roberta2016 Reputație: 17573 Postat Mai 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2017 Salutare, Nu este genul meu sa postez feedback si recomandari pe forumuri, however... experienta mea cu Roberta a fost intr-adevar exquisite.Este o tipa foarte ok. De la programare prin SMS / confirmare / intalnire / party time / happy end totul a decurs super. Confirm:- ea este fata din poze, este de 10- foarte orientata catre client, atitudine 10- igiena 10- locatie 10- overall experienta 10+ De revenit: cu siguranta. CheersTe pupic si te mai astept Link spre comentariu
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Mai 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2017 Disponibila din acest moment Link spre comentariu
daniel fox Reputație: 309 Postat Mai 24, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Partajează Postat Mai 24, 2017 Disponibila din acest momentIo te voiam la momentul trecut, asta este CSF NCSF Link spre comentariu
daniel fox Reputație: 309 Postat Mai 24, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Partajează Postat Mai 24, 2017 Salutare, Nu este genul meu sa postez feedback si recomandari pe forumuri, however... experienta mea cu Roberta a fost intr-adevar exquisite.Este o tipa foarte ok. De la programare prin SMS / confirmare / intalnire / party time / happy end totul a decurs super. Confirm:- ea este fata din poze, este de 10- foarte orientata catre client, atitudine 10- igiena 10- locatie 10- overall experienta 10+ De revenit: cu siguranta. CheersA citit cineva recenzia?Io nu, are prea multe elemente fictive 2 Link spre comentariu
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Mai 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2017 Io te voiam la momentul trecut, asta este CSF NCSF Nu ai haz! Link spre comentariu
daniel fox Reputație: 309 Postat Mai 24, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Partajează Postat Mai 24, 2017 Nu ai haz!Nici tu clienti Link spre comentariu
daniel fox Reputație: 309 Postat Mai 24, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Partajează Postat Mai 24, 2017 Da. Alexa nu este in tara.Deci nu este in tara Alex si iti faci de cap 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 24, 2017 10 pe linie??? Ai belit pola....Picon, recepție Prezent! Cine ia în seamă o recenzie ca asta? 7 2 Link spre comentariu
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Mai 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2017 Prezent! Cine ia în seamă o recenzie ca asta? La cate am....chiar asa...cine le mai ia in seama ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 25, 2017 La cate am....chiar asa...cine le mai ia in seama !O recenzie cu 10 pe linie, nu poate fi luată în serios. 7 2 Link spre comentariu
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Mai 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2017 O recenzie cu 10 pe linie, nu poate fi luată în serios.Repet..la cate am...ce mai conteaza una... si aia ,,FALSA" Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 25, 2017 Repet..la cate am...ce mai conteaza una... si aia ,,FALSA"Nu am zis că e falsă și nici nu cred că e falsă. 4 2 Link spre comentariu
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Mai 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2017 Nu am zis că e falsă și nici nu cred că e falsă.Las-o asa cum a cazut.....pupici si apropo...Hristos s-a inaltat ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 25, 2017 Las-o asa cum a cazut.....pupici si apropo...Hristos s-a inaltat !Nu, nu ai înțeles! Ideea e că, e o recenzie exagerată, nu falsă. Adevărat s-a înălțat! 4 2 Link spre comentariu
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Mai 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2017 Nu, nu ai înțeles! Ideea e că, e o recenzie exagerată, nu falsă. Adevărat s-a înălțat!Ce sa le fac...nu pot sa le spun eu ce nota sa puna...oricum asta cu notele este o prostie! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 25, 2017 Ce sa le fac...nu pot sa le spun eu ce nota sa puna...oricum asta cu notele este o prostie!Nu ție mă adresam, nu mai sări în sus! Și nu, notele nu sunt o prostie, pentru cine știe să citească! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 25, 2017 Ce sa le fac...nu pot sa le spun eu ce nota sa puna...oricum asta cu notele este o prostie! Roberta verdele acela aprins din semnatura este cam deranjant la ochi , zic si eu . Schimba-i culoarea Scuze de interventie 8 13 Link spre comentariu
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Mai 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2017 Roberta verdele acela aprins din semnatura este cam deranjant la ochi , zic si eu . Schimba-i culoarea Scuze de interventie Nici nu stiam ca mai exista semnatura ) 1 Link spre comentariu
daniel fox Reputație: 309 Postat Mai 25, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Partajează Postat Mai 25, 2017 Nici nu stiam ca mai exista semnatura )https://media.giphy.com/media/F8bo1LU5U5ApG/giphy.gif Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 Roberto , când mai pui şi tu câteva kile , să mă suni . Link spre comentariu
pesimistul Reputație: 16 Postat Mai 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2017 Roberta chiar este de un profesionalism remarcabil. Am fost la ea in iarna si s-a comportat cat se poate de ferm si profi, chiar pana la nivelul in care am fost destul de coplesit de situatia tranzactionala. Nu e absolut nimic rau in asta si chiar am apreciat faptul ca reuseste sa fie asa si deci sa pastreze o distanta fata de meseria asta totusi destul de dezumanizanta. Oricum, cert este ca arata foarte bine la corp si chiar OK la fata (as zice un 9 si un 8) si stie tehnica sexului foarte bine. Nu ofera foarte multe artificii, insa ceea ce face este cat se poate de profesionist si extrem de bine executat. Un overall 8,5, as zice. La plecare am povestit un pic si am vazut ca este si extrem de inteligenta, stie bine ce vrea in viata, are studii superioare bine asumate si vrea sa iasa din meserie. Ii urez tot succesul. 1 Link spre comentariu
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Mai 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2017 Roberta chiar este de un profesionalism remarcabil. Am fost la ea in iarna si s-a comportat cat se poate de ferm si profi, chiar pana la nivelul in care am fost destul de coplesit de situatia tranzactionala. Nu e absolut nimic rau in asta si chiar am apreciat faptul ca reuseste sa fie asa si deci sa pastreze o distanta fata de meseria asta totusi destul de dezumanizanta. Oricum, cert este ca arata foarte bine la corp si chiar OK la fata (as zice un 9 si un 8) si stie tehnica sexului foarte bine. Nu ofera foarte multe artificii, insa ceea ce face este cat se poate de profesionist si extrem de bine executat. Un overall 8,5, as zice. La plecare am povestit un pic si am vazut ca este si extrem de inteligenta, stie bine ce vrea in viata, are studii superioare bine asumate si vrea sa iasa din meserie. Ii urez tot succesul. Te pupic si te mai astept dragul meu ! Link spre comentariu
cristiano80 Reputație: 27 Postat Mai 26, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2017 Astazi pana la ce ora esti la birou? Link spre comentariu
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Mai 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2017 Astazi pana la ce ora esti la birou?21 dragul meu Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 26, 2017 21 dragul meu Te-am pErdut și azi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum