alondr3a Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 31, 2014 Fata, 23 ani, din Oradea, Bihor, Romania Vreau sa int�lnesc: Zodia: Taur - vezi horoscop pe ziua de azi Fumator: Spun mai tarziu. Statut social: Raspund mai tirziu. Copii: Raspund mai tirziu. Structura corpului: Raspund mai tirziu. Inaltime: Raspund mai tirziu. Culoarea Parului: Raspund mai tirziu. Culoarea Ochilor: Raspund mai tirziu. Educatia: Raspund mai tirziu. Bautura: Raspund mai tirziu. Locul ideal de a locui: In Oradea Caut: O intilnire Descriere: ofer companie domnilor generosi. Ofer discretie si cer seriozitate.Nu am locatie
stallion14 Reputație: 21 Postat Iulie 31, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 31, 2014 Buna ziua...Am vizitat-o de curand pe d-soara si i-am propus un cont pe nimfomane...sa se bucure si altii de bunatatile ei...Este foarte draguta cu mult bun simt si arat exact ca in poze: sanii mericei, tari, bine proprotionati, o pasarica frumoasa si gustoasa si un fundic frumos, tare bombat...Desi nu are locatie, este o companie placuta...iti doresti sa o revezi...Note:locatie: 8/9 deoarece am facut in masina la iarba verde, undeva pe traseul spre Paleuigiena:10 pasarica epilata, frumos mirositoareprestatie: BJ de nota 10, cu saruturi si insistat pe partile sensibile; FK pozitia doggy style:10 mai ales si datorita unei privelisti incantatoare si a miscarilor ei; FK misionarului:10 cu saruturi din partea mea pe sanii ei deliciosiTarif 150 lei, un pic cam maricel, dar merita incercat...e ceva deosebit...In concluzie e o d-soara deosebita ce merita vizitata, eu voi reveni pe la ea... 7
brokoli Reputație: 3273 Postat Iulie 31, 2014 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Iulie 31, 2014 Sunt curios cat de curand ai vizitat―o. Si mai ales unde ai vizitat―o...
justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 31, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 31, 2014 miros de pesteNu ii tin partea dar iti spun eu sigur ca nu e peste .il cunosc bine pe tip si nici vb de asa ceva , garantat % la %.Scuzati . 10 1
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Iulie 31, 2014 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iulie 31, 2014 Piate Alondr3a miroase
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Iulie 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Iulie 31, 2014 Da actualmente arriana23. , nu cred ca are peste, o cunosc pe fata. A mai fost vb aici de ea
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 31, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iulie 31, 2014 Eu sunt curioasa cum a contactat-o,avand in vedere ca nu exista nici o modalitate de contact inclusa in topic.
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Iulie 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Iulie 31, 2014 E foarte activa fata pe oradea online, e si discreta isi schimba id-ul des, mai sus sunt 2 dintre ele.
Azareth Reputație: 450 Postat Iulie 31, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iulie 31, 2014 se pregateste o noua metoda te contactare, acum in versiune beta, telepatia
Azareth Reputație: 450 Postat Iulie 31, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iulie 31, 2014 E foarte activa fata pe oradea online, e si discreta isi schimba id-ul des, mai sus sunt 2 dintre ele. asta nu e discretie, e deja aiureala, ascunde ceva, sau se ascunde de cineva, trebuie sa fii constant totusi ...
sparatcus Reputație: 1144 Postat Iulie 31, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 31, 2014 E ciudata tipa. eu am vorbit cu ea pe oradeaon dar nici cum nu a vrut sa-mi dea detalii. a zis sa-i arat o poza cu mine. Si altii au patit la fel, vrea neaparat sa vada o poza cu tine. Asta da discretie!!!
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Iulie 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Iulie 31, 2014 http://nimfomane.com/forum/topic/28018-blonda-suvite-negre-fara-locatie-0745274884/?hl=blonda Acesta e unul din topicele in care s a mai vb de ea
Postări Recomandate