roberta2016 Reputație: 17573 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2017 ))) negativ Link spre comentariu
bulibasul Reputație: 45 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Iunie 21, 2017 ))) negativVezi ca nu e bine sa fie negativ Link spre comentariu
bulibasul Reputație: 45 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Iunie 21, 2017 Iți ofeream 15 milioane pentru o oră 1 Link spre comentariu
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2017 Iți ofeream 15 milioane pentru o orăO zi buna! Link spre comentariu
bulibasul Reputație: 45 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Iunie 21, 2017 O zi buna!Mă refuzi pe bază de etnie ? Link spre comentariu
alexutzurulzz Reputație: -4 Postat Iunie 21, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Iunie 21, 2017 buna. cand te intorci? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Joi Link spre comentariu
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2017 Disponibila pana la ora 22 Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Iunie 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 Lăsănu toate răutățile...o singura nelămurire am de ce de aproape 1 an și ceva nu ai mai pus absolut nici o poza noua??Toate pozele sunt vechi ??Ascunzi ceva??? Link spre comentariu
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 Lăsănu toate răutățile...o singura nelămurire am de ce de aproape 1 an și ceva nu ai mai pus absolut nici o poza noua??Toate pozele sunt vechi ??Ascunzi ceva???Esti sigur? Poza asta nu are 1an .... 5 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Iunie 22, 2017 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 22, 2017 Probabil cea mai sexy poza a ta Esti sigur? Poza asta nu are 1an .... 1 1 Link spre comentariu
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 Probabil cea mai sexy poza a ta Ms pupici Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Mâine esti ? Link spre comentariu
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 Disponibila pana la ora 21 Link spre comentariu
dacul Reputație: 1 Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 Astazi esti disponibila? Link spre comentariu
fikifiki Reputație: 290 Postat Iunie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 27, 2017 am avut sansa sa o cunosc chiar inainte de a pleca in vacanta , ce sa zic -programarea total profi , prezenta la program- la ora fixata am intrat pe usa , despre cum arata s-a spus cam tot ,despre locatie la fel , eu am de precizat doar cateva detalii -Eu am facut click cu ea , ea cu mine nuprea -sa fie motiv de vacanta sa fiu eu de vina nu stiu , oralul neprotejat cam asezonat cu manutza , FK fara limbutza pe motiv ca e a ei , in rest totul cum bine stiti , deci pentru mine a fost Oral 8.5N 9fk 8aspect 9,5igiena 10poate mai revin sa vad daca a fost de vina vacanta asteptata , oricum imi pare bine ca am cunoscut-o 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2017 Partajează Postat Iunie 27, 2017 Cum plm mă fk fără limbuță??? 1 3 Link spre comentariu
admiralfrost Reputație: 45 Postat Iunie 28, 2017 Oras:U pizdu materinu Oras:U pizdu materinu Partajează Postat Iunie 28, 2017 Ok, de intrat in vacanta stim ca ai intrat, dar o data de reintoarcere?Pls ;_; Link spre comentariu
mr president Reputație: 4053 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 29, 2017 am avut sansa sa o cunosc chiar inainte de a pleca in vacanta , ce sa zic -programarea total profi , prezenta la program- la ora fixata am intrat pe usa , despre cum arata s-a spus cam tot ,despre locatie la fel , eu am de precizat doar cateva detalii -Eu am facut click cu ea , ea cu mine nuprea -sa fie motiv de vacanta sa fiu eu de vina nu stiu , oralul neprotejat cam asezonat cu manutza , FK fara limbutza pe motiv ca e a ei , in rest totul cum bine stiti , deci pentru mine a fost Oral 8.5N 9fk 8aspect 9,5igiena 10poate mai revin sa vad daca a fost de vina vacanta asteptata , oricum imi pare bine ca am cunoscut-o Cum plm mă fk fără limbuță??? Exact. FK fara limbuta e doar sarut. Nu prea e ok daca ti-a facut asa, mai ales ca are trecut FK in lista de servicii, fara sa mentioneze chestii de genul in functie de chimie/compatibilitate. Ar fi bine dupa ce vine din vacanta sa ne lamureasca si pe noi ce inseamna pentru ea FK, nu de alta dar ma gandeam sa o vizitez si eu cand revine. Link spre comentariu
admiralfrost Reputație: 45 Postat Iunie 29, 2017 Oras:U pizdu materinu Oras:U pizdu materinu Partajează Postat Iunie 29, 2017 Exact. FK fara limbuta e doar sarut. Nu prea e ok daca ti-a facut asa, mai ales ca are trecut FK in lista de servicii, fara sa mentioneze chestii de genul in functie de chimie/compatibilitate. Ar fi bine dupa ce vine din vacanta sa ne lamureasca si pe noi ce inseamna pentru ea FK, nu de alta dar ma gandeam sa o vizitez si eu cand revine.What the actual fuck.La nivelul de GFE al ei si daca nu o facut FK, inseamna ca clientul a fost problema, pentru ca ea face FK si pot sa confirm ca si client al ei. 1 Link spre comentariu
mr president Reputație: 4053 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 30, 2017 What the actual fuck.La nivelul de GFE al ei si daca nu o facut FK, inseamna ca clientul a fost problema, pentru ca ea face FK si pot sa confirm ca si client al ei. Daca clientul avea probleme cu igiena, foarte bine ca nu a facut FK cu el, inteleg ca nu poate face cu toata lumea. Insa daca nu au facut click, nu prea e ok ca nu a oferit FK, asta inseamna FK in functie de compatabilitate, ceea ce difera de serviciul din lista ei. Sunt sigur ca o sa raspunda si ea cand revine din vacanta, pare profesionista din recenziile de pe forum. Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 30, 2017 Partajează Postat Iunie 30, 2017 Daca clientul avea probleme cu igiena, foarte bine ca nu a facut FK cu el, inteleg ca nu poate face cu toata lumea. Insa daca nu au facut click, nu prea e ok ca nu a oferit FK, asta inseamna FK in functie de compatabilitate, ceea ce difera de serviciul din lista ei. Sunt sigur ca o sa raspunda si ea cand revine din vacanta, pare profesionista din recenziile de pe forum. e dupa cum i se parechestia e ca foamea ei de bani e mai mare decat sila fatza de clientela 1 Link spre comentariu
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Iulie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 2, 2017 What the actual fuck.La nivelul de GFE al ei si daca nu o facut FK, inseamna ca clientul a fost problema, pentru ca ea face FK si pot sa confirm ca si client al ei.Multumesc frumos. Maine cred ca o sa revin. Astept tel tau ! 1 Link spre comentariu
valivalentino Reputație: -8 Postat Iulie 2, 2017 Partajează Postat Iulie 2, 2017 Cand ai sa imi sai taxa tarfo? Vrei probleme cu albanezii ? 1 Link spre comentariu
admiralfrost Reputație: 45 Postat Iulie 2, 2017 Oras:U pizdu materinu Oras:U pizdu materinu Partajează Postat Iulie 2, 2017 Cand ai sa imi sai taxa tarfo? Vrei probleme cu albanezii ?ISIS pls, ai gresit forumul, intoarce-te inapoi pe beastforum, sectiunea capre. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum