Sari la conținut

Roberta - Discretie si Profesionalism! - 0720.266.023 Telefon,sms sau WhatsApp

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Roberta, ai ramas setata pe castigarea concursului de poze de postezi cate o fotografie per post la cateva minute? Breaking news! Soc soc soc! Nu a functionat la concursul de poze, cu atat mai mici sanse sa functioneze pe topicul cu recenzii =))

Esti un dur...............  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie

Nu plec oly.. Am zis ca imi iau vacanta 1 luna si ma intorc cu o operatie de infrumusetare si un set nou de poze. Deci nu voi mai lucra din 1 Aprilie pana la inceputul lunii Mai!

Si poate un topic mai curat..daca mai raman fonduri ....

Aaaaaaa, pai ma gandeam sa-ti fac o vizita, dar daca zici ca iti pui tzatze mai astept pana dupa mai, bine ca mi-ai spus :)))

Sa ne anunti cand incepi din nou si sa nu uiti sa pui si vreo ~ 250 de poze cu ele :)

Link spre comentariu
  • Oras:eternet

Mda.....

Roberta, eu zic sa pui mana sa mananci mai zdravan, sa te mai impanezi oleaca natural... Daca iti vei atarna 2 "baloane" de trupul tau aproape scheletic, vei fi oribila... :( Parerea mea! Asa ca, mai bine lasa prostiile cu operatiile si fa ce ti-am spus. Altfel, iti garantez ca vei regreta! :( Asa cum arata acum tatele tale, mai merg cateva "zeci de mii de km"... sincer, eu as ajusta altceva la tine dar e mai complicat... :)

Bafta!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Roberta, eu zic sa pui mana sa mananci mai zdravan, sa te mai impanezi oleaca natural... Daca iti vei atarna 2 "baloane" de trupul tau aproape scheletic, vei fi oribila... :( Parerea mea! Asa ca, mai bine lasa prostiile cu operatiile si fa ce ti-am spus. Altfel, iti garantez ca vei regreta! :( Asa cum arata acum tatele tale, mai merg cateva "zeci de mii de km"... sincer, eu as ajusta altceva la tine dar e mai complicat... :)

Bafta!

Ms de apreciere ....chiar nu era nevoie sa imi dai sfaturi.

• Like 1
Link spre comentariu

Ms de apreciere ....chiar nu era nevoie sa imi dai sfaturi.

Poate ca era nevoie... dar esti prea orgolioasa sa recunosti... :(

Dupa cum se poate vedea, recomandarile mele au fost apreciate si de altii... :)

Dar asa e omul... pana nu si-o face cu mana lui, nu se lasa... Iti garantez ca vei regreta! :(

Succes!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

M-am obisnuit Ray.

Daca nu e Roberto ...e Marean..daca nu e el atunci e oly...daca nu e oly e ...Trollescoviciulos...

Ai nevoie de mine ? am auzit cand m-ai strigat .......d'asta intreb.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...