Sari la conținut

Replica: primul client

Postări Recomandate

• Oras:.
Postat

Fredo , ce-ti mai place sa-l pupi in pula pe Picon ... :) :) :) ))

E tist ca aia ai inteles , citeste mai detaliat sa vezi ce prietenie virtuala buna am cu Picon :no2  .Este si adevarat ca este printre putinii uitlizatori cu care nu m-am certat , dar gata eu nu mai intru cu nimeni in conflict , eu sunt prost ca ma aprind repede , asta e noroc pe unii ca este o lume virtuala , eu mai prost ca bag poti barbatii virtuali in seama , incearca si ei sa vanda fete pe niste lei , trist e ca tot saraci sunt . 

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

Hai ca poți mai mult dacă te străduiești.

Uite, sa-ți dau un impuls:

I-am tras la muie lu' sor-ta.

Cum comentezi?

: :D

si eu lu; ma-sa in timp ce sor-sa se uita =)) fmm fredo de agramat care n-ai mancat nimic toata ziua

• Like 2
  • Minus 1
Postat

E tist ca aia ai inteles , citeste mai detaliat sa vezi ce prietenie virtuala buna am cu Picon :no2  .Este si adevarat ca este printre putinii uitlizatori cu care nu m-am certat , dar gata eu nu mai intru cu nimeni in conflict , eu sunt prost ca ma aprind repede , asta e noroc pe unii ca este o lume virtuala , eu mai prost ca bag poti barbatii virtuali in seama , incearca si ei sa vanda fete pe niste lei , trist e ca tot saraci sunt . 

iesi fmm de onanist

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:b
Postat

eu sunt prost ca ma aprind repede... eu mai prost ca bag poti barbatii virtuali in seama

da, esti prost, aici nu te contrazice nimeni.

recunoaste si ca esti homosexual, labagiu, transexual si bolnav mintal si deja ai recunoscut 10% din problemele pe care le ai.

• Like 2
Postat

999

• Minus 1
Postat

1000

1000 fredo, ai onoarea sa-mi sugi pula =))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

si eu lu; ma-sa in timp ce sor-sa se uita =)) fmm fredo de agramat care n-ai mancat nimic toata ziua

Sclavul nr 1 lui futacios man , vai de pwla ta , esti prima sluga de pe forum , pupi in pula toti peste sa fii bagat si tu in seama 

Postat

da, esti prost, aici nu te contrazice nimeni.

recunoaste si ca esti homosexual, labagiu, transexual si bolnav mintal si deja ai recunoscut 10% din problemele pe care le ai.

Prietene ,mai bine traiesti o vesnicie in iad dacat sa ma vezi pe mine nervos ! 

• Oras:Bucuresti
Postat

bai Basciano,da' de ce plm intri tu aici sa te tiganesti pe thread-ul fetei?

Deschide frate un trhread in nume personal

Postat

Se poate ca am futut multi proxeneti in cur la propriu , dar nu stiu daca se poate numi homosexual !

daca erau barbati si i-ai futut in cur, da, esti homosexual.

si cand le-ai supt pula, si lor si lui xoxo, tot homosexual se cheama ca esti.

• Like 2
Postat

bai Basciano,da' de ce plm intri tu aici sa te tiganesti pe thread-ul fetei?

Deschide frate un trhread in nume personal

Eu nu am nimic cu ei , dar pestisorii astia de acvariu se cred barbati daca se baga in seama cu mine , degeaba daca au porfofelul gol  :no2

Postat

pai daca nu ai nimic cu ei lasa frate thread-ul fetei liber,si fa-ti unul separat cum am mai spus

Postat

daca erau barbati si i-ai futut in cur, da, esti homosexual.

si cand le-ai supt pula, si lor si lui xoxo, tot homosexual se cheama ca esti.

Eu nu stiu cum pwla mea mai ai curaj sa intri pe forum dupa ce ti-a bagat pula pe gat Picon si Shark , te-ai cacat pe tine de mirosea pana in Koln , eu personal nu am nimica cu tine , doar am o mica mila 

Postat

Eu nu am nimic cu ei , dar pestisorii astia de acvariu se cred barbati daca se baga in seama cu mine , degeaba daca au porfofelul gol  :no2

portofel gol ? ia fmm.. TE INGROP IN BANI

post-122354-0-22193200-1407433156_thumb.jpg

• Minus 1
Postat

Eu cu lei ma sterg la cur , inca mai sunt in B daca vrei vino sa inveti cum se numara Euro !

ia aici si numara =)) tu cu d-astia circuli, nu ?

post-122354-0-19456500-1407433498_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Postat

mirosea pana in Koln ,

koln?

stii tu in ce tara e koln?

arata-mi pe harta saracie, tu n-ai trecut in viata ta de sclav de vascauti, ai auzit alt cioban, mai batran, care povestea din tinerete si vrei sa ne epatezi acum.

hai, vino dupa 14, cand iti intra ajutorul de handicap si iti platesti internetul, sa continuam sa ne bagam pula in tine si sor-ta aia botanista.

• Like 3
Postat

koln?

stii tu in ce tara e koln?

arata-mi pe harta saracie, tu n-ai trecut in viata ta de sclav de vascauti, ai auzit alt cioban, mai batran, care povestea din tinerete si vrei sa ne epatezi acum.

hai, vino dupa 14, cand iti intra ajutorul de handicap si iti platesti internetul, sa continuam sa ne bagam pula in tine si sor-ta aia botanista.

Saracie gura acolo , proxenet imputit ce esti 

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bastiano/Fredo, Futacios_man, a facut doar un gest de noblete fata de mine cerandu-si scuze, iar eu, la randul meu am procedat la fel.  Am procedat ca doi oameni maturi si civilizati. Nu este semn de slabiciune daca iti oferi onest scuzele atunci cand ai gresit, ci din contra, de curaj, bun-simt si civilitate. M-am intalnit cu el, am glumit, am ras, am baut o bere si totul a fost asa cum trebuia sa fie. Ne-am intalnit de mai multe ori. Si ne vom mai intalni.  Si nu este singurul cu care am normalizat relatiile dupa oarece certuri pe aici.

Si nu, nu aliniez pe nimeni, nu asta e intentia mea.

Sanatate iti doresc!

• Like 4
  • Minus 9

• Oras:B.
  • Oras:B.
Postat

Eu cu lei ma sterg la cur , inca mai sunt in B daca vrei vino sa inveti cum se numara Euro !

"Daca poti sa iti numeri banii inseamna ca nu esti un om bogat" . Paul J. GettyMi te si inchipui cum ii numeri... 10 eurocenti...30 bucati = 3 euro, scazut mancarea pe 2 zile, mai raman cu un euro jumate.Mai stai in Bucuresti pana iti faci banii de tren sa te intorci acasa. Problema e ca am vazut oamenii la semafor cu mana intinsa mult mai inteligenti si cu mai mult talent decat al tau.
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.