Sari la conținut

De ce a fost banat Jack Black?!?!!?

Postări Recomandate

• Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti

Confirm partial!

advanced nu este alexandru,69. :)

Stiu de la picon, mi-a scris ca alexandru si-a vandut contul cu 9 euro si 12 euro centi.Acum nu stiu, poate a mintit picon...

Bine ai revenit,frate De ce?  ;)

E momentul,implica-te! =))

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

@advanced, acum pe bune, n-am nimic cu tine, dar de cand esti albastru si utilizatorul lunii esti linistit rau. Nicio injuratura nimic? Asa mult esti dependent de culoara aia albastra? Iti tine  de cald?  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

Bine ai revenit,frate De ce?  ;)

E momentul,implica-te! =))

:) in ce? alexandru nu mai e,69 nici atat... sa aflu cine I-a cumparat contul, si de ce...dar parca nu ma intereseaza!

Am auzit ca vrea sa-si recumpere contul, dar nu stiu cand.Tot de la picon stiu! :)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:B

@advanced, acum pe bune, n-am nimic cu tine, dar de cand esti albastru si utilizatorul lunii esti linistit rau. Nicio injuratura nimic? Asa mult esti dependent de culoara aia albastra? Iti tine  de cald?  :laugh2  :laugh2

albastrul calmeaza!

Link spre comentariu

Ce vrajala ai in tine :laugh2

Nu am vrajeala, aia e pe bani! Am fost banat si avertizat pe acest forum, atat de mult, incat imi place sa ii vad. si pe altii cum si-o fura! Nenica, am facut recenzii, mi-am spus parerea, ce mai conteaza de acum incolo? Unii m-au catalogat, in frunte cu picon, care desi ma cunostea, si-a permis si isi permite mult prea multe. Mi se rupeeee!!!Ma baneaza, ma... nimeni nu poate ca nu ma rujez ca altii. Concluzie ... putin imi pasa de culoare, de mistouri ieftine aca .. de ce? , Barbugiu, inca ma mai gandesc, Xoxo, isi baga pula cu atata eleganta incat trebuie sa fie ul. Adica... ce pula mea este aici bree!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...