Sari la conținut

Pisicuts astept sa-mi dai BAN PERMANENT

Postări Recomandate

• Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua.
  • Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa
  • Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua.

Aiiaiaiiii cate pagini de citit...si in topicul asta ati bagat pulele voastre infecte....

Link spre comentariu

Parca nu-ti mai placea forumul

tu ce pizda mea ai ma...ce te doare pula pe tine?ce ami place sau ce nu-mi place mie...vrei sa ma pupi in pizda...oleaca si tu...eu revin pe forum de cate ori am chef...cine poate sa ma opreasca..nimeni...nici pisica pizdi de administrator...eu am adus beneficii forumului.. si am bagat bani in cont la motan..el ar trebui sa macoloreze imrdiat gratis..dar nu o face ca e zgarcit pupa-mar la pizduca...hai paaa
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot.

tu ce pizda mea ai ma...ce te doare pula pe tine?ce ami place sau ce nu-mi place mie...vrei sa ma pupi in pizda...oleaca si tu...eu revin pe forum de cate ori am chef...cine poate sa ma opreasca..nimeni...nici pisica pizdi de administrator...eu am adus beneficii forumului.. si am bagat bani in cont la motan..el ar trebui sa macoloreze imrdiat gratis..dar nu o face ca e zgarcit pupa-mar la pizduca...hai paaa

Dada....si tu ai stat in banca la scoala cu Fredo.

PS: Fredo nebunule numai cu "pizdii" ai fost in clasa =))

Link spre comentariu

Banule lasa-maaaaaa cu tine nu vreau sa ma cert ca te iubesc...si am sentimente profunde ptr tine...hai ca ti tzukkk

Link spre comentariu

Ba pulelor bagati puncte ceva...pana nu se schimba regulamentu...in curand ...nu vei mai avea acces la forum pana nu bagi bani in contul pisicii...o sa vedetzi...ca asa va fi

..

Link spre comentariu

Banule suna-ma si ne-om fute de te plac...de nu accept o limbaceala la clitorida ..si cadou vei primi squirt...triplu...sunt experta in asa ceva..

Link spre comentariu

Banule suna-ma si ne-om fute de te plac...de nu accept o limbaceala la clitorida ..si cadou vei primi squirt...triplu...sunt experta in asa ceva..

Baga "molecularu" acilea sa te tzrr acu' s-au da-mi PM =))

Link spre comentariu

Sa ma cac pe ele de reclame...vorbim maine...de voi mai fi...de nu voi face alt cont..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...