picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2014 Asa ma apuca o nostalgie cand vad pozele cu Amelia ...
Vitriolul Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:nicaieri Oras:nicaieri Postat Septembrie 5, 2014 Asa ma apuca o nostalgie cand vad pozele cu Amelia ... A mancat fasole de la tine si ea?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2014 Ai reaparut ma prapaditule? Ti-a ramas in minte replica aia a lui Lapusneanu : "daca voi nu ma vreti , eu va vreu" ... a? Pai bre si ala era nebun! Nu cred ca se inventase sapunul "Cheia" pe atunci, dar raurile curgeau agale si atunci, ca si acum in Moldova. Nu stiu ce rau curge pe acolo pe la tine, dar foloseste-l cu incredere, nu patesti nimic. Si pentru ca tot zisei de filme, mai tii minte replica aia din Columna? Aia cu " unchiule Clontosu ... ma rog Gerula ... sa vii la noi la terme sa te speli deoarece cam puti".
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat Septembrie 6, 2014 nea chicoane stai de vreo 3 ani p'acilea, rade copiii de tine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum