acesta?

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

tot 2011. Insa nu asta e important, ci comportamentul ei.

 

@zedicus, regretabila intamplarea despre care vorbesti, nu zic nu, dar lumineaza-ma si pe mine ce-a fost in neregula cu comportamentul meu ca eu nu m-am prins.

Sau poate stie altcineva..........

Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

Sunt nou in “meseria” asta, insa incerc sa prezint cat mai ok experientele mele si sa contribui pozitiv la treaba excelenta pe care o faceti pe acest forum.

Urmeaza un fel de dubla recenzie, intrucat ajuns la Dana, am introdus-o in “meniu” si pe Mona.  Acum aprox 2 sapt am sunat  la Dana, la numarul afisat in titlu, dornic fiind de un affair in premiera pentru mine cu o femeie voluptoasa  si impulsionat de recenziile scrise de domniile voastre. Deci sunat, raspuns prompt, programat peste aprox 2 ore. Resunat si directionat spre locatie, un bloc din apropierea sensului giratoriu mare de pe Calea Sagului. M-a ghidat telefonic spre bloc si mi-a repetat de cateva ori numarul apartamentului, pentru ca a spus ca are neplaceri cu vecinii din cauza vizitatorilor care suna gresit la interfon. Ajuns sus, Dana ma astepta pe tocuri, intr-o rochie vaporoasa. Roscata, tunsa scurt, la prima vedere mi-a parut mai mare decat ma asteptam, insa deloc dizgratioasa. Mi-a spus ca in camera mai e o colega, ca sa nu ma sochez cand intru. In camera intermediara, de introducere, era si Mona, statea jos pe un taburet. Mergea un tv pe ceva post de muzica, iar pe peretele drept era un fel de bar cu mai multe tipuri de bauturi. Eu relativ tensionat, fiind la doar a doua experienta de acest gen, insa Dana a reusit sa ma destinda. M-a intrebat cu care din ele as dori si ce mi-ar placea, am mai povestit putin, am fost poftit sa ma dezbrac si sa merg la dus. Mona nu prea spunea mare lucru, insa zambea larg, frumos, astfel ca au inceput sa-mi vina idei. Mers la dus, prosop proaspat, geluri de dus la alegere. Am mers apoi in camera de “lucru” cu Dana, care m-a invitat sa ma asez pe burta. Pat mare, curat, comod, dulap cu oglinda. A inceput cu un masaj de relaxare, apoi unul erotic, cu sanii ei mari frecati peste tot si saruturi pe tot corpul. M-am intors, am trecut la scurte tandreturi, cu FK si lins de sani, iar apoi a inceput un oral f bun, insa am rugat-o sa nu coboare mai jos de OO, pt ca nu-mi place nimic prin zona aia. A zambit si s-a conformat. Am trecut la un 69 care mi-a placut si mi-a parut ca si ea gemea sincer (sau se prefacea f bine). Am rugat-o sa puna guma, a venit lady on top. Priveliste minunata cu sanii aceia mari. Trecut la doggy, apoi misionar si am cerut sa puna soldatul intre sani si apoi sa finalizeze oral. ZIs si facut, cu un CIM  de zile mari. A mers la baie, a scuipat incarcatura, a facut dus, am trecut si eu la dus si am revenit in camera intermediara, unde Mona astepta cuminte, tot zambind. Desi nu-mi sta in fire, regulamentul ma obliga sa dau note, asa ca i le acord  Danei si apoi continuam povestea>

 

Locatie: 9 (este curat, ingrijit, insa zecele il pastrez pentru zilele in care voi ajunge in locatii de lux)

Aspect: 8,5 (voluptoasa bine, nu recomand celor care doresc slabute; inaltime aprox 1,70+)

GFE: 9,5 (tin zecele in speranta unei escorte care sa ma faca sa-mi fie dor imediat ce ies pe usa)

Igiena: 10 (absolut nimic de reprosat)

Oral: 9,5

Normal: 9 (din cauza dimensiunilor, nu decurge totul foarte smooth)

 

Ca o concluzie, voi reveni si o recomand, insa nu celor care fug de kilogramele in plus.

 

Revenind la firul epic, Mona zambea frumos de pe scaunul pe care statea, insa la fel de putin vorbareata. Aprox 1,55-1,60, insa nu stau grozav cu aproximarile si are kg multe in plus. Parul blond, prins in coada, ochi albastri. Mie mi-a placut la fata si zambea foarte provocator, astfel ca am invitat-o in dormitor. A mers la dus si am trecut la actiune. Cum am mai spus, are ceva kg in plus, sanii sunt moi si lasati, iar la pussy nu era foarte recent epilata, asa ca nu am bagat nasul, desi nu am simtit absolute niciun miros neplacut. Am inceput sa ne mangaiem, apoi FK-uri patimase, apoi a trecut la un oral np, executat bine. Am rugat-o sa puna guma si sa vina deasupra. S-a miscat bine si mi-a placut mult cum se uita la mine si ca parea ca-I place mult. Daca s-a prefacut, ar trebui sa dea la actorie, ca e f talentata. Trecem la doggy, unde geme frumos, se prinde de cearsafuri, apoi misionar si o intreb cum pot sa termin. Imi spune “cum vrei”. Ii spun sa mai vina deasupra si apoi trece in genunchi, cu mine infierbantat si hotarat sa termin pe sani si pe limba. Asta s-a si intamplat, cu ea storcand pana la ultima picatura. A mers la dus, apoi eu. Note Mona>

 

Aspect: corp – 6,5 (cam multe kg in plus pentru gustul meu, sani lasati), fata – 9

Igiena: 8,5 (mirosea bine, dusata atunci, insa neepilata proaspat la pussy)

Oral: 9 (cu un plus pentru final)

Normal: 8 (plus pentru priviri si gemetele care pareau reale, insa in rest nimic spectaculos, parea putin retinuta totusi)

GFE: 8,5 (zambeste super, e interesata sa te faca sa te simti bine, insa nu zice aproape nimic)

 

In concluzie, o recomand strict iubitorilor de BBW, iar eu nu stiu inca daca o sa o mai gust.

 

Am decartat 100 de lei pentru fiecare, deci 200 ron total, iar Dana mi-a spus ca data viitoare e “obligatoriu”  sa le incerc pe ambele odata. Nu m-au grabit deloc, m-au facut sa ma simt ok, deci per total, recomand cu tarie.

 

Sulite tari sa aveti.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost de cateva ori la Dana. Nu stiu daca mai e nevoie de o recenzie, dar hai sa-mi dau si eu cu parerea:

O MILF care daca ar avea cateva kg. in minus ar fi si mai atragatoare! Pentru mine e ok si asa fiindca e foarte draguta atat la fata cat si in atitudine.

Locatia e curata, ea extrem de amabila, fapt care te face sa uiti ca esti la o "profesionista". Opspialiera, are un bar dotat cu oroce ti-ai dori, eu n-am profitat decat de sucuri fiindca ma deplasam cu masina.

E extrem de curata iar baia, prosoapele si asternuturile curate in permanenta, inspira incredere.

Presteaza foarte bine normalul, insa cateodata pare obosita si atunci nu prea "misca". Fiind mai "rubensiana", mobilitatea nu e punctul ei forte, mai ales daca si tu esti corpolent! ;-)
In schimb oralul e remarcabil, fara maini, cu DT , alintandu-ti cu limba toate "vecinatatile"!


Locatie+igiena: 9

Fatza: 9

Corp: 7

Oral:9+
Normal:8

GFE: 9 (mai ales dupa ce revii de mai multe ori!)

Halatul: 150 lei/ora, meritati din plin!

Am ratat un n"joc la dublu" cu prietena ei, dar pe viitor voi avea grija sa nu se mai intample! :slap2

Old Bastard a.k.a. "Cel de la 12"

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:din tara lui Voda
  • Oras:din tara lui Voda

Salutare!

Este prima mea postare pe site. Imi cer scuze admin-lor daca gafez cu ceva.

Am trecut si eu ca multi altii pe la Dana. Ce pot spune este ca tot ceea ce face este sa te faca sa revii. Eu unul am sa revin cu cea mai mare placere.

