Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2015 Postat August 10, 2015 Desi a fost grozav(si nu stiu cum se numeste)...n-am profitat forte tare de el...a fost doar cat sa ma simt grozav pe durata intregii nopti...si nu ma dor nici picioarele-DANS!!!- nici capul...profit sa va multumesc inca odata pentru intalnirea grozava de ieri! Va pup dulce pe fiecare!foarte confectionat textul asta.
chris73 Reputație: 3808 Postat August 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2015 Parca nu-l stii?
crissu Reputație: 4142 Postat August 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 10, 2015 Confectionat?!? 2
mirceasex Reputație: -663 Postat August 10, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 10, 2015 Cu maxim 10 minute ? Adica sa stam toti in zona si sa sunam ?da e sudista nu stii lb romanabanuti de 10 bani vrei? 3
crissu Reputație: 4142 Postat August 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 10, 2015 Se intampla sa fi cu treaba prin oras...treci prin zona...si realizezi ca si ai timp liber...si ma suni!Nu fi rautacios cu mine...ma refeream strict la programari (daca le poti numi asa....tinand cont de durata scurta)...Se poate intampla din cauza amandurora...cand programarea e facuta cu mai mult timp inainte...sa intervina probleme care duc la anularea intalnirii...eu doresc sa nu fiu in situatia de mai sus din vina mea...si nici sa astept o programare...care a ''uitat'' sa anunte ca nu ajunge...Sper ca n-am spus ceva care sa nu fie clar...iti doresc o zi frumoasa si incitanta! 2
mirceasex Reputație: -663 Postat August 10, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 10, 2015 Incepand de maine, pentru o saptamana, sunt in Oradea!Programul debuteaza cu ora 9 dimineata...si sunt disponbila pana spre ora 8 seara...noaptea nu.Zona...in apropierea Mall-ului Crisul, locatia este dotata cu tot necesarul... astept apelurile cu maxim 10 minute inainte de a ne vedea...va pup dulce pe toti!crisul nu e mall din cate stiu eu 2
mirceasex Reputație: -663 Postat August 10, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 10, 2015 in spate la ing de pe magheru plus ai venit cu o masina rosie 2
crissu Reputație: 4142 Postat August 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 11, 2015 2
mirceasex Reputație: -663 Postat August 11, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 11, 2015 pleaca fata fara sa fi facut bani de drum? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 Tu mai stii sa pui stop postarilor tampite? 3 1
mirceasex Reputație: -663 Postat August 11, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 11, 2015 multumesc frumos dc fata nu raspunde cine e tampit sau dc fata inseala fura la ora cine e tampit?avem inca un mall in oradea 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 Crissu nu este din Oradea. Ce te deranjeaza chiar asa de tare ca a spus ca magazinul Crisul este mall. Chiar poate fi considerat un mic mall ( MALL [MOL] s. n. complex mare cuprinzând magazine, restaurante, servicii utilitare etc., complex de diferite magazine. (< engl. mall) ) Daca nu raspunde inseamna ca poate ca este ocupata.Iar acuzatiile tale cum ca fura la ora de unde stii tu daca zici ca nu raspunde? 2 1
brokoli Reputație: 3273 Postat August 11, 2015 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat August 11, 2015 Nu se poate vorbi despre hotie in cazul sexului platit. E un serviciu, si cel mult inselatorie ar putea sa fie. Nici asta, pentru ca nu esti obligat(legal) sa platesti. Vezi primarie, spital, etc. unde da, esti inselat si cateodata furat.Cand vine vorba de dulceata buzelor, e altceva.Ceea ce dai tu si eu si multi altii pentru serviciile prestate de randunele sunt bani, e adevarat, dar.... 1
crissu Reputație: 4142 Postat August 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 11, 2015 Mircea...am gresit legat de magazinul Crisul...desi am preluat greseala de la atcineva...mi-o asum!Legat de timpul petrecut de fiecare vizitator la mine...ii rog pe cei ce m-au vizitat si care doresc (doar daca ei doresc) sa-si exprime parerea...intr-o recenzie "ca la carte" mai ales daca ar avea ceva de reprosat! O zi la fel de buna cum e a mea...doresc tuturor! Multi pupici! 3 1
crissu Reputație: 4142 Postat August 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 11, 2015 Pentru cei care doresc sa-si formeze o parere...mai multe poze si recenzii:https://nimfomane.com/forum/topic/16328-cristina-zona-icil-200h-0742660339/page-23 1
mirceasex Reputație: -663 Postat August 11, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 11, 2015 Mircea...am gresit legat de magazinul Crisul...desi am preluat greseala de la atcineva...mi-o asum!Legat de timpul petrecut de fiecare vizitator la mine...ii rog pe cei ce m-au vizitat si care doresc (doar daca ei doresc) sa-si exprime parerea...intr-o recenzie "ca la carte" mai ales daca ar avea ceva de reprosat! O zi la fel de buna cum e a mea...doresc tuturor! Multi pupici!pisicut da i warning si ei induce clienti in eroare 4
mirceasex Reputație: -663 Postat August 11, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 11, 2015 Mircea...am gresit legat de magazinul Crisul...desi am preluat greseala de la atcineva...mi-o asum!Legat de timpul petrecut de fiecare vizitator la mine...ii rog pe cei ce m-au vizitat si care doresc (doar daca ei doresc) sa-si exprime parerea...intr-o recenzie "ca la carte" mai ales daca ar avea ceva de reprosat! O zi la fel de buna cum e a mea...doresc tuturor! Multi pupici!cine greseste plateste 4
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 pisicut da i warning si ei induce clienti in eroareMai bine ai primi tu o linie peste numele tau. Si mai invata sa scrii inainte de a posta. 4 1
mirceasex Reputație: -663 Postat August 11, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 11, 2015 este in oradea crissu sa are o dacie rosie vreo sa ti zic si nr si pestele sta afara la tigara are si chilotii pusi la uscat 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 Treci si te culca ca deja e tarziu. Am mai dat peste oameni prosti dar tu chiar ii intreci pe toti. 5
mirceasex Reputație: -663 Postat August 11, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 11, 2015 bine sa fiu eu prost dar mata cum e? 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 Mda. Asta stii tu. Cand nu mai stii ce sa scrii te legi de familie. Bravos. 5
mirceasex Reputație: -663 Postat August 11, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 11, 2015 acuma am fost la criss 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum