extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 10, 2014 Aici totul e permis, cu exceptia mamelor, copiilor, vietii private, arme, iarba. Daca suntem ok, avem imunitate. Sa ni se falfaie de Pisicuts. Shaworma, ai cuvantul.... Amada.. Fă, ne razboim mai tarziu. 2
Laudanum Reputație: 555 Postat August 10, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 10, 2014 M-a ars pisi inainte sa ma colorez...planuiam niste negocieri si eu...mi-a futut meciul. Am uitat ca motanul e submisiv si-i plac cizme, picioare si ciorapi. Hai ca-l imbunez acu: http://ist1-1.filesor.com/pimpandhost.com/4/1/9/2/41920/1/e/7/L/1e7Lq/Brazil%20femdom%20-%20Deep%20feet%20boy%20cruel_shot_000.jpg
Laudanum Reputație: 555 Postat August 10, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 10, 2014 @Picon: Am si eu o intrebare si daca-mi raspunzi promit ca bag floreta in teaca si nu mai zgandar. Cati ani ai? Intreb, pt ca am o problema cu oamenii care-si uita varsta si viziteaza "fetite". As indrazni sa spun ca sunt la fel de indarjit in asta ca si oly in cazul meu. Ai dreptul sa faci ce vrei si ce crezi indiferent de parerile sau dezgustul provocat in cei din jur. Mersi anticipat.
trifazic Reputație: 704 Postat August 10, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat August 10, 2014 ... am o problema cu oamenii care-si uita varsta si viziteaza "fetite"...Poti fi mai grafic? In alte 'domenii' ai fost foarte explicit.
Laudanum Reputație: 555 Postat August 10, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 10, 2014 Mi s-a sugerat c-as fi un pic prea grafic. 1
picon Reputație: 1046 Postat August 10, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 10, 2014 Corect Shaworma, am dreptul sa fac ce vreau si ce cred, indiferent de parerile si dezgustul provovat altora, inclusiv tie. Nu este un secret, multe persoane de pe forum ma cunosc personal si desi este un detaliu privat pe care nu as fi dorit sa-l fac pubic, précis vreun "prieten" il va divulga. Sa zicem sa sunt trecut de 50.Trecand pecte "intepatura" cu uitatl varstei pe care o pun pe seama dificultatii de a-ti iesi din "personaj", tin sa precizez ca nu imi e teama de floret ta. Am practicat sabia . Eu sunt mai tare ca sabia lui Zorro :laugh2 . In final, fii "mizericordios" cu cei ce si-au uitat varsta, au si ei dreptul la o bucata de pizda, asa cum si tu ai dreptul sa le calci pe cap pe fetite! Zic si io ... Cu placere!
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Autor Postat August 10, 2014 Ce liniste e... Toata lumea e plecata la biserica. Uff, uite cine nu e la biserica. Picon! )Oly e la pariuri. Amada e la Mega Image. Absolut! Pisicuts a ramas amanet la manele.
chris73 Reputație: 3808 Postat August 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2014 @Picon: Am si eu o intrebare si daca-mi raspunzi promit ca bag floreta in teaca si nu mai zgandar. Cati ani ai? Intreb, pt ca am o problema cu oamenii care-si uita varsta si viziteaza "fetite". As indrazni sa spun ca sunt la fel de indarjit in asta ca si oly in cazul meu. Ai dreptul sa faci ce vrei si ce crezi indiferent de parerile sau dezgustul provocat in cei din jur. Mersi anticipat.Si cam care ar fi limita de varsta pana la care ne dai tu voie sa mergem la fetite?? 1
trifazic Reputație: 704 Postat August 10, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat August 10, 2014 Fiecare cu pasarica lui, ma bucur ca va intelegeti asa bine. @Chris73, a inceput numaratoarea inversa?
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Autor Postat August 10, 2014 Pe Chris nu l ingrijoreaza varsta, ci pula. Daca nu ramane tare, nu mai pupa anal de la Sarlota. Acolo e buba, parerea mea )
Azareth Reputație: 450 Postat August 10, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 10, 2014 cand te joci cu urzeala trolilor ori castigi, ori te baneaza 1
Laudanum Reputație: 555 Postat August 10, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 10, 2014 Chris "nu-ti dau eu voie" pt nimic, nici tie nici lui picon care nu se dezice de stilu-i lunecos. As vrea sa cred ca avem toti un mecanism in noi care ne sfatuieste de anumite lucruri. Aparent nu e cazul. Eu am ceva in mine care-mi spune cat si cand sa ma opresc indiferent de ceea ce fac. As fi vrut sa cred ca exista un soi de masura in toate cazurile si moralitatea, desi difera are puncte comune in multi dintre noi. vyypu-i ocupat (daca la el te referi si nu cred sa ma insel) si crezi sau nu noi suntem prieteni in altele si nu prin meetinguri despre forum si detalii despre useri. Ar trebui sa incerci si tu picoane. Mersi pt raspuns.
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Autor Postat August 10, 2014 LA sefu' ii place caterinca, galagia si muia(sex oral). Sper ca nu i place sa ia, ci sa dea. Da' nu noua. Altfel e bulangiu, nu? ) Nu vezi ca e sezonul 1? Daca baneaza, facem din urzeala asta un fel de Tanar si nelinistit. 2
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 10, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat August 10, 2014 ce vrajeala
picon Reputație: 1046 Postat August 10, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 10, 2014 Shaworma, daca a spune un adevar ti se pare stil lunecos, practic nu prea mai am ce sa spun. Dar vezi tu, ce tie ti se pare moral ce faci de ce pui bariere altora? Esti cumva un reper de moralitate? Bad news: nimeni nu e. In alta ordine de idei, incerc ce vreau, cum vreau si cand vreau, nu cred ca e necesar sa-mi spui tu ce "ar trebui".Poate ca ar trebui ca fiecare sa-si vada de viata lui fara sa intre in marea familie Dabija.
Laudanum Reputație: 555 Postat August 10, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 10, 2014 Shaworma, daca a spune un adevar ti se pare stil lunecos, practic nu prea mai am ce sa spun. Dar vezi tu, ce tie ti se pare moral ce faci de ce pui bariere altora? Esti cumva un reper de moralitate? Bad news: nimeni nu e. In alta ordine de idei, incerc ce vreau, cum vreau si cand vreau, nu cred ca e necesar sa-mi spui tu ce "ar trebui".Poate ca ar trebui ca fiecare sa-si vada de viata lui fara sa intre in marea familie Dabija.Repeta-ti asta in gand si imparte-o si cu oly. Daca sunt inca prea subtil, printeaz-o si pune-o pe frigider. Mersi
picon Reputație: 1046 Postat August 10, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 10, 2014 Dragule, despre fanteziile tale sexuale nu mi-am exprimat decat ieri opinia, de fapt, nici macar opinia ci mai degraba o gluma. Am constatat cu aceasta ocazie ca putem discuta civilizat. Eu nu ti-am criticat decat insistenta cu care promovezi acest tip de sex, desi majoritatea nu o agreeaza. Un fel de "daca voi nu ma vreti, eu va vreu". P.S.Prea subtil pentru mine nu vei putea fi niciodata.Chiar nu stiai de la fi-miu ala renegatu' , frecala-as de dormeza ce varsta am? Chiar ciunga-n par nu am.
Laudanum Reputație: 555 Postat August 10, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 10, 2014 Aplicand aceeasi "cin' se-aseamana se-aduna" am ales sa cred ca impartasesti convingerile lui oly. Nu am promovat nimic pt randunica au fost niste imagini doar pt simplul fapt ca mi-era sila sa-i transmit un "sugi pula peste imputit". Am incercat pe cat posibil sa nu promovez inclinatiile mele tocmai pt a evita discutii inutile. Si nu, ultima oara cand m-am vazut cu el am vorbit multe dar nimic despre forumuri...despre pizde da. Tot nu mi-ai spus varsta reala si indiferent de princiiple mele nu voi mai mentiona asta daca mi-o spui. Peste 50 poate fi 51 sau 59. Ms
Azareth Reputație: 450 Postat August 10, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 10, 2014 oameni cu paru' carunt, nu sunteti sanatosi la cap ...
