Sari la conținut

Ce este frica?

Postări Recomandate

• Oras:priza
Postat

On-topic

?ienaiS ejasem tad ia-i ?ec eD .eravresnocotua ed lumetsis nid etrap ecaf ,civata tnemitnes nu e acirF

• Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

Pai nu le importa omule aici !!

stai calc ca imediat apare XO XO si-si baga pula, si totul va fi readus la normal

Postat

On-topic

?ienaiS ejasem tad ia-i ?ec eD .eravresnocotua ed lumetsis nid etrap ecaf ,civata tnemitnes nu e acirF

asa ma gandeam si eu, doar ca invers

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

se citeste =))

cum sa-ti fie tema sa nu gasesti cafeaua dimineata ?! =))

Mi s-a intamplat sa ma trezesc si sa-mi dau seama ca nu mai am cafea... Sa vezi frica atunci daca gasesc pe cineva la prima ora sa-mi aduca cafea... :D

Postat

si eu care credeam ca e partea cea mai neinsemnta din viata =))

Totul pana la tigari si cafea, in rest, poate sa ia si blocul foc, ma mut in alta parte...  :laugh2

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

Astept cu interes opinia lui XOXO.

frica e atunci cand iti beleste una pula si spera ca te-ai spalat !!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Mi s-a intamplat sa ma trezesc si sa-mi dau seama ca nu mai am cafea...

Iti dai seama daca te trezeai fara nimic verde....inmulteste cu 100. :D

@XOXO, nu te dezminti. :laugh2

• Like 1
Postat

Mi s-a intamplat o singura data sa-mi fie atat de frica incat sa fac pipi pe mine....nu puteam vorbi, nu puteam sa ma misc, nu puteam sa reactionez....nu puteam sa fac nimic decat sa plang, sa tremur si sa tin bine motanul in brate.

Tocmai fusese cutremur, ma trezise din somn...eram cu ai mei, la ai mei. Imi amintesc doar ca am fugit dupa motan si apoi am inlemnit rezemata de un perete...S-a terminat cutremurul iar eu nu am putut sa imi revin vreo 20minute. Ii vedeam si-i auzeam pe ai mei cu ecou, parca ma uitam la un film...mi se uscase gura, mi se inclestasera atat de tare mainile pe motan....doamneee, si acum, cand scriu, am lacrimi in ochi...nu stiu de ce...

Imi este extraordinar de frica de cutremure, mi-e frica de neputinta...

Postat

" Frica este o camera mica, intunecoasa , unde se developeaza negativele." -  Michael Pritchard

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Dudesti
Postat

Nu ti-au venit mascatii la usa.....sa vezi atunci 'cutremureala',zboara usile ca la un cutremur de minimum 8 grade pe scara Richter =))

Fereasca-te Dumnezeu! :pope

• Like 1
Postat

Mi s-a intamplat o singura data sa-mi fie atat de frica incat sa fac pipi pe mine....nu puteam vorbi, nu puteam sa ma misc, nu puteam sa reactionez....nu puteam sa fac nimic decat sa plang, sa tremur si sa tin bine motanul in brate.

Tocmai fusese cutremur, ma trezise din somn...eram cu ai mei, la ai mei. Imi amintesc doar ca am fugit dupa motan si apoi am inlemnit rezemata de un perete...S-a terminat cutremurul iar eu nu am putut sa imi revin vreo 20minute. Ii vedeam si-i auzeam pe ai mei cu ecou, parca ma uitam la un film...mi se uscase gura, mi se inclestasera atat de tare mainile pe motan....doamneee, si acum, cand scriu, am lacrimi in ochi...nu stiu de ce...

Asta e numele meu, ce pot sa fac. Dar sa stii ca e vina ta ca m-ai invitat acasa si nu la locatie. :D 

P.S. noroc ca ma termin repede, caci altfel iti reveneai dupa vreo 2 ore. :D 

• Like 1
Postat

Ai ramas acelasi modest exact ca la inceputuri =))

Avea dreptate Amelia cand zicea =)) =)) =))

Postat

On topic:

Frica? Ce e aia? Atunci cand te trezesti si nu stii sigur daca mai ai cafea. Si Absolutul nu e  in bucatarie!

Cand cade net-ul si nu stii daca mai merge stick-ul mobil?

Cand iti vine un agresiv, se uita prin casa pentru lucruri... si-l expediezi frumos...?

Cand esti pus cu pistolul la cap sa faci ce ti se cere, dar te gandesti cum sa-i bagi pistolul in fund...?

Eu stiu ce este stres, neplaceri,... frica... nu o stiu si nici nu vreau sa o cunosc....

Trebuie sa fii precaut, calculat, frica este doar un handicap...

PS. Nu sunt beata. :D

Ei, hai ! :D 

• Like 1
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Asta e numele meu, ce pot sa fac. Dar sa stii ca e vina ta ca m-ai invitat acasa si nu la locatie. :D

HAHAHAHAHAHAAHAHAH DUTEN .... HAHAHAHAH

Postat

Adevarul referitor la mine si Amelia, doar Advanced poate sa il stie :D .... pe surse :D

Totusi....sa nu dam din casa =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...