rocker27 Reputație: -522 Postat August 17, 2014 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Postat August 17, 2014 Salutare prieteni Am revenit din concediul principal , vreo 12 zile, foarte interesant dar noutatea a constat in limitarea accesului la net. Nebunie fratilor 12 zile fara net la discretie cum eram eu obisnuit. Greu dar educativ ar trebui sa incercam mai des asta. Dar nu asta vreau eu sa va declar , vreau sa va zic ca mi-a lipsit forumul neasteptat de mult. Sincer nu credeam sa imi lipseasca atit de mult, in fiecare zi ma intrebam ce naiba se mai petrece pe forum, cine pe cine a mai recenzat, ce fete au mai aparut , pe cine a mai banat pisicutz, cine pe cine a mai injurat si de ce, cui i-a mai oferit xo xo clasicul salut de acum, sorina si semnaturile ei complicate, randunica si pregatirile ei de nunta,ilusionistul si initiativele lui educativ sexuale, baietii care scriu recenzii in mod regulat si cu care uneori ma intersectez pe la fete si ne completam in unele situatii,concursul cu poze ,discutiile generale, si in primul rind fetele si momentele petrecute cu ele. As putea sa mentionez multe aspecte ale forumului care mi-au lipsit dar nu are rost sa va plictisesc , intelegeti voi ce vreau sa spun. Am inceput sa percep in sfirsit acest forum ca pe o comunitate reala chiar daca el este bazat pe o lume virtuala. Eu ma bucur in realitate din plin , (mai exact de gol) de apartenenta la aceasta comunitate. In concluzie mi-a fost dor de voi nebuni frumosi si de bucata asta de lume. Si acum sa trecem la recenzii 8 7
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 17, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 17, 2014 Si acum sa trecem la recenziiSa intelegem ca si tie iti place off-topicul? Si noua ne-a fost dor de tine....implica-te!
rocker27 Reputație: -522 Postat August 17, 2014 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Autor Postat August 17, 2014 Sa intelegem ca si tie iti place off-topicul? Si noua ne-a fost dor de tine....implica-te! A fost doar un mesaj , un gind nimic mai mult.Daca nici eu nu fac recenzii , vorbesc de astia mai noi si sincer nu imi place off-topicul fara obiect. Cu stima
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 17, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 17, 2014 A fost doar un mesaj , un gind nimic mai mult.Daca nici eu nu fac recenzii , vorbesc de astia mai noi si sincer nu imi place off-topicul fara obiect. Cu stimaRockere,era doar o gluma,aia cu off-topicul....la cat de rar se recenzeaza,recte o recenzie la 12-13 pagini, deja mergi contra curentului
illusionist Reputație: 549 Postat August 17, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat August 17, 2014 Salut ! Welcome back ! Am inceput sa percep in sfirsit acest forum ca pe o comunitate reala chiar daca el este bazat pe o lume virtuala.
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 17, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 17, 2014 Salut ! Welcome back ! Explica-i si tu cum shade problema cu off-topicu',eu poate sunt mai greu inteligibil
rocker27 Reputație: -522 Postat August 17, 2014 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Autor Postat August 17, 2014 Gata fratilor am inteles , sunt si eu mic, am doar cinci luni inteleg mai greu.
sorina4u Reputație: 79 Postat August 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2014 Ma bucur mult ca, pentru o clipa, te-ai gandit la mine. Apreciez asta, imi place de mor sa las o amintire placuta in viata oamenilor Nu mai reprezinta nicio surpriza pentru nimeni dependenta fata de acest forum. Toti am experimentat acest "sevraj" la un momet dat. Te pup, bine ai revenit
Administrator pisicuts Reputație: 114622 Postat August 17, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 17, 2014 bine ai revenit rocker27 ! 1
xo xo Reputație: 123 Postat August 17, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 17, 2014 Salutare prieteni Am revenit din concediul principal , vreo 12 zile, foarte interesant dar noutatea a constat in limitarea accesului la net. Nebunie fratilor 12 zile fara net la discretie cum eram eu obisnuit. Greu dar educativ ar trebui sa incercam mai des asta. Dar nu asta vreau eu sa va declar , vreau sa va zic ca mi-a lipsit forumul neasteptat de mult.Sincer nu credeam sa imi lipseasca atit de mult, in fiecare zi ma intrebam ce naiba se mai petrece pe forum, cine pe cine a mai recenzat, ce fete au mai aparut , pe cine a mai banat pisicutz, cine pe cine a mai injurat si de ce, cui i-a mai oferit xo xo clasicul salut de acum, sorina si semnaturile ei complicate, randunica si pregatirile ei de nunta,ilusionistul si initiativele lui educativ sexuale, baietii care scriu recenzii in mod regulat si cu care uneori ma intersectez pe la fete si ne completam in unele situatii,concursul cu poze ,discutiile generale, si in primul rind fetele si momentele petrecute cu ele.As putea sa mentionez multe aspecte ale forumului care mi-au lipsit dar nu are rost sa va plictisesc , intelegeti voi ce vreau sa spun. Am inceput sa percep in sfirsit acest forum ca pe o comunitate reala chiar daca el este bazat pe o lume virtuala. Eu ma bucur in realitate din plin , (mai exact de gol) de apartenenta la aceasta comunitate.In concluzie mi-a fost dor de voi nebuni frumosi si de bucata asta de lume. Si acum sa trecem la recenzii sa-mi bagi si mie o spaga 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 17, 2014 sa-mi bagi si mie o spaga Baga-i una cu minus. Ca de la verde la verde. 1
amada® Reputație: 1902 Postat August 17, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 17, 2014 Habar nu am cine esti, vad ca esti la curent cu tot ce se intampla pe aici, deci daca nu intru o zi - am pe cine sa intreb... "Bine ai revenit" sau mai bine spus "succes la obsesie in continuare"!
arsenesx Reputație: 92 Postat August 17, 2014 Oras:arad Oras:arad Postat August 17, 2014 yes domina 1
gyorgye69 Reputație: 4003 Postat August 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2014 Bun venit, roakere!!!
Romero Reputație: 113 Postat August 18, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Postat August 18, 2014 pe mine ma doare fix la 2 metrii in fata pulii de tine bai cocosel
tendoi Reputație: -550 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 18, 2014 Eu nici nu mi-am dat seama ca ai lipsit roakere.De ce nu ai deschis si tu un topic inainte sa pleci sa ne spui
Stefi pufi Reputație: 53 Postat August 18, 2014 Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Postat August 18, 2014 Bine am revenit ca avu dor de voi promit ca voi fi fatuca cuminte va iubesc pe toti am o inima incapatoare!!!
tendoi Reputație: -550 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 18, 2014 Daca e cat piszda, mai bine lasa )) PS- iesi in grecia
Stefi pufi Reputație: 53 Postat August 18, 2014 Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Postat August 18, 2014 Am revenit pe plaiurile mioritice...te iubesc olyca 1
tendoi Reputație: -550 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 18, 2014 vorba pisoiului : ARATA-NE PISZDA SI TE CREDEM
Stefi pufi Reputație: 53 Postat August 18, 2014 Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Postat August 18, 2014 Amu ia amu voi face o poza la pizda si o expun in vazul tuturor..
Stefi pufi Reputație: 53 Postat August 18, 2014 Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Postat August 18, 2014 asta sunt eu ...pisicuts am poze si cu pizda..si e paroasa.. baga puncte si voi baga poze... 2
vcern Reputație: 2 Postat August 19, 2014 Postat August 19, 2014 dap...nu esti in nori, dar esti sexyyyy
Administrator pisicuts Reputație: 114622 Postat August 19, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 19, 2014 asta sunt eu ...pisicuts am poze si cu pizda..si e paroasa.. baga puncte si voi baga poze... Tu ai de 3 ori varsta fetei din poza si te rostogolesti de la deal la vale pe strada. 1
xo xo Reputație: 123 Postat August 19, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 19, 2014 cel mai urat transexual
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum