Sari la conținut

Mi-a fost dor de voi

Postări Recomandate

• Oras:pe forum...
Postat
Salutare prieteni 

Am revenit din concediul principal , vreo 12 zile, foarte interesant dar noutatea a constat in limitarea accesului la net. Nebunie fratilor  12  zile  fara  net la  discretie  cum  eram  eu  obisnuit. Greu  dar  educativ  ar  trebui  sa incercam  mai des  asta. Dar  nu  asta  vreau  eu  sa  va  declar  , vreau  sa  va  zic  ca  mi-a  lipsit  forumul neasteptat  de mult.

Sincer  nu  credeam  sa imi  lipseasca  atit  de  mult, in  fiecare  zi  ma  intrebam  ce  naiba  se mai petrece  pe forum, cine pe cine a  mai recenzat, ce fete  au  mai  aparut , pe  cine  a  mai  banat pisicutz, cine pe cine a mai injurat  si  de ce, cui  i-a  mai  oferit  xo xo  clasicul  salut  de acum, sorina si semnaturile ei complicate, randunica si pregatirile  ei  de  nunta,ilusionistul si initiativele lui educativ sexuale, baietii care scriu recenzii in mod  regulat si cu  care uneori ma intersectez pe la fete si ne completam in unele situatii,concursul cu poze ,discutiile  generale, si  in primul  rind fetele si momentele petrecute  cu  ele.

As putea  sa  mentionez multe aspecte ale forumului  care  mi-au  lipsit dar nu are  rost  sa  va  plictisesc , intelegeti  voi ce  vreau  sa  spun. 

Am  inceput sa percep in sfirsit acest forum ca pe o comunitate reala chiar daca el este bazat pe o lume virtuala. Eu ma bucur in realitate din plin , (mai exact de gol) de apartenenta la aceasta comunitate.

In concluzie mi-a  fost dor de voi  nebuni frumosi si de bucata asta de lume.

Si  acum  sa  trecem  la  recenzii

• Like 8
  • Minus 7
  • Oras:Dudesti
Postat

Sa intelegem ca si tie iti place off-topicul? =))

Si noua ne-a fost dor de tine....implica-te! :hihat :beex2

Postat

Sa intelegem ca si tie iti place off-topicul? =))

Si noua ne-a fost dor de tine....implica-te! :hihat :beex2

A fost doar un mesaj , un gind nimic mai mult.

Daca nici eu nu fac recenzii , vorbesc de astia mai noi si sincer nu imi place off-topicul fara obiect.

Cu stima

Postat

A fost doar un mesaj , un gind nimic mai mult.

Daca nici eu nu fac recenzii , vorbesc de astia mai noi si sincer nu imi place off-topicul fara obiect.

Cu stima

Rockere,era doar o gluma,aia cu off-topicul....la cat de rar se recenzeaza,recte o recenzie la 12-13 pagini, deja mergi contra curentului :)

:beex2 :hihat

• Oras:rond alba iulia
  • Oras:rond alba iulia
Postat

Salut ! Welcome back ! :)

Am  inceput sa percep in sfirsit acest forum ca pe o comunitate reala chiar daca el este bazat pe o lume virtuala.

:slap2

Postat

Salut ! Welcome back ! :)

:slap2

Explica-i si tu cum shade problema cu off-topicu',eu poate sunt mai greu inteligibil :)

Postat

Gata fratilor am inteles , sunt si eu mic, am doar cinci luni inteleg mai greu.

• Oras:Bucuresti
Postat

Ma bucur mult ca, pentru o clipa, te-ai gandit la mine. Apreciez asta, imi place de mor sa las o amintire placuta in viata oamenilor :P

Nu mai reprezinta nicio surpriza pentru nimeni dependenta fata de acest forum. Toti am experimentat acest "sevraj" la un momet dat.

Te pup, bine ai revenit  :hug1

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

Salutare prieteni 

Am revenit din concediul principal , vreo 12 zile, foarte interesant dar noutatea a constat in limitarea accesului la net. Nebunie fratilor  12  zile  fara  net la  discretie  cum  eram  eu  obisnuit. Greu  dar  educativ  ar  trebui  sa incercam  mai des  asta. Dar  nu  asta  vreau  eu  sa  va  declar  , vreau  sa  va  zic  ca  mi-a  lipsit  forumul neasteptat  de mult.
Sincer  nu  credeam  sa imi  lipseasca  atit  de  mult, in  fiecare  zi  ma  intrebam  ce  naiba  se mai petrece  pe forum, cine pe cine a  mai recenzat, ce fete  au  mai  aparut , pe  cine  a  mai  banat pisicutz, cine pe cine a mai injurat  si  de ce, cui  i-a  mai  oferit  xo xo  clasicul  salut  de acum, sorina si semnaturile ei complicate, randunica si pregatirile  ei  de  nunta,ilusionistul si initiativele lui educativ sexuale, baietii care scriu recenzii in mod  regulat si cu  care uneori ma intersectez pe la fete si ne completam in unele situatii,concursul cu poze ,discutiile  generale, si  in primul  rind fetele si momentele petrecute  cu  ele.
As putea  sa  mentionez multe aspecte ale forumului  care  mi-au  lipsit dar nu are  rost  sa  va  plictisesc , intelegeti  voi ce  vreau  sa  spun. 
Am  inceput sa percep in sfirsit acest forum ca pe o comunitate reala chiar daca el este bazat pe o lume virtuala. Eu ma bucur in realitate din plin , (mai exact de gol) de apartenenta la aceasta comunitate.
In concluzie mi-a  fost dor de voi  nebuni frumosi si de bucata asta de lume.

sa-mi bagi si mie o spaga

• Minus 1
  • Telefon: amada.bdsm
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

Habar nu am cine esti, vad ca esti la curent cu tot ce se intampla pe aici, deci daca nu intru o zi - am pe cine sa intreb...  :hihat

"Bine ai revenit" sau mai bine spus "succes la obsesie in continuare"! :)

:hug1

• Oras:da' cica cicalaca cichi cha
  • Oras:da' cica cicalaca cichi cha
Postat

pe mine ma doare fix la 2 metrii in fata pulii de tine bai cocosel  :pope

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Eu nici nu mi-am dat seama ca ai lipsit roakere.

De ce nu ai deschis si tu un topic inainte sa pleci sa ne spui :(

• Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE
  • Oras:in nori
Postat

Bine am revenit ca avu dor de voi promit ca voi fi fatuca cuminte va iubesc pe toti am o inima incapatoare!!!

Postat

Daca e cat piszda, mai bine lasa :)))

PS- iesi in grecia :)

Postat

Am revenit pe plaiurile mioritice...te iubesc olyca

• Minus 1
Postat

vorba pisoiului : ARATA-NE PISZDA SI TE CREDEM

Postat

Amu ia amu voi face o poza la pizda si o expun in vazul tuturor..

Postat
post-130104-0-61339300-1408394327_thumb.jpgasta sunt eu ...pisicuts am poze si cu pizda..si e paroasa.. baga puncte si voi baga poze...
  • Like 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

asta sunt eu ...pisicuts am poze si cu pizda..si e paroasa.. baga puncte si voi baga poze...

Tu ai de 3 ori varsta fetei din poza si te rostogolesti de la deal la vale pe strada.

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

cel mai urat transexual :(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...