Sari la conținut

Roberta - Discretie si Profesionalism! - 0720.266.023 Telefon,sms sau WhatsApp

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Anorexica? Arata foarte bine tipa. Nu-mi place in poza aia in care i se vad coastele.

Sti cum sunt unii dintre voi?....Nici prea slaba, nici prea grasa...nici prea scunda, nici prea inalta..nici prea stramta ,nici prea larga ..nici prea alba , nici prea neagra......Greu sa mai intelegi ceva ....

• Like 5
  • Oras:pretutindeni
Postat

Sti cum sunt unii dintre voi?....Nici prea slaba, nici prea grasa...nici prea scunda, nici prea inalta..nici prea stramta ,nici prea larga ..nici prea alba , nici prea neagra......Greu sa mai intelegi ceva ....

De pula esti buna... stai linistita, nu-ti mai bate capu'... da-i-nainte...  

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Daca ar fi gratis ar fi bine oricum. :)

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Daca ar fi gratis ar fi bine oricum. :)

Te inseli!

Am vazut si barbati care fut orice, numai gaura sa fie... :( dar nu tre' sa generalizam!

Postat

Stimati confutadori,

am avut deosebita placere de a o cunoaste pe Roberta si vreau sa punctez aceasta intalnire. Din pacare va trebui sa fiu foarte scurt si nu cred ca as putea spune ceva in plus fata de cei care au recenzat-o deja.

Sunat, programat, foarte punctuala, primit repere usor de gasit.

1.Locatia Apartament ok, cu de toate

2.Modalitatea de contact: telefonul din titlu
3.Detalii: intalnirea a decurs clasic, oral, normal, singurul regret e ca nu am mai avut timp pentru o a doua finalizare, ne-am intins prea mult la povesti, adevarul e ca ai si cu cine povesti. Roberta e o fata deosebita, frumoasa, educata, cu care ai ce povesti, daca si ajungi pe aceeasi lungime de unda cu ea mai ca-ti vine sa te insori din nou.

4.Programul de lucru: doar ziua
5.Note:

Oral: 9

Normal: 9

Aspect: 9

GFE: 9, lipicioasa, implicata dar parca nu chiar tot timpul prezenta

6.Tarifare - daca tin bine minte 300 RON pentru o ora

De recomandat cu siguranta, este o prezenta deosebita in peisajul autohton.

Jinks out

• Like 8
Postat

Stimati confutadori,

am avut deosebita placere de a o cunoaste pe Roberta si vreau sa punctez aceasta intalnire. Din pacare va trebui sa fiu foarte scurt si nu cred ca as putea spune ceva in plus fata de cei care au recenzat-o deja.

Sunat, programat, foarte punctuala, primit repere usor de gasit.

1.Locatia - [/size]Apartament ok, cu de toate

2.Modalitatea de contact: telefonul din titlu3.Detalii: intalnirea a decurs clasic, oral, normal, singurul regret e ca nu am mai avut timp pentru o a doua finalizare, ne-am intins prea mult la povesti, adevarul e ca ai si cu cine povesti. Roberta e o fata deosebita, frumoasa, educata, cu care ai ce povesti, daca si ajungi pe aceeasi lungime de unda cu ea mai ca-ti vine sa te insori din nou.

4.Programul de lucru: doar ziua

5.Note:

Oral: 9

Normal: 9

Aspect: 9

GFE: 9, lipicioasa, implicata dar parca nu chiar tot timpul prezenta

6.Tarifare - daca tin bine minte 300 RON pentru o ora

De recomandat cu siguranta, este o prezenta deosebita in peisajul autohton.

Jinks out

Te sarut si sper sa ne revedem curand!

Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Le-ai dat peste nas cu pozele astea!

• Like 1
Postat

Salut Roberta,

Super sexy poze, bomba )) Esti foarte apetisanta, nu pot sa nu te intreb daca oferi placeri orale pasiv, facesitting si cunilingus?

• Like 1
Postat

Salut Roberta,

Super sexy poze, bomba )) Esti foarte apetisanta, nu pot sa nu te intreb daca oferi placeri orale pasiv, facesitting si cunilingus?

Multumesc de aprecieri. Oral pasiv...banuiesc ca este tot una si aceeasi cu cunnilingus din partea ta. Iar facesitting ofer sigur ...Le poti face pe ambele in acelasi timp:)

• Like 1
Postat

Super, mersi. Esti o dulceata. Savurez intilnirea noastra;)

Ai vreo programare si nu stiam eu?

• Like 1
Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

virtuala, te viseaza

Postat

Am fost si eu la Roberta saptamina trecuta.

Locatia - calea Calarasilor, linga Hyperion. Mai greu cu parcarea, dar cu putin noroc, se rezolva...

Nu prea am multe lucruri noi de spus, doar ca, dupa parerea mea, pozele o dezavantajeaza ... arata mult mai bine in realitate si nu cred ca se poate spune chestia asta despre multe dintre fete...

Programare prin mess si apoi confirmare prin telefon. Iti da toate indicatiile odata ajuns la fata locului ... dupa ce rezolvi cu parcarea...

Actiunea - desi suna timpit - dar, ma rog, astea sint regulile (nu-mi plac nici codurile astea, FK, COB, CIM, etc) ... dar asta e - deci FK, foarte ok desi poate mi-r fi placut ceva mai mult dar a fost bine si asa, foarte sociabila - eu eram ceva mai speriat... facut dus si purces... doar oral de ambele parti - sper sa-i fi placut si ei ce am facut eu macar pe jumatate din cit mi-a placut mie ce mi-a facut ea... nu stiu si e destul de greu sa-ti dai seama... eu neavind nici mare experienta in domeniu...

Terminat oral CIM, dusat, fumat, vorbit cite ceva, baut apa si plecat... In total cred ca vreo 30-40 minute. Cost 200.

Placut foarte mult ... recomand cu caldura... 

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...