Sari la conținut

doriti ca Randunica sa plece definitiv de pe forum?

62 membri au votat

1. 1. Doriti ca Randunica sa plece definitiv de pe acest forum?

• da-sa plece definitiv si sa nu-si mai faca niciodata un cont
    • mi se rupe ...
    • ai inebunit?cum sa plece?unde?stai aici cu noi, te vrem pe forum!

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

nu, categoric nu,pai la cat de mult se animeaza forumul la postarile tale, ar fi o pierdere mare pentru forum.  sincer ma impresiona felul in care ignorai trollerii. mi se parea ca "you got balls" mai mari decat masculii care te provocau si pentru o femeie sa reziste la atatia provocatori este o realizare importanta.inteleg insa,ca sunt limite greu de depasit si , probabil s-au acumulat multe.

• Oras:Colo
  • Oras:Colo
Postat

nu, categoric nu,pai la cat de mult se animeaza forumul la postarile tale, ar fi o pierdere mare pentru forum.  sincer ma impresiona felul in care ignorai trollerii. mi se parea ca "you got balls" mai mari decat masculii care te provocau si pentru o femeie sa reziste la atatia provocatori este o realizare importanta.inteleg insa,ca sunt limite greu de depasit si , probabil s-au acumulat multe.

Ai trecut testul...

• Oras:Clongowes
  • Oras:Clongowes
Postat

Vezi ca ai concurenta serioasa la concursul de cunnilingus.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Tlipspf, ai concurenta frate, unii asa si-au castigat banii de paine in tinerete!

• Oras:Peste tot.
  • Oras:Peste tot.
Postat

Eu nu doresc sa plece...macar noi ne-am obisnuit cu ia.....se duce pe capu' la altii sii mai tampeste si pe aia, ne facem de ras.....mai bine sa stea aici cu bune cu rele e vrabia noastra.

PS: stiti zicala" nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard" ....ne mai pomenim si cu vre-o "cioara" pe aici.....macar randunica suna frumos :D

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...