Sari la conținut

Roberta - Discretie si Profesionalism! - 0720.266.023 Telefon,sms sau WhatsApp

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

O carte pe o noptiera si un vibrator pe cealalta.... Le folosesti in acelasi timp?

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Daca nu e Roberto ...e Marean..daca nu e el atunci e oly...daca nu e oly e ...Trollescoviciulos...

Daca nu e* niciunul dintre cei mentionati mai sus este Roberta cu 3-4-5  postari consecutive si tot e* cineva.

* - e, ca e mai multi :)))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

PS- Frumoasa cu tzatzele naturale, pacat ca m-am hotarart sa astept sa-si puna tzatze sa o vizitez :(

Postat

O carte pe o noptiera si un vibrator pe cealalta.... Le folosesti in acelasi timp?

Asa vezi tu acolo? Carte?

Postat

Bai grizo, de ce esti rau ?  Carte ? Ce e* aia carte ?  :)))))

:*

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pune virgulă, că ești ditamai fotografu' =))

Brigada........va dau da jurat daca mai postati pa topingele despre Roberta  :no2

Postat

Brigada........va dau da jurat daca mai postati pa topingele despre Roberta  :no2

Mai postez aici doar daca primesc PM, mail, telefon,fax,fan curier, posta romana sau wizzair de la Roberta cum ca imi da voie.

Am zis !

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Poate ca era nevoie... dar esti prea orgolioasa sa recunosti... :(

Dupa cum se poate vedea, recomandarile mele au fost apreciate si de altii... :)

Dar asa e omul... pana nu si-o face cu mana lui, nu se lasa... Iti garantez ca vei regreta! :(

Succes!

Nu se dau sfaturi daca nu sunt solicitate, decat, eventual intre prieteni sau in familie. Altminteri nu sunt decat "bagari in seama". 

• Like 7
  • Minus 7
Postat

Asa vezi tu acolo? Carte?

M-am uitat de pe telefon si parea o carte, ca m-am si speriat pe moment. Acum realizez ca ar fi un adevarat dezastru de PR, daca ai avea o carte pe noptiera si cu scuzele de rigoare fac loc baietilor veseli, sa isi continue polemica cu un sens dificil de intuit.

Postat

M-am uitat de pe telefon si parea o carte, ca m-am si speriat pe moment. Acum realizez ca ar fi un adevarat dezastru de PR, daca ai avea o carte pe noptiera si cu scuzele de rigoare fac loc baietilor veseli, sa isi continue polemica cu un sens dificil de intuit.

Ce nebun esti tu...mai ai frati?

• Like 1
  • Oras:eternet
  • Oras:eternet
Postat

Nu se dau sfaturi daca nu sunt solicitate, decat, eventual intre prieteni sau in familie. Altminteri nu sunt decat "bagari in seama". 

Daca aceste sfaturi o intorc de la cutitul care-i va ciopartii trupul, atunci n-au fost simple "bagari in seama"! ;)

Postat

Am amanat interventia pentru sfarsitul lunii Mai din cauza unor probleme personale ( deci rectific...doar amanare)

Asa ca  lucrez program normal si luna Aprilie :)

• Like 1
Postat

Te-au bucurestinizat baietii. Pacat ca nu te-am prins la inceputul carierei mioritice.

Postat

Te-au bucurestinizat baietii. Pacat ca nu te-am prins la inceputul carierei mioritice.

Ce dioptrii spuneai ca ai?

Pune si tu o poza sa te vad cum arati

..

• Like 1
  • Oras:pe pamant
  • Oras:pe pamant
Postat

lasati ma fata in pace daca ea simte nevoia sa se supuna unei asemenea operatii cu ce va deranjeaza pe voi?

in alta ordine de idei, Roberta mon amour o babutza horny primesti ?( sa facem si o gluma)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...