Sa trec la fapte: am sunat am programat o intalnire, spre norocul meu am prins unda verde, am ajuns la adresa am sunat iar pentru ultimele indrumari, in acest timp desigur am trecut testul, de la "fereastra cu muscate" am fost acceptat.

Nu mai descriu locatia pentru ca nu e schimbata cu nimic din ce a fost descrisa de ante colegii nostrii. Am fost poftit, servit cu ceva, am acceptat doar un cola ca na masina nu ma lasa sa beau, am discutat de una de alta, si uitasem de ce venisem:)). Am trecut la actiune: dus, prosop, masaj, oaral, etc.

Am mai stat de vorba si am constat ca deja am stat mai mult decat trebuia, cand sa incepem ostilitatile la a doua repriza, nu s-a mai putut, desigur imi expirase timpul. Am inteles m-am imbracat si am plecat cu promisiunea ca voi reveni pentru remiza. Remiza nu a mai avut loc din motive de lipsa de sincronizare.

Ce pot spune este ca nu regret absolut nici un minut timpul petrecut cu aceasta zeita rubensiana. Mi-e imi plac femeile pe care ai pe pune mana deci nu am cuvinte de repros, pot spune ca cine o prefera asa cum e nu regreta si sigur va reveni la Dana. Eu unul as face 400km pt o intalnire cu ea.Deci pot spune ca Dana este o zeita, o profesionista stie sa te faca sa uiti de ce ai venit, te face sa te simti ca traiesti, e ca si cum ai face dragoste cu prietena, sotia, da pot spune ca ea face dragoste nu face sex. Cine a trecut pe la ea stie la ce ma refer.

De povestit as mai povesti dar nu are rost, sa trec la note:

Locatie: 9 (nu este hote de 5 stele, dar e super ok)

Discretie: 10 (nde cand intri pana iesi esti sigur protejat de ochii indiscreti ai vecinilor)

Fata: 9 ( nu arata ca Angelina Jolie dar are totul la locul lui)

Oral: 8-9 (am mai intalnit orale dar nu pot sa ma decid, va trebui sa mai incerc ca sa ma dumiresc)

Normal: nu pot da o nota ca nu am ajuns acolo

Pretul: 150 RON la final doar o tragere, poate unii ar spune c m-am tapit, eu spun ca nu, chiar daca nu am mai punctat si a doua oara eu nu regret, poate data viitoare se va revansa, caci sigur sigur cand voi ajunge in orasul vostru prima data voi merge la ea si apoi la treburile mele.

Nu cred ca am spus ceva ce nu se stia dar ce am vrut eu sa accentuez este ca Dana nu e masina de sex, ea este o zeita, o femeie care merita tot respectul din lume pentru ceea ce face.

Sa o aveti tare la intrare!

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:vest
  • Oras:vest

Sal

Pe Dana o vizitez de cand locuia in spate la Billa in Soarelui ,la parter,sa mutat apoi tot la parter unde intoarce troleul 16 ,si in final ,o vizitez cu mare placere si la actuala locatie ,langa Turist in calea sagului,la et 1 ,ap cu doua camere semidecomandat,curat,cu un bar pe masura ,de unde poti servi cu mare placere cam tot ce doresti 

Dana este o tipa aranjata ,in jur de 30 ani,actualmente par vopsit roscat,unghii frumos facute ,dantura alba ,o tipa atentie nu grasa ,ci mai de graba voluptoasa ,fiindca sincer ,nu ii atarna burta ,are carnea tare pe ea ,sanii mari ,insa nu flescaiti,o tipa cu o atitudine ireprosabila,cu care poti avea o conversatie placuta

Dupa ce intreaba cu ce te poate servi ,o apa ,cafea sau o bautura,o tigara ,Dana te invita la un dus ,primesti un prosop curat ,dupa care te invita in cealalta camera,incepe cu un masaj excelent facut,intretinut de o discutie placuta,nu vorbeste verzi si uscate ,rade gen Carmen  ,urmeaza un oral neprotejat frumos executat ,fara a neglija zonele adiacente,urmat de finalizare pe sanii ei imensi

Urmeaza un dus iar,mers in cealalta camera, mai o tigara ,un suc ,si intors la treaba Incepe iarasi cu un oral nep,te pupa pe burta ,pe piept ,ajunge la gura unde te sufoca un pic cu sarutarile,pus caciulita si dai frate la normal in dusmanie pana nu mai pot  Finalizat in pozitia care imi pica bine ,dus,mai o tigara ,decartat banul si la rutina de zi cu zi

Locatie 9

Aspect 8,5

Igiena 10

Oral nep 9

Atitudine 10

Normal prot 8,5

Pret 150 ron cam ora si 15 min de fiecare data

Recomand cu placere

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Am spart gheata.

Cea de-a „n”-a mea vizita la Danutza (unde „n” e mai mare decat 10), a fost una diferita de toate celelalte. O sa vedeti de ce. Dar pana acolo, sa trecem la recenzia propriu-zisa. Am sunat-o pe Dana si spre bucuria mea mi-a spus ca e libera. La randul meu i-am zis ca, in functie de trafic, in maxim jumatate de ora sunt la ea. Zis si facut, astfel ca in 25 de minute eram cu degetul pe sonerie, anuntandu-mi sosirea. Dana, m-a primit zambitoare ca de obicei. Inainte de toate am stat putin de povesti la o tigara, ocazie cu care am fost certat pentru ca nu am participat la „iesirea la suc” din urma cu cateva saptamani, cu ea, blondy si colegul Mazarin. Motivele mele, cat se poate de bine intemeiate, au fost si convingatoare astfel ca supararea ei a trecut foarte repede. Ce-i drept si eu am certat-o un pic deoarece in ultimul timp este destul de putin prezenta pe forum. Si-a asumat criticile, insa nu mi-a promis solemn ca va remedia situatia. Vom vedea. Dupa tigara de socializare, am trecut la dusul de igienizare. Baia, desi cam veche, e curata si cu toate cele trebuincioase. Chiar am numarat: erau 8 geluri de dus barbatesti diferite. Mai rar o asemenea abundenta. Prosopul de asemenea curat si frumos mirositor, luat din dulapul de pe hol. Danutza mai baga din cand in cad capul pe dupa perdeaua de la baie, pentru a se convinge ca totul e in regula :laugh2. Dupa terminarea dusului am intrat in camera „de lucru”. Si aici curatenie ireprosabila, pat mare si confortabil, cu cearsaf curat proaspat intins pe pat. Cel putin in cazul meu, „meniul” e unul clasic. Pentru inceput, masajul de relaxare (3-4 minute). Unul bun, facut cu un ulei nu foarte mirositor. Dupa masajul de relaxare, a inceput cel erotic. Frecat cu sanii ei mari (imensi as putea spune) si frumosi dupa care saruturi peste tot. A inceput de la gat, a coborat usor pe spate, apoi pe fese dupa care a inceput nebunia: anilingusul. Aici stana de piatra sa fi si tot nu ai cum sa nu reactionezi. Totul a fost condimentat si cu usoare lingeri de outze in momentul in care mi-am ridicat putin fundul si am permis acest lucru (cum fac de altfel de obicei). Tot acest deliciu a durat in jur de 5-6 minute dupa care m-am intors pe spate pentru proba orala. Una foarte buna de altfel. O ia in gura pe toata, o mai lasa si se ocupa si de zonele adiacente, o mai baga intre sani si de acolo o ia in gura si tot asa pret de cateva minute. La un moment dat Danutza mea s-a lasat pe spate si a asteptat sa ii intorc serviciul. Nu i-am facut tot ce mi-a facut ea, insa am facut pentru prima data un lucru: am sarutat-o pe gura. De aceea am spus ca am spart gheata. Si ne-am sarutat asa stand unul langa (peste) celalalt pret de cateva minute bune. Saruturile au fost intretinute de explorari digitatele ale „piersicutei” Danei din partea mea si atingeri mai mult sau mai putin energice ale lui „nellu mic” din partea ei. Cum sorocul nu era prea departe, am pus prezervativul si am trecut la normal. Prima pozitie si singura de altfel, eu deasupra. Nu de alta, dar voiam sa continuam ceea ce am inceput si anume sa ne sarutam. Normal bine intretinut de Danutza, care in ciuda faptului ca e plinutza, e foarte flexibila. Astfel ca penetrarea e una cat se poate de facila. A inceput sa ma traga spre (in) ea, pana in momentul in care i-am spus sa o lase mai moale pentru ca al meu tovaras e gata sa scuipe. I-am si reprosat, cu ghilimele de rigoare, ca ea e de vina pentru acest aspect deoarece m-a „chinuit” prea mult. Dupa care a venit si replica ei: pai ce, tu nu m-ai chinuit pe mine trei ani de zile! Pai, am intrebat eu? Pai, ti-au trebuit 3 ani de zile sa ajungi sa ma saruti. Si aici avea dreptate. La cat de OK a fost sarutul imi dau seama ce prost am fost ca nu am incercat macar de la a doua intalnire sa o sarut, daca nu chiar din prima. Si asa, stand noi ca un meduz si o meduza – buza-n buza – si cu al meu tovaras mai dand cate o contra din cand in cand am finalizat glorios in prezervativ. De data asta nu l-am certat prea tare pe „nellu mic” pentru ca dupa tot deliciul la care a fost supus nu avea cum sa reziste prea mult. Dupa scoaterea prezervativului de catre Danutza am mai trecut o data pe la dus pentru o a doua igienizare dupa care am mai stat la doua tigari de adio. Timpul total petrecut, in jur de o ora si 10 minute. Tariful, cel standard pentru o astfel de intalnire: 150 de lei. Note:

- locatie: 9 (totul foarte curat, baia putin cam veche)

- aspect general fata: 8,5 (cu un plus pentru sani)

- aspect fatza: 8,5 (frumusica)

- igiena, inclusiv cea bucala: 9,5 (foarte OK)

- atitudine: 9,5 (te simit ca si cu o prietena)

- GFE: 9,5 (foarte bun, pacat ca am fost eu prost atatia ani)

- oral: 9,5 (foarte bun)

- normal: 9 (nota e mai mica din cauza mea ca nu am rezistat prea mult)

- raport calitate/pret: 9

Tinand cont ca am fost pe ea ea de cel putin 10 ori, dupa cum spuneam, nu am cum sa nu o recomand. Deci, O RECOMAND CU INCREDERE.

  • Like 7
Link spre comentariu
Vizitator albertosiculus
Reputație: 0

Joi am trecut prin Timisoara si dupa terminarea treburilor, m-am gandit ca ar fi bine venita un pic de rasfat. 

Am sunat la Dana si am programat o intalnire pentru ora 16.00.

La ora stabilita am fost in fata apartamentului din Calea Sagului.

La intrare am fost intampinat de Dana, intr-o tinita sexi si pe tocuri. Dupa o tigara Ea si o cafea eu, am trecut la dus. Baie curata si dotata cu de toate. Dupa dusul de rigoare, am intrat in dormotorul cu un pat matrimonial mare si cu lenjerie proaspata si curata.

Actiunea a inceput cu un masaj care mi-a prins foarte bine. Pasul urmator, masaj erotic cu sanii mari si bestiali. Pupaturi pe tot corpul, jocul ei cu limba este dementiala. Anilingus care te scoate din minti. Un normal foarte foarte bun si un final de final. Dupa o mica pauza in care am povestit despre una-alta, in timp ce Dana i-mi facea un masaj la oute, ea mi-a aplicat un oral foarte foarte muncita ( din pacate m-am terminat cam greu ).

Deci nimic nou. Dana este o fata superba la care te duci doar daca vrei sa te simti foarte bine.

Locatia de pe Calea Sagului - usor de gasit si am gasit si loc de parcare - nota 9,5

Aspect -  sani f. mari cu care te poti juca la liber, draguta si prietenoasa - nota 9,0

Curatenie - impecabila - nota 10

GFE - super - nota 9,5

Oral - protejat ( la cererea mea ) - 9,0

Normal - f. bun 9,5

Cadou - 150/ ora

Recomand cu caldura !

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am revenit si eu la Danutza fiindca in cele cateva vizite de pana acum n-am avut ce sa-i reprosez, ba dimpotriva m-a facut sa ma simt foarte bine :bow2 .
Sun si convenim ora, ajung si .... sin cauza sclerozei, gresesc nr. interfonului! :wallbash Pffffff ...Dau sa sun la telefon ... telefonul ...nui! Pffffff! Plec turbat acasa, recuperez mobilu' si constat ca ma sunase de doua ori.... O sun si facand haz de situatia idioata, fac cale intoarsa :car !
Ma asteptat razand si la un suc rece am facut haz de necaz si am palavragit :discuss_gathering:  un pic despre forumisti si escorte.
Totusi fin'ca scopu' vizitei era altul decat analiza postarilor si postatorilor am inceput ostilitatile, intai cu un oral facut "a la carte" :felatie cu grija maxima la vecinatati si anilingus  temeinic, dupa care am cerut cauciucul aferent pentru introspectia juniorului. Aici i-am facut o surpriza si mi-am pus si un inel vibrator adus "cu premeditare" si ... ride on! Am folosit ca de obicei fotoliile din sufragerie ... (daca sunteti cuminti o sa va arate ea si voua  pozitia mea secreta!) Am finalizat in caciula, fata apreciind pozitiv si aportul electronic la prestatia mea. :sweatingbullets:
Dupa dusul de rigoare(al ambilor doi), am continuat palavrageala la o tigare si la sucul rece adus din nou :pepsi (fara sa-i cer!) de ospitaliera Danutza.

O data terminata tigara m-a invitat in dormitor  unde dupa ce m-a intins pe patul curat, a inceput cu un masaj cu sanii ei imensi :boob , presarat cu sarutari pe tot corpul pana a ajuns la juniorul adormit, incepand un oral prestat cu devotament si sarguinta. Vazand abnegatia cu care il lucra oral pe ala micu' care deha dadea semne ca i-a pierit somnul , i-am zis sase rasuceasca cu 180° ca sa o fac si eu sa se simta bine :69 . Pasarica ei umeda avea un miros super senzual si am molfait la ea inspectandu-i alternativ si  lingvistic profunzimile. Se vede treaba ca-i placea fiindca oralul ei a devenit navalnic! Nu stiu cat ne-am jucat fiindca eu nu prea cronometrez, dar cert e ca pot sune ca am avut parte de un oral cu CIM cum rar mi s-a facut!
Am terminat gafaind amandoi  si zambetul ei de placere de dupa m-a facut sa cred ca  nu i-a displacut de loc ora petrecuta cu mine.
Nu mai insirui notarile clasice fiindca am facut-o si data trecuta in ce o priveste , dar vreau sa punctez ca GFEul :hug1  si oralul se apropie sensibil de 10!

Clar fata e de top :hooray  si clar ca e de revizitat ori de cate ori vrei sa te simti bine!

Hasta la vista confutadores! :cowboy:
 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Saptamana asta am trecut si eu pe la Dana pentru prima oara.

Am sunat si am programat intalnirea peste 10 min, programare care a decurs cunform discutiei de la tel.

Am intrat in apartamnet, Dana ma asteptat dupa usa imbracata sexy. Mers la dus unde am gasit o gama variata de dus geluri.

A inceput cu un oral bine executat cu ''limbute la bilute'' :baby2 , trecut la normal unde am lasat-o pe ea deasupra sa-i admir formele si bineinteles terminat in pozitia caprita.

locatia: 9 (apartament 2 camere, curat)

aspect: 8 (o dejavantajeaza putin pozele)

igiena: 9 (miroase bine)

atitudine 9 (foarte prietenoasa)

oral: 9 (nu se grabeste)

normal: 8 (nu poti sa faci ''avioane'' cu ea...stiti voi de ce)

