Sari la conținut

serafina - 0735061347

Postări Recomandate

• Oras:RO
Postat

Hai rechinule de apa dulce..adica am vrut sa spun caras! Esti online, citesti..hai..arata-ti muschii de prostul satului! :)

Postat

Tot mai patetic esti. Dute la școala si învață nu mai corecta lumea greșit

Bai caras cu gura in cap! Am impresia ca tu chiar vrei sa devii analfabetul numarul unu al forumului! Vezi ca se scrie "du-te" si nu dute!

Intrebare: Esti futut sau nefutut? Eu tind sa cred ca nu ai vazut pana acum cum arata o piersicuta! :)

Postat

Si ca sa nu mai fie nici o indoiala, iata-l si pe amicul nostru "caras cu gura in cap"!

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Rechin te rog inceteaza, da dovada de barbatie daca ai asa ceva si pune punct discutiei, ce zici.

• Oras:Constanta
Postat

Tot mai patetic esti. Dute la școala si învață nu mai corecta lumea greșit

ba ca te injuri cu lumea pe aici sa arati ca esti fetita ok inteleg dar sa nu folosesti cratima sa imi bag pula daca inteleg ceva . Hai ca nu e greu .

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

Nu sunt nici un rechin. In rest îs de acord cu tine. Ii dăunează si fetei si nu mai suntem la gradinita sa ne certam in taste. Vorba ginei iesim toți la o bere si discutam

• Oras:bangkok
Postat

Cam stiu eu ce vrea sa faca Gina. Ea vrea sa ne plesneasca peste fata cu chestiile alea mari ale ei :D

cu astea?

post-58400-0-37111500-1408144176_thumb.jpg

post-58400-0-91922900-1408144183_thumb.jpg

• Like 3
Postat

WTF cine e asta?

sorinache,pune mina si invata , nu te mai lasa sustras de privelistea balcoanelor ginutzei.

Postat

ooooouuu boala.....craci lungi, subtirei...fundulet mic, rotund, frumos, obraznic..sani mici, frumosi, par lung...of of :hihat tre' sa vedem si realitatea :D

Postat

Buna, tin sa va anunti ca o sa fiu inactiva de astazi de la 18:00 pana joi la 18:00. :*:*

post-129065-0-39723700-1408242986_thumb.jpg

• Like 11
Postat

ooooouuu boala.....craci lungi, subtirei...fundulet mic, rotund, frumos, obraznic..sani mici, frumosi, par lung...of of :hihat tre' sa vedem si realitatea :D

realitatea bate filmul

• Like 4
Postat

Buna, sunt din nou la locatie si am inceput munca de astazi. Va astept :*

• Like 2
Postat

Normal ca urmeaza o intrebare de baraj :D  Serafina, tu esti Serafina sau Gina ?  :laugh2  :laugh2

Serafina sunt, astazi am ajuns si eu in locatie si am vazut mica gafa a Ginutei. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...