Sari la conținut

Pisicuts astept sa-mi dai BAN PERMANENT

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Sa-mi fut una!  :slap2 Am citit 28 de pagini!

Mare dreptate are, daca nu ma incurc in multitudinea de posturi, @thecat. E un fel de pissing contest...eu te bat, eu am muschi, eu am pula mare, eu sunt frumos, eu am bani, eu am masini, eu sunt cult, eu sunt inteligent, eu am scoala vietii, eu fac ce vrea pula mea, eu, eu, eu...plm...

in doua cuvinte, "jenibil"  :no2

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Roberto, stii la fel de bine ca mine ca sunt unii care pe forum rup norii de "jmekeri" ce sunt si cand stai fata in fata cu ei, se uita la tine ca muta la pula. Sau unii de zici ca sunt mari oameni de afaceri ... si da !  Au o "butica" in scara blocului, sau altii de zici ca au 3 masterate si 2 doctorate, dar "este" abia alfabetizati.  Sa mai zic de "repere morale" care sunt doar niste marunti escroci?  

• Like 4
  • Minus 9
Link spre comentariu

Sa-mi fut una!  :slap2 Am citit 28 de pagini!

Mare dreptate are, daca nu ma incurc in multitudinea de posturi, @thecat. E un fel de pissing contest...eu te bat, eu am muschi, eu am pula mare, eu sunt frumos, eu am bani, eu am masini, eu sunt cult, eu sunt inteligent, eu am scoala vietii, eu fac ce vrea pula mea, eu, eu, eu...plm...

in doua cuvinte, "jenibil"  :no2

http://i57.tinypic.com/vzh641.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Picoane ai venit tarziu...iaca' ce de florete pe-aici!

Florete? Mie mi-a semanat mai mult a cafteala generalizata, cu pumni in gura, sticle si scaune-n cap, in genul celor din saloon-urile din filmele western... :)

L.E. - nea Picon mi-a luat-o inainte cu observatia... :)

L.E. 2 - "ploaia de puli cazuta ieri"??  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:bow  :hihat

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Colo
  • Oras:Colo

Fratilor, sa mor de va mint, la un moment dat am iesit la non-stopul din colt ( care era deschis :laugh2) sa-mi iau bere si tigari. :laugh2 :laugh2

Ai stat palmat...nu-i frumos. Era nevoie de tine sa-i deschidem chakrele lui advanced :(

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...