Romero Reputație: 113 Postat August 16, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Partajează Postat August 16, 2014 de stecher ce era Link spre comentariu
JackBlackTM Reputație: -371 Postat August 16, 2014 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Partajează Postat August 16, 2014 Pisicuts ai uitat să întrebi ce părere are Advanced despre asta Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat August 16, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat August 16, 2014 Lipseste parerea lui advanced ! 2 Link spre comentariu
JackBlackTM Reputație: -371 Postat August 16, 2014 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Partajează Postat August 16, 2014 de pe cand il baneaza moderator1 pe pisicuts?Mai degrabă Pisicuts să îl baneze pe moderator1 şi să urmeze apariţia lui moderator2 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat August 16, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 16, 2014 Pisicuts ai uitat să întrebi ce părere are Advanced despre asta advanced nu te cunoaste dupa cum nici tu nu il cunosti pe el. Nu ti-am urmarit postarile asa ca nu imi permit sa emit vreo parere. Link spre comentariu
JackBlackTM Reputație: -371 Postat August 16, 2014 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Partajează Postat August 16, 2014 Aşa e colegule, a fost o glumă, făceam referire la una din vorbele jupânului, sper că nu te-ai supărat. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 16, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 16, 2014 alexandru de cand e sef, nu mai are pareri )))) 3 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat August 16, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 16, 2014 alexandru de cand e sef, nu mai are pareri )))) pe cuvantul tau??? Uite, acum cred ca te strange lesa si ..... dar mai bine ma abtin, nu se merita. Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat August 16, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 16, 2014 Aşa e colegule, a fost o glumă, făceam referire la una din vorbele jupânului, sper că nu te-ai supărat.Nu JB, pentru ce sa ma supar Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat August 16, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 16, 2014 picon s-a aliat cu dusmanul oly si jackblack si fac prostii pe forum toti 3 4 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 16, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 16, 2014 Nu JB, pentru ce sa ma suparEsti dubios de calm..... chiar nu esti tu picon s-a aliat cu dusmanul oly si jackblack si fac prostii pe forum toti 3Asta se numeste SABOTAJ =)) Link spre comentariu
Lomeo. Reputație: 133 Postat August 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2014 picon s-a aliat cu dusmanul oly si jackblack si fac prostii pe forum toti 3 Deci nea picon e capul rautatilor el e de vina la toate Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 16, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 16, 2014 Absolut! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat August 16, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 16, 2014 Esti dubios de calm..... chiar nu esti tu Asta se numeste SABOTAJ =)) De ce m-as enerva nene Barbugiu? Eu sunt bree, ti-o pot confirma o gramada de colegi!. Si nu se numeste sabotaj. Asa e motane? Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat August 16, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat August 16, 2014 Confirm partial!advanced nu este alexandru,69. Stiu de la picon, mi-a scris ca alexandru si-a vandut contul cu 9 euro si 12 euro centi.Acum nu stiu, poate a mintit picon... 4 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 16, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 16, 2014 Confirm partial!advanced nu este alexandru,69. Stiu de la picon, mi-a scris ca alexandru si-a vandut contul cu 9 euro si 12 euro centi.Acum nu stiu, poate a mintit picon...Bine ai revenit,frate De ce? E momentul,implica-te! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat August 16, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 16, 2014 Confirm partial!advanced nu este alexandru,69. Stiu de la picon, mi-a scris ca alexandru si-a vandut contul cu 9 euro si 12 euro centi.Acum nu stiu, poate a mintit picon...Ti-a tras-o, spaga lui nu a pus-o! 2 2 Link spre comentariu
Lomeo. Reputație: 133 Postat August 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2014 @advanced, acum pe bune, n-am nimic cu tine, dar de cand esti albastru si utilizatorul lunii esti linistit rau. Nicio injuratura nimic? Asa mult esti dependent de culoara aia albastra? Iti tine de cald? Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat August 16, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 16, 2014 picon s-a aliat cu dusmanul oly si jackblack si fac prostii pe forum toti 3 Intre ei ? 2 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat August 16, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat August 16, 2014 Bine ai revenit,frate De ce? E momentul,implica-te! in ce? alexandru nu mai e,69 nici atat... sa aflu cine I-a cumparat contul, si de ce...dar parca nu ma intereseaza!Am auzit ca vrea sa-si recumpere contul, dar nu stiu cand.Tot de la picon stiu! 1 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat August 16, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 16, 2014 @advanced, acum pe bune, n-am nimic cu tine, dar de cand esti albastru si utilizatorul lunii esti linistit rau. Nicio injuratura nimic? Asa mult esti dependent de culoara aia albastra? Iti tine de cald? albastrul calmeaza! Link spre comentariu
Lomeo. Reputație: 133 Postat August 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2014 albastrul calmeaza! Ce vrajala ai in tine Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat August 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 17, 2014 picon s-a aliat cu dusmanul oly si jackblack si fac prostii pe forum toti 3 Aha, am inteles...deci urmatorii banati vor fi Oly si Picon Motivul?!?! .... "golaneala pe forum" 2 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat August 17, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 17, 2014 Ce vrajala ai in tine Nu am vrajeala, aia e pe bani! Am fost banat si avertizat pe acest forum, atat de mult, incat imi place sa ii vad. si pe altii cum si-o fura! Nenica, am facut recenzii, mi-am spus parerea, ce mai conteaza de acum incolo? Unii m-au catalogat, in frunte cu picon, care desi ma cunostea, si-a permis si isi permite mult prea multe. Mi se rupeeee!!!Ma baneaza, ma... nimeni nu poate ca nu ma rujez ca altii. Concluzie ... putin imi pasa de culoare, de mistouri ieftine aca .. de ce? , Barbugiu, inca ma mai gandesc, Xoxo, isi baga pula cu atata eleganta incat trebuie sa fie ul. Adica... ce pula mea este aici bree! Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat August 17, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat August 17, 2014 Picon ce crede despre ce a spus advanced? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum