Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Rău dă tot! Ceai mă!

esti var siamez cu sarlatanul de oly?

• Oras:Bucuresti
Postat

ceavetz ma????

tzigancile sunt fierte in pizsda...si foarte mega bune de pulaa!!!

ceea ce mie mi se pare ca sunt complimente, nu motive de rasism...din contra... :)

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

esti var siamez cu sarlatanul de oly?

pana aci...........sa nu-l faci pa Oly tigan.......... :)

Postat

Sa inteleg ca daca ii zici unui tigan ca e tigan inseamna ca esti rasist? :slap2  :slap2  :slap2 Eu daca sunt roman si imi zice unul ca sunt roman trebuie sa ma supar ? :slap2  :slap2  :slap2

• Like 3
  • Oras:belgravistan
Postat

frige in piszda? cica tigancile frige in piszda...

După ce am vârâto la asta mică, aprind focul la gratar doar cu puterea minţii

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator sarlatanu
Postat

Numai rade ti ma. E buna Julia.Prima data mi a dat teapa, a zis ca nu a mai putut raspunde ca s a aplecat peste cada si i a cazut telefonul in apa.Nu inteleg cu a putut sa apese pe ocupat. Am sunat peste cateva zile, atunci totul a mers bine. De atunci nu mai las pe nimeni sa aprinda focul la gratar Ş===Buna rau de tot dezbracata, daca o vezi imbracata dai sa fugi.

• Oras:Bucharest
Postat

Buna!

Sper sa va placa bronzul meu natural domnilor si multumesc celor care stiu sa ma aprecieze.

O zi buna si va astept pe la mine.... :kiss3

post-50140-0-94814400-1445942663_thumb.jpg

post-50140-0-30646200-1445942676_thumb.jpg

post-50140-0-55018300-1445942686_thumb.jpg

• Like 20
Postat

barbatii apreciaza daca te futz bine ;)

Se fute, se fute

Are pielea cur de bebeluş nu altceva

Postat

Nu bă, dar am copil şi l-am spălat la cur ;-)

si cum stateai tu asa si molfaiai la bucile de tziganca ale iuliei (un compliment repet), ti-a venit in minte curu lu fiitu si ai facut o comparatie....esti o hahalera dezaxata si ai sa putrezesti in focurile iadului...ce sa zic mai mult...=))

:P

PS: Pamflet!!!

Postat

si cum stateai tu asa si molfaiai la bucile de tziganca ale iuliei (un compliment repet), ti-a venit in minte curu lu fiitu si ai facut o comparatie....esti o hahalera dezaxata si ai sa putrezesti in focurile iadului...ce sa zic mai mult...=))

:P

PS: Pamflet!!!

Dacă ar fi să putrezec în iad doar pentru asta..ar fi parfum.

P.s. tot pamflet

Postat

cum adica..sa inteleg ca ti-a venit in minte fundul copilului cand molfaiai mai multe fese de doamne respectabile la 150 finalizarea? =))

PS: hai sa  ne potolim ca mai apare vreun om de bine pe aici care ne va trage de urechi ca cica sa revenim la recenzii....

Postat

cum adica..sa inteleg ca ti-a venit in minte fundul copilului cand molfaiai mai multe fese de doamne respectabile la 150 finalizarea? =))

PS: hai sa  ne potolim ca mai apare vreun om de bine pe aici care ne va trage de urechi ca cica sa revenim la recenzii....

Să trăiască nea picon

P.S mută-te la vlăduţ

Vizitator tony.antonyo12
Postat

Footjob?

Postat

Salutare,

Am fost vineri pe la Iulia era trecuta pe lista scurta de ceva vreme,locatia undeva pe langa MC-ul din Dristor,garsionera tipla,nou renovata,e cea mai buna locatie in care am fost.Am fost intampinat de Iulia intr-o rochita foarte scurta din care i se vedeau formele foarte bine,am fost intrebat daca doresc ceva,am optat pt. un pahar cu apa,dupa am primit prosop mare si curat, papuceii ii aveam de la intrare.Dupa dusul aferenta Iulia ma astepta in pat,are un corp foarte frumos,ciocolatiu,sani micuti dar cu sfarcuri erectili,fund frumos conturat iar pizda e de vis.Am discutat ce doream si a inceput cu mici pupaturi pe gura, gat, ducandu-se incet incet catre soldatel,oralul l-a executat forte bine cu ruperi de ritm,inghitire, cand sugea pula se onduia tot corpul de felina neagra,se vede ca stie meserie,am capitulat rapid,a asteptat pana la ultima picatura si apoi s-a dus la baie. 

Am stat intansi in pat si am vorbit despre nenumarate lucruri parca ne cunostem de foarte mult timp iar Iulia statea lipita de mine,foarte pisacoasa si lipicioasa fata.Numarul 2 a inceput la fel ca primul cu pupaturi si ridicarea soldatelului am oprit-o putin din actiune doream sa ii gust pasarica aia neagra,e o senzatie super tare sa vezi pielea  aia neagra si cand ii deschizi pizda se vede rozaliul ala,contrastul ala e de vis,am incins-o  putin si am trecut la normal in pozitia misionarului,aici ce sa credeti dupa ce am pompat putin a inceput Iulia sa ma stranga in pizda ei de ma inebunise pur si simplu,foarte tare senzatia, am ejaculat imediat.Cred ca e prima oara cand capitulez asa usor la al 2 numar si motivul e Iulia cu miscariile ei.  

Note:

Oral:9,5

Normal:10

Atitudine:10

Corp:9

Halat:150 ron/2 trageri

Clar e de revenit in primul rand atitudinii si implicarii pe tot parcursul vizitei  iar pretul e al 2 motiv.

Vorba lui Picon:cine nu a futut o data in viata o tiganca degeaba traieste.

Celor care o judeca din prisma culori pieli va spun ca o judecati gresit si pe nedrept e cu mult peste multe fete de la TOP.

• Like 11
  • Minus 9
Postat

Se pare ca futacii de pe nimfomane nu mai fac recenzii,de lene probabil,am fost din nou la Iulia saptamana trecuta ramasesem dator cu ceva la prestatia mea,am gasit aceeasi fata bine dispusa si orientata catre meseria pe care o face cu profesionalism,dupa o mica discutie si dus am inceput actiunea,cu saruturi pe corp si a coborat incet catre soldatel,el raspunzand imediat cu pozitia de drepti :laugh2 ,am pus-o caprita :doggystyle si dai nene cu putere,ii place la nebunatica...am finalizat in preze dupa vreo 10 minute...dupa igenizare al 2 numar a debutat  cu un oral  de sculare a soldatelului urmat de un oral al meu la pasarica ei,ce misto senzatie exact ca prima oara,pozitia misionarului si finalizare dupa ceva timp.

Note la fel ca mai sus si halatul la fel. :bye

• Like 2
  • Minus 9
Vizitator sarlatanu
Postat

Daca faci tu, de ce sa mai facem si noi :))

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Multumesc lexmarky pentru recenzii.

Afara e mohorat si ploua

Eu vreau sa va incalzesc la ...

Si sa ne distram noi doi

Indiferent de vant si ploi

Unde mai pui ca iti ofer

O cafea sau ceai mon cher.

Pup si va astept

• Like 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...