Sari la conținut

serafina - 0735061347

Postări Recomandate

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

serafina a folosit pauza de o saptamina pentru aprofundarea tehnicii . 

nu este inca o experta in sex anal dar inceputul este promitator.

nu stiu daca anuntul este serios sau nu si daca oferta este valabila , probabil ca in viitorul apropiat va deveni certitudine.

Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

serafina a folosit pauza de o saptamina pentru aprofundarea tehnicii . 

nu este inca o experta in sex anal dar inceputul este promitator.

nu stiu daca anuntul este serios sau nu si daca oferta este valabila , probabil ca in viitorul apropiat va deveni certitudine.

am vazut ca are anunturi cu sex anal(linck ul care l am postat) si anunturi fara anal...si aici parca nu a specificat nimic...poate ne da si ea mai multe info...ms pt detalii

Link spre comentariu
  • Oras:constanta

Buna.

Sambata spre seara am incercat sex anal, cu-n client fidel. Si nu e vb de Oby sau John. Nu am experienta la acest nivel, dar totul se invata pe parcurs. Pana la ora actuala am avut doar 2 clienti la anal, deoarece  sunt la inceput de drum si aleg clientii. 

• Like 5
Link spre comentariu

Eu deja m-am plictisit de aceasta ciarta de pe forum, concluziile le trageti voi cum vreti si care vreti, nu vreau sa ma cert cu nimeni, in schimb eu nu voi mai intra in discutii pe acest forum. Cine are dorinta de a veni la mn ma poate contacta la nr: 0735061347,  si va primi toate detaliile la telefon. Va pup :* pa pa.

• Like 2
Link spre comentariu

Cearta este pe forum, nu si pe topicul tau. Eu doar am spus ca un client fidel se poate numi, doar acel client care te viziteaza de mai multe ori pe o perioada mai lunga de timp.

Da sunt deacord cu tine, dar o persoana care in decurs de o luna de cand am inceput activitatea a venit cel putin de 2 ori pe saptamana, cum se poate numi?

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...