Sari la conținut

Pisicuts astept sa-mi dai BAN PERMANENT

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Băi, ce-i aici? Balamuc? Amatorii sa elibereze ringul! Sunteti off topic!

Sa vina greii pt main event!

@llexus, unde umbli? La bere, nu? La 9 lei te cred si eu ca o arzi numa' pe acolo!

nu nu,inca sunt la munca,berea dupa

Link spre comentariu
  • Oras:B.
  • Oras:B.

Greule, lasa vrajeala ca esti la munca! Toti sunteti in cautarea unui nou loc de munca. Dupa ziua de ieri, unii au fost dati afara ca au stat gura casca pe forum, altii isi cauta un nou loc de munca. Platit cu minim 15 mii de euro! La 9 lei berea, viata e frumoasa!

• Like 5
Link spre comentariu

Greule, lasa vrajeala ca esti la munca! Toti sunteti in cautarea unui nou loc de munca. Dupa ziua de ieri, unii au fost dati afara ca au stat gura casca pe forum, altii isi cauta un nou loc de munca. Platit cu minim 15 mii de euro! La 9 lei berea, viata e frumoasa!

Singur nu o sa ma concediez :laugh2 . Dar sunt sarac, nu fac 15.000  :no2

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

daca gasiti mai multe joburi dastea cu maruntis asa 15 mii..sa-mi dati si mie unul :laugh2 :laugh2

dau o bere

Link spre comentariu
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall

Nu ma. In stomac am numai Beluga si grey goose.

Scriau astia aici pe topic de bani si de fluturas si nu stiam ce e ala. La mine fluturasu vine dupa ce dau un 6-5 =))

• Like 1
Link spre comentariu

Euflo, Greule, m-as duce pe la Pisici mai incolo. Ce-mi recomandati de halit, ca mi-e o foame de lup? Greule, vii bre si tu?

As veni, dar trebuie sa ajung undeva frumos in doua ore :laugh2. De mancat as zice un bors de vacuta, o ceafa sanatoasa de porc cu ceva garnitura, o salata de ardei copti si cam aia e :)

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...