recomand, este de revenita

aaa...pret 100ron/finalizarea O/N si N/P ora nu stiu, nu am intrebat

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am revenit si eu la Danutza fiindca in cele cateva vizite de pana acum n-am avut ce sa-i reprosez, ba dimpotriva m-a facut sa ma simt foarte bine :bow2 .
Sun si convenim ora, ajung si .... sin cauza sclerozei, gresesc nr. interfonului! :wallbash Pffffff ...Dau sa sun la telefon ... telefonul ...nui! Pffffff! Plec turbat acasa, recuperez mobilu' si constat ca ma sunase de doua ori.... O sun si facand haz de situatia idioata, fac cale intoarsa :car !
Ma asteptat razand si la un suc rece am facut haz de necaz si am palavragit :discuss_gathering:  un pic despre forumisti si escorte.
Totusi fin'ca scopu' vizitei era altul decat analiza postarilor si postatorilor am inceput ostilitatile, intai cu un oral facut "a la carte" :felatie cu grija maxima la vecinatati si anilingus  temeinic, dupa care am cerut cauciucul aferent pentru introspectia juniorului. Aici i-am facut o surpriza si mi-am pus si un inel vibrator adus "cu premeditare" si ... ride on! Am folosit ca de obicei fotoliile din sufragerie ... (daca sunteti cuminti o sa va arate ea si voua  pozitia mea secreta!) Am finalizat in caciula, fata apreciind pozitiv si aportul electronic la prestatia mea. :sweatingbullets:
Dupa dusul de rigoare(al ambilor doi), am continuat palavrageala la o tigare si la sucul rece adus din nou :pepsi (fara sa-i cer!) de ospitaliera Danutza.

O data terminata tigara m-a invitat in dormitor  unde dupa ce m-a intins pe patul curat, a inceput cu un masaj cu sanii ei imensi :boob , presarat cu sarutari pe tot corpul pana a ajuns la juniorul adormit, incepand un oral prestat cu devotament si sarguinta. Vazand abnegatia cu care il lucra oral pe ala micu' care deha dadea semne ca i-a pierit somnul , i-am zis sase rasuceasca cu 180° ca sa o fac si eu sa se simta bine :69 . Pasarica ei umeda avea un miros super senzual si am molfait la ea inspectandu-i alternativ si  lingvistic profunzimile. Se vede treaba ca-i placea fiindca oralul ei a devenit navalnic! Nu stiu cat ne-am jucat fiindca eu nu prea cronometrez, dar cert e ca pot sune ca am avut parte de un oral cu CIM cum rar mi s-a facut!
Am terminat gafaind amandoi  si zambetul ei de placere de dupa m-a facut sa cred ca  nu i-a displacut de loc ora petrecuta cu mine.
Nu mai insirui notarile clasice fiindca am facut-o si data trecuta in ce o priveste , dar vreau sa punctez ca GFEul :hug1  si oralul se apropie sensibil de 10!

Clar fata e de top :hooray  si clar ca e de revizitat ori de cate ori vrei sa te simti bine!

Hasta la vista confutadores! :cowboy:

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Hai sa va povestesc o intalnire cu Dana din Calea  Sagului .... 

 

Fiind prin zona de lucru am zis hai ca o vizita nu strica pentru "ala micu"  asa ca sunat la danuta si dupa cateva insistente dar nu multe dau de ea la telefon si fac o asa zisa programare.

 

Ajung la locatie care este destul de discreta (adica nu este cum spune titlu pe Calea Sagului ci lateral pe o strada care daca nu ma insel s-a si specificat in forum. Ok intru in apartament ... dau un pupic si primesc unul de bun venit dupa care ma invita la socializarea printr-un pahar de suc (apa). Dupa stabilirea conditilor de lucru si anume am vrut 1 h (sa am timp sa o "chinui"), am trecut la faza a doua a intalnirii si anume vizita la dus (baia ok curata, dotata cu geluri diverse) dupa care sters cu prosop curat primit inainte de intrare la dus. Dupa igenizarea mea a intrat pentru aceeasi igenizare si danuta, intre timp eu am fost invitat in camera de "tortura/placere".

 

Danuta nu cred ca mai are nevoie de descriere dar sa imi spun si eu parerea: o tipa per total ok. adica o fire vesela, mai inaltuta si de ce sa nu spunem mai voluptoasa dar asta se vede si din poze.

 

Actiunea nr. 1 a inceput cu un masaj pe spate cu mainile si cu sani mari din dotare care s-a transformat intr-un fel de light nuru (asta deoarece a folosit ulei - zic eu normal pentru un masaj). Trebuie sa remarc si FK care a existat si care conteaza in ansamblu GFE-ului dat de catre danuta. Oralul a fost bun folosindu-se si de sani mari care clar o avantajeaza pentru executarea oralului (pentru cei care nu au fost la dameza nu au  cum sa stie). Oralul dupa cum spuneam bun fara prezervativ facut chiar si cu DT (cel putin a incercat de mai multe ori) si pentru doritori face si CIM. Trecut cu bine de proba cu oralul si am inceput proba scrisa prin montarea gumitei la capatul uneltei de scris. Aici datorita incalziri de care am avut parte nu a durat prea mult si "stiloul a improscat cu cerneala alba drept in gumita". 

 

Actiunea nr. 2 a venit la scurt timp aprox. repetandu-se scenariul de mai sus cu diferenta ca proba scrisa a durat mai mult incercandu-se diverse metode de scriere. Finalizarea extemporalului a fost din pacate tot la gumita, dar data viitoare nu scapa fara CIM.

 

La sfarsitul probelor am achitat taxa de examinare 150 RON pentru cele doua actiuni sau 1 h.

 

Notele pe care le dau:

 

Locatie: 8,5 - un apartament ok, curat

Aspect: 8 - asta ca aspect general

Oral: 8,5 - un oral bun si datorita DT si utilizari sanilor mari (mai crestem nota dupa CIM)

Normal: 8 - tipa se misca bine dar cred ca exista loc de mai bine

GFE: 9 - pentru mine conteaza GFE-ul deci o nota buna

 

Locul ocupat si anume la TOP Escorte este bine meritat o RECOMAND in continuare 

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

"O ral frumos, o ral frumos " :felatie ... cam asa ar trebui sa cant eu azi - nu neaparat in fata bradului! :laugh2

Dupa ce vineri am avut ghinion , conform promisiunii am trecut azi pe la Dana.
N-as vrea sa spam-uiesc cu postarile mele la adresa ei, dar vreau sa mentionez ca oralul ei de azi a fost de 10+! :bravo
DT, anilingus, ball lick, toate "hands free",69,  gemete si vibratie de satisfactie, initiativa si in final CIM  cu grija ultimei picaturi... ce mai , m-a terminat "magna cum laude'!
In rest notele mele raman aceleasi ca si in ultima recenzie.

:clapp Daca s-ar legaliza meseria ei, fata asta  ar trebui sa deschida o "scoala profesionala", daca nu un curs post-universitar!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Fac o recenzie si unei tipe grasute,care in ciuda varstei,cam 30, si aspectului fizic,stie sa se faca placuta si sa ramai la ea din prima clipa cand o vezi

Locatie in Sagului,et 1 ,ap cu doua camere,in prima camera stai pe fotoliu si servesti o bautura din barul negru,mergi la dus unde primesti un proso curat,dupa care in camera de lucru ai parte de un masaj superb,cu ulei,sau crema, la alegere,si urmeaza un oral neprot,cu saruturi in toate locsoarele,si placerea mea nebunatica ,finalizarea pe sani

Urmeaza,igenizarea la baie ,mers in sufra unde se poate fuma si bea ceva,o discutie aerisita,dupa care inapoi in dormitor,oral nep de inceput ,pus un prezervativ pe mugurel,si dam drumul la o nebunie de sex ,cu saruturi si schimbari de ritm,cu Dana in rol de conducator,si cu mine mirandu-ma de unde atata unduire, ca oricum este mai masiva Finalizare in balonas,mers la baie,intors si platit dupa care ne sarutam de ciao ,cu mine multumit de investitia in Dana

Locatie 9

Oral nep 9

Normal prot 8

Serviabila 10

Aspect 7

Igiena 9 Cam transpira daca o iei mai tare la rame

Cadou 150 roni

O recomand

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:TM
  • Oras:TM

Salut!

 

frecventez de ceva vreme budoarul Danei....ma simt bine deoarece asta caut, placere si relaxare.....o doresc de fiecare data cand o reintalnesc....in plus, imi ofera mereu ceva nou, descopar "lumi" noi. pretentios formulat, insa chiar asta-i adevarul.

 

din aceste motive si neputand fi calaogat ca fiind foarte obiectiv (deh! suntem oameni....si facem statistici de tot felul) o plasez in topul preferintelor personale...acolo unde se impart medaliile.

 

keep in touch!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...