Azareth Reputație: 450 Postat August 6, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 6, 2014 Ajung la concluzia ca si Deeana este...In cazul asta ea nu se preface, ea chiar sufera...Daca prin ajutorul tau trebuie sa ma cert si cu ea, ok. O zi in viata fara adrenalina nu este o zi traita... Daca o sa am timp si chef sa caut, o sa postez cine a spus ca esti Two face, dar tu stii prea bine si eu nu ma cobor la tampeniile tale...Ai mai prostit o fata, felicitari! nu esti tare sanatoasa la cap, nici noi nu sutem, da' tu uneori cam exagerezi, parerea mea, incearca sa nu mai traiesti in lumea ta imaginara
amada® Reputație: 1902 Postat August 6, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2014 Care lume?Imi spui ca Deeana sugereaza ca eu am insinuat ceva care tu stii f bine ca nu este adevarat, nu am fost eu cea care a spus-o prima data, eu doar am spus ca tu chiar s-ar putea sa fii Two face...Nu ma mai justific, nu am de ce.Hai sa vedem pana unde imi dai dreptate si continui sa ma agiti, luand in calcul ca de ceva timp devin tot mai insensibila la chestiile astea... Sigur nu am facut si altceva?Mai gandeste-te, gasesti tu ceva...
picon Reputație: 1046 Postat August 6, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 6, 2014 Ce poti face cand esti condus de zodie? Reciti Miorita ...
amada® Reputație: 1902 Postat August 6, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2014 Daca nu ai cu ce, e bine sa inveti macar o poezie, pe unele le impresioneaza mai mult decat fasolea...
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 6, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 6, 2014 Amada, hai uita-te in glob, tarot sau dă in bobi. Bate Steaua azi? 1
Azareth Reputație: 450 Postat August 6, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 6, 2014 Care lume?Imi spui ca Deeana sugereaza ca eu am insinuat ceva care tu stii f bine ca nu este adevarat, nu am fost eu cea care a spus-o prima data, eu doar am spus ca tu chiar s-ar putea sa fii Two face...Nu ma mai justific, nu am de ce.Hai sa vedem pana unde imi dai dreptate si continui sa ma agiti, luand in calcul ca de ceva timp devin tot mai insensibila la chestiile astea... Sigur nu am facut si altceva?Mai gandeste-te, gasesti tu ceva... sigur nu ai facut si altceva, spre deosebire de tine, eu stiu care-i realitatea si inca mai am disceramant 1
beverlihils Reputație: 185 Postat August 6, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 6, 2014 1
amada® Reputație: 1902 Postat August 6, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2014 sigur nu ai facut si altceva, spre deosebire de tine, eu stiu care-i realitatea si inca mai am disceramant Care este realitatea?Spune-ne, cum te simti?
Azareth Reputație: 450 Postat August 6, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 6, 2014 Care este realitatea?Spune-ne, cum te simti? eu, ma simt foarte linistit, degeaba incerc eu sa discut frumos ca tu vezi numai dusmani si numai rau in jurul tau, incearca si evolueaza, ia-ti soarta in maini nu sta sa dai vina pe altii 2
amada® Reputație: 1902 Postat August 6, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2014 Interesant.Pai atunci ce te impiedica sa o pui in aplicare?Soarta ne o facem noi, nu? Ce te-a facut sa stai singur "all alone in the world" si sa ataci lumea care nu te-a lins in fund?Crezi ca prin anilingus platit o sa ajungi sa fii apreciat?Crezi ca dusmanii din jurul tau o sa te respecte mai mult daca ataci o femeie?Ce crezi? Dezvolta...
Romero Reputație: 113 Postat August 6, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Postat August 6, 2014 laba 1
beverlihils Reputație: 185 Postat August 6, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 6, 2014 corect
Azareth Reputație: 450 Postat August 6, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 6, 2014 Interesant.Pai atunci ce te impiedica sa o pui in aplicare?Soarta ne o facem noi, nu? Ce te-a facut sa stai singur "all alone in the world" si sa ataci lumea care nu te-a lins in fund?Crezi ca prin anilingus platit o sa ajungi sa fii apreciat?Crezi ca dusmanii din jurul tau o sa te respecte mai mult daca ataci o femeie?Ce crezi? Dezvolta... all alone in the world este alegerea mea, placuta sau nu, este alegerea mea, cand voi dori sa schimb, voi schimbanu atac pe cei care nu m-au lins in fundchiar nu ma intereseaza sa ma aprecieze cineca, nu cu forta, totusi oamenii ma apreciaza, pentru integritate si consecventadusmanii din jurul meu ? de unde, de pe acest forum, nu am dusmani aici, aici e totul o joaca, cum sa-i consideri dusmani pe acesti useri, sa fim seriosi, iata dovada a realitatii deformate in care traiesti
Azareth Reputație: 450 Postat August 6, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 6, 2014 bun, cu voia domniilor voastre inchei aceasta mascarada si orice va spune Amada, nu rezerv dreptul discretionar de a nu-i mai da replica
amada® Reputație: 1902 Postat August 6, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2014 Ma bucur, daca continuai ti-as fi raspuns in acelasi stil pana oboseai...Acum vad ca obosesti repede...Sa sari la atac fara resurse este de neconceput, cel atacat s-ar putea sa fie intr-o forma buna si sa te faca sa regreti...Hmmm, dormi bine, las-o pe... ca-ti ia mintile si vezi-ti de ale tale, eu nu atac ce deja sta pleostit in... Poate maine vezi lucrurile altfel...
omu negru Reputație: 99 Postat August 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat August 6, 2014 Ma bucur, daca continuai ti-as fi raspuns in acelasi stil pana oboseai...Acum vad ca obosesti repede...Sa sari la atac fara resurse este de neconceput, cel atacat s-ar putea sa fie intr-o forma buna si sa te faca sa regreti...Hmmm, dormi bine, las-o pe... ca-ti ia mintile si vezi-ti de ale tale, eu nu atac ce deja sta pleostit in... Poate maine vezi lucrurile altfel...Mai pe romaneste spus "NU TE PUNE CU PROSTUL , CA ARE MINTEA ODIHNITA" .... :) ))
Azareth Reputație: 450 Postat August 6, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 6, 2014 Stiti cum se spune, cel mai inteligent cedeaza, asa ca nu avea sens sa continui 1
amada® Reputație: 1902 Postat August 6, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2014 Orice te face sa dormi mai bine...
beverlihils Reputație: 185 Postat August 6, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 6, 2014 @amada ,tu ai idee de ce se lasa bilele?
amada® Reputație: 1902 Postat August 6, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2014 Ca sa mai deranjeze ceva intre picioare...
jolly roger Reputație: 312 Postat August 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 6, 2014 Bine că am o zodie care să-mi spună cum ar trebui să fiu. Că altfel io sunt prea prost, de capu meu n-aș ști niciodată ce trebuie să fac. Așa na, mă mai salvează zodia. Imi spune și cu ce oameni mă înțeleg, nu mai trebuie io să aleg sau ceva. E cel mai bine așa.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum