Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Motane, vreau sa pot da si eu puncte negative. Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 28, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 28, 2014 baga bani Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Imi place culoarea Link spre comentariu
(Ban) Reputație: -137 Postat August 28, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Partajează Postat August 28, 2014 Asa e Nu ai raspuns la intrebarea mea.... la ce ora primim punctele..la fara zece... 2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat August 28, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat August 28, 2014 Daca am inteles corect, nu exista o anumita ora la care sa "primesti punctele", adica sa se refaca suma lor. Pur si simplu, fiecare punct pe care il dai "se reinnoieste" (si il poti da din nou) dupa 24 de ore de la acordarea sa. 1 Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2014 Daca am inteles corect, nu exista o anumita ora la care sa "primesti punctele", adica sa se refaca suma lor. Pur si simplu, fiecare punct pe care il dai "se reinnoieste" (si il poti da din nou) dupa 24 de ore de la acordarea sa.tu n-ai somn? Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat August 29, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat August 29, 2014 tu n-ai somn? Powered by Insomnia® Vine si somnu'... nimic ciudat, pur si simplu am lucrat pana foarte tarziu ultimele doua nopti si drept urmare, am dormit azi dupa-amiaza vreo doua ceasuri bune... Link spre comentariu
(Ban) Reputație: -137 Postat August 29, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Partajează Postat August 29, 2014 Intrebare pt Motan.Ideia e ca daca unui user i se casuna pe alt user sii da minusuri (numai lui) zilnic, vezi cazul Amada care imi da zilnic, (cred ca e nefututa s-au iar nu-i curge apa calda) nu e un fel de Spam? PS: ideia e ca eu imi fac alt cont....dar nu e normala aceasta "hartuire"..... ce sa fac nu ma pun cu nebunii. 2 2 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 29, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 29, 2014 Intrebare pt Motan.Ideia e ca daca unui user i se casuna pe alt user sii da minusuri (numai lui) zilnic, vezi cazul Amada care imi da zilnic, (cred ca e nefututa s-au iar nu-i curge apa calda) nu e un fel de Spam? PS: ideia e ca eu imi fac alt cont....dar nu e normala aceasta "hartuire"..... ce sa fac nu ma pun cu nebunii.Bag-o în lista de prieteni,poate se înmoaie și te aduce pe linia de plutire Sau lasă-te straponizat odată 1 Link spre comentariu
(Ban) Reputație: -137 Postat August 29, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Partajează Postat August 29, 2014 Bag-o în lista de prieteni,poate se înmoaie și te aduce pe linia de plutire Sau lasă-te straponizat odată Nu frate ca daca ma duc la ea ma bate cu biciu....si nu mai recunoaste cuvantul de safe.....iti dai seama. 3 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 29, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 29, 2014 Barbu', nu ii mai da plus, prostului 1 Link spre comentariu
(Ban) Reputație: -137 Postat August 29, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Partajează Postat August 29, 2014 Barbu', nu ii mai da plus, prostului Da...uite-l si pe prostanacu forumului......neatza ...hai ca mai ai cateva minusuri....sa nu le dai la altu 3 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 29, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 29, 2014 Barbu', nu ii mai da plus, prostului Am înțeles n-am știut că ești și tu bàgat în combinație 2 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 29, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2014 Spam cu spam se scoate! 2 Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat August 29, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 29, 2014 De unde si vorba..... cui pe cui 2 Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat August 29, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat August 29, 2014 Spam cu spam se scoate! Si trollu' doar de tastatura trollului piere 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 29, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 29, 2014 Cine ridica trollu' , de troll va pieri! Howght! Link spre comentariu
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 30, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Partajează Postat August 30, 2014 trollul e inima forumului, care bate, bate, bate ... Link spre comentariu
Psychosocial Reputație: -17 Postat August 31, 2014 Oras:Sanitarium Oras:Sanitarium Partajează Postat August 31, 2014 Vreau sa ajung la -1000 de puncte , deci baieti bagati acolo ai auzit laba_child ?(futacios_man) 1 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat August 31, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat August 31, 2014 Vreau sa ajung la -1000 de puncte , deci baieti bagati acolo ai auzit laba_child ?(futacios_man)Con-si-de-ral minus!Punctu' Link spre comentariu
Psychosocial Reputație: -17 Postat August 31, 2014 Oras:Sanitarium Oras:Sanitarium Partajează Postat August 31, 2014 sa-mi bag pwla de nu e mai greu sa strangi puncte negative decat pozitive Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 31, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat August 31, 2014 Vreau sa ajung la -1000 de puncte , deci baieti bagati acolo ai auzit laba_child ?(futacios_man)Azi nu mai pot. Îți mai dau niște muie mâine, nu-ți face griji. 3 Link spre comentariu
Psychosocial Reputație: -17 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Sanitarium Oras:Sanitarium Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Azi nu mai pot.Îți mai dau niște muie mâine, nu-ți face griji.Poate vrei sa le fac o vizita la tarfele tale ! bag pwla in ele si te pun pe tine sa platesti ! labagiu cu malarie Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Poate vrei sa le fac o vizita la tarfele tale ! bag pwla in ele si te pun pe tine sa platesti ! labagiu cu malarie De unde ai scapat bre ca faci urat de tot! Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2014 De unde ai scapat bre ca faci urat de tot!E cumnatu lu'ingineru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum