Sari la conținut

Replica: primul client

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

@Deeana, @George: colegilor, imi cer scuze, eu doar glumeam putin, nu are rost sa va aprindeti:( Viata e scurta in mortii ma-sii, haideti sa nu ne-o facem si urata!! Va rog sa ma scuzati!!!

• Oras:.
Postat

I-am zis ca e un test si trebuie sa dea ce e mai bun din ea.A urmat o partida hardcore cu facefuck si COF plus sex dur.La sfarsit a inceput sa planga incetisor.

bravo mosule , esti un adevarat taran care atata poate sa faca niste copile sa planga ,  te mai lauzi si pe forum , de pwla mea cati am castrat ca tine , masculule .

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

..., de pwla mea cati am castrat ca tine , masculule .

Cati? Hai, spune, nu te jena ;)

• Like 3
Postat

Aoeleu, asta e Fredostarr ala, prostul copiilor? Imi retrag cuvintele, nu imi mai cer iertare.

• Like 1
  • Oras:b
Postat

ochi verzi inocenta intruchipata. Experienta a fost fantastica, a fost o clipa suspendata din viata mea banala. A facut striptease pentru mine, ne-am sarutat, i-am umplut gura de sperma....a fost o adevarata poezie.

da, gata, stiu.

tu esti animaltrainer, bata-te norocul sa te bata :)

• Like 4
Postat

Isi paga pwla Fredo ala prost in gura voastra de proxeneti .

Uhm...ok....bine.... da' cine-i Fredo?  :hmmm

Postat

daca i-ai muscat de cur nu se pune ca i-ai castrat, neamtzule

Tu ai grila ca tot pwla mare ai facut pe forum si a trebuit sa iti ceri iertare ca un milog sa nu te calce Picon in picioare , vezi ca in viata nu ai de 2 ori noroc .

Postat

Erai mirat ca am folosit cuvantul "perpendicular". Vazandu-ti mirarea, eu m-am intrebat pe la ce fete te duci tu de obicei, daca te surprinde asa ceva. Poate din acelea care se scobesc in dinti... 

Mananca-i-o tu, eu am treaba, ma scobesc in dinti! 

Daca te ocupi cu inghititul logic ca pestisorul asta de acvariu era mirat , oricine ar fii , ca daca stai alceva nu te apucai de supt !

Postat

Tu ai grila ca tot pwla mare ai facut pe forum si a trebuit sa iti ceri iertare ca un milog sa nu te calce Picon in picioare , vezi ca in viata nu ai de 2 ori noroc .

Hai ca poți mai mult dacă te străduiești.

Uite, sa-ți dau un impuls:

I-am tras la muie lu' sor-ta.

Cum comentezi?

::D

Postat

Hai ca poți mai mult dacă te străduiești.

Uite, sa-ți dau un impuls:

I-am tras la muie lu' sor-ta.

Cum comentezi?

: :D

Uite ca nu am sora imputitule , iti dau eu muie tie personal , cum comentezi ?. Mascul virtul , va alineaza Picon cum vrea pwla lui , Bravo mai Picoane , daca erai bucurestian faceam la fel , dar norocul meu este ca Dumnezeu a fost bun cu mine si nu ma facut !

Postat

nush, poate era... ma-ta?

hai, mai baga o fisa :)

Dupa ce te-o pus Picon sa ii pupi mana mai ai curaj sa faci pwla mare , cu Shark la fel , te-ai cacat pe tine , ok vindeti fetele in pace , ca toata viata o sa fii sarac !

Postat

Dupa ce te-o pus Picon sa ii pupi mana mai ai curaj sa faci pwla mare , cu Shark la fel , te-ai cacat pe tine , ok vindeti fetele in pace , ca toata viata o sa fii sarac !

sunt dezamagit, credeam ca o sa faci spume la gura

sa fie medicamentele?

sau esti intre crize?

plm, nici distractiva nu mai e nebunia ta

hai, jet la oi, ca e seara si trebuie bagate in tzarc, neamtzule.

Postat

Uite ca nu am sora imputitule , iti dau eu muie tie personal , cum comentezi ?. Mascul virtul , va alineaza Picon cum vrea pwla lui , Bravo mai Picoane , daca erai bucurestian faceam la fel , dar norocul meu este ca Dumnezeu a fost bun cu mine si nu ma facut !

Fredo , ce-ti mai place sa-l pupi in pula pe Picon ... :) :) :) ))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...