Laudanum Reputație: 555 Postat August 10, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 10, 2014 oameni cu paru' carunt, nu sunteti sanatosi la cap ...@harry: ma nu-i leonidas. acum e confirmat. dar sunt intr-adevar 2!
Azareth Reputație: 450 Postat August 10, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 10, 2014 @harry: ma nu-i leonidas. acum e confirmat. dar sunt intr-adevar 2! de parca nu stiai ca nu sunt el, dar deh, opiaceele dau halucinatii
picon Reputație: 1046 Postat August 10, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 10, 2014 Shaworma, nu e vorba de gif-urile adresate randunicii, ci de multele alte pe care le-ai tot postat de-a lungul timpului, de replicile pline de misoginism de rautatea afisata fata de alti useri etc. Repet, asta de-a lungul timpului. De mine de exemplu, te-ai luat din senin, fara sa-ti facut nimic. Evident ca stiai cam ce varsta am si dezgustul tau pentru cei ce-si "uita varsta" s-a revarsat in valuri asupra mea. Dar in momentul in care s-a pus in discutie inclinatia ta, ai luat foc. Ai deasemeni cativa pe care-I urmaresti cu o indarjire demna de Winnetou. De asemeni, daca cineva iti raspunde cu aceeasi moneda la jignirile tale "strigi" ca e necivilizat, daca iti raspunde linistit si usor ironic, zici ca e lunecos, Toate astea creeaza o imagine asupra ta, unii punand chiar diagnostice.Mai reflecteaza, ai dovedit suficienta inteligenta pentru a putea face un solilocviu care sa te ajute in gasirea unor raspunsuri si a unor schimbari in bine. Mi-ai dat un sfat, acuma iti dau si eu, e scor egal. Vezi tu, varsta mai inaintata are si ea avantajele ei. Voi, cei mai tineri si fodui nevoie mare pentru asta, incercati sa profitati in loc sa faceti misto sau sa jigniti. Dragule, chiar detalii exacte nu pot da in mod public. Totusi intreaba puslamaua aia, stie exact.
chris73 Reputație: 3808 Postat August 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2014 Pe Chris nu l ingrijoreaza varsta, ci pula. Daca nu ramane tare, nu mai pupa anal de la Sarlota. Acolo e buba, parerea mea )E tare beton iar analul nu-mi place!
chris73 Reputație: 3808 Postat August 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2014 Chris "nu-ti dau eu voie" pt nimic, nici tie nici lui picon care nu se dezice de stilu-i lunecos. As vrea sa cred ca avem toti un mecanism in noi care ne sfatuieste de anumite lucruri. Aparent nu e cazul. Eu am ceva in mine care-mi spune cat si cand sa ma opresc indiferent de ceea ce fac. As fi vrut sa cred ca exista un soi de masura in toate cazurile si moralitatea, desi difera are puncte comune in multi dintre noi. vyypu-i ocupat (daca la el te referi si nu cred sa ma insel) si crezi sau nu noi suntem prieteni in altele si nu prin meetinguri despre forum si detalii despre useri. Ar trebui sa incerci si tu picoane. Mersi pt raspuns.Eu zic ca pana la 60 ani, un barbat care se tine bine "are dreptul" sa futa gagici fara sa para nimic in neregula (mai ales daca ele au peste 25 ani). In general se aplica regula cu jumate plus unu din varsta barbatului. 1
Laudanum Reputație: 555 Postat August 10, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 10, 2014 Chris/Picon...nu trebuie sa va dea nimeni dreptul sa faceti nimic si cautarea dupa norme "general acceptate" poate va ajuta pe voi sa dormiti bine, ca altfel nu inteleg pe cine vreti sa convingeti. picoane aia cu unii pun chiar diagnostice e maxima Succes la prospaturi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum