Sari la conținut

Embargo pe Cluj pentru ...

Vizitator altu2

Postări Recomandate

• Oras:cluj-napoca
Postat

Prefer sa nu nominalizez (va alegeti voi). Imi place sa cred ca inca mai suntem capabili sa luam exemple despre "cum se face" . Mi s-a parut cel mai potrivit video si l-am postat... :) 

Daca deranjeaza pe cineva, sa-l ignore. 

Cele bune!

Postat

ha,ha,ha

senatoru ovina vad ca zis pas la intalnirea programata azi la ora 10. Sau mia vazut gorila si a intins-o. Da nu-i bai. Or mai fi motive sa ne intalnim fireste.

El nu este un las el e senatoru si da cu flit la toata pulimea.

Bey muistule...pentru tine sunt disponibil intre orele 18:30-19:00...sau in anumite cazuri si sambata-duminica intre 11:00-14:00 .

Nu te mai da maimutoi .

Postat

bine mai maxime ca-ti place

deoarece am fost convocat la un turnir in doi de senatoru ovina, si cum am confirmat prezenta, mai ramane sa caut un martor care sa asiste.

ovina s-ar putea sa vina cu borcica, pe post de scriitor de recenzie,la oralul ce i-l voi da

deci ,in concluzie nu ai vrea tu sa vii sa faci o recenzie adevarata, nu de alta da mi-e frica ca borcica iar v-a scrie din inchipuiri

Iar tu bey...poti sa vi cu Maximus...nu m-ar deranja . Recenzia muiei...va fi a ta...si inca una mai buna decat cea de la Gabi .

• Oras:tara silvaniei
Postat

Bey muistule...pentru tine sunt disponibil intre orele 18:30-19:00...sau in anumite cazuri si sambata-duminica intre 11:00-14:00 .

Nu te mai da maimutoi .

Ha'ha'ha

Ovina, tu esti ma?

Iar ai uitat? Cel ce-o suge de ceva vreme esti doar, tu, numai tu. Ai terminat de rumegat ce-ai avut in botic, ovina? Da las ca nu-i bai, ti-oi umple la loc gura.

Cat priveste disponibilitatea eu te asigur ca sunt disponibil. Ce-ai zice sa ne vedem maine, in acelasi loc, la ora 18:30? Eu te astept negresit. Vreau neaparat sa-ti vaz mutra. Pocita fireste.

Stay relax ovina. Promit ca vin singurel la intalnire. O singura intrebare am: cu ce mana scrii, cu dreapta sau stanga. Nu de alta da sa stiu care sa ti-o rup.

Postat

Iar tu bey...poti sa vi cu Maximus...nu m-ar deranja . Recenzia muiei...va fi a ta...si inca una mai buna decat cea de la Gabi .

Bey ovina beata.

Oricat te-ai da cocos, tu tot o biata ovina ramai. Cel mult un noaten prost. Daca taceai filozof ramaneai. Da asa te scufunzi incet in neant. Da nu-i bai, doara tu esti senatoru oilor. Si in calitatea t a de senator poti lua muie doar asta-i un lucru normal la un senatoru.

Postat

Ha'ha'ha

Ovina, tu esti ma?

Iar ai uitat? Cel ce-o suge de ceva vreme esti doar, tu, numai tu. Ai terminat de rumegat ce-ai avut in botic, ovina? Da las ca nu-i bai, ti-oi umple la loc gura.

Cat priveste disponibilitatea eu te asigur ca sunt disponibil. Ce-ai zice sa ne vedem maine, in acelasi loc, la ora 18:30? Eu te astept negresit. Vreau neaparat sa-ti vaz mutra. Pocita fireste.

Stay relax ovina. Promit ca vin singurel la intalnire. O singura intrebare am: cu ce mana scrii, cu dreapta sau stanga. Nu de alta da sa stiu care sa ti-o rup.

Marti...la 18:30 e ok ?...de scris...scriu cu ambele . Prima data trebuie sa incerci...si apoi sa mai si reusesti .

Postat

Ok ovina

Marti iti dau ocaxia sa transpiri mai ceva ca intre picioarele Medei.

aha. Esti ambidextru. No nu- i bai. M- oi ocupa de amandoua mainile. Sa vaz care palma tii mai batatorita

Postat

bay, oly ,bay e tare ma.

La jocul de picioare nu sunt expertu,dar  mai bine dansau la cat au fugit unu dupa altu.

• Like 1
Postat

Iar mi-a tras teapa senatoru. Sau a uitat (ca e ceva sigur la el) sau i-o fost frica cand mi-o vazut gorila. Da nu-i bai. Pwle tari sa avem, ca de futut sunt multe.

Postat

Multa rautate aici.. :(

Iubiti-va bai oameni buni, apocalipsa a trecut...

draguto, eu vroiam doar sa-l "iubesc" putin pe domnu senatoru, dar m-o lasat cu ochii in soare. Da nu-i bai. Caatunci oi veni sa te iubesc putin pe tine

• Like 1
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Ha'ha'ha

Ovina, tu esti ma?

LOL, domnilor, ce-i cu voi? Pai nu sunt altii care trebuie pusi la punct....Sunteti un deliciu  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Sper ca disputa asta asta, care aduce mai mult  a cearta intre 2 pubei pentru vecina de 16 anisori de la 3, sa fie doar o gluma, oricum ar fi, va gesesc plini de fantezie si cat se poate de creativi ;) Dar nu mai bine iesim la o berica ???

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

GratisBeSeDe-ule, n-ai cum sa-i scoti pe astia in oras, in acelasi loc, ca iese cu "varsare de sange". :D

Postat

GratisBeSeDe-ule, n-ai cum sa-i scoti pe astia in oras, in acelasi loc, ca iese cu "varsare de sange". :D

ai dreptate lubric,dar in ultimul timp ciobanii maximus si silvanu au intrat cu oile intr-o zona fara semnal si nu este posibil pentru ei sa mai scrie si aici.

te salut lubric.

Postat

ai dreptate lubric,dar in ultimul timp ciobanii maximus si silvanu au intrat cu oile intr-o zona fara semnal si nu este posibil pentru ei sa mai scrie si aici.

te salut lubric.

hahahaha.......

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Asta te fute grija pe tine ma prostu satului:)))). Ba ciucurel lasa-ne frate!:))) esti penibil. eu tot ma intreb ce plm cauti tu aici. ca recenzii nu faci. chiar asa stearpa e viata ta incat doar aici esti 'cineva'?:). cum stai cu serviciu? cu gigolai? ai futut-o pe redsonya? :))))))

te salut lubric.

Postat

Asta te fute grija pe tine ma prostu satului:)))). Ba ciucurel lasa-ne frate!:))) esti penibil. eu tot ma intreb ce plm cauti tu aici. ca recenzii nu faci. chiar asa stearpa e viata ta incat doar aici esti 'cineva'?:). cum stai cu serviciu? cu gigolai? ai futut-o pe redsonya? :))))))

da da am futut-o daca asta este preocuparea ta.

cu serviciul sunt bine mersi.

dar la tine la stana cum este,nu bate frigu acolo prea tare?

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Valeu muica. Ciucurel sa nu zici ca tie dor de o balada. Fiind plecat din tara nu prea am vizitat forumul. Da nu-i bai ca sapt viitoare ajung acas. Cat priveste ciobanitul mai ciucurel mai bine un cioban simtit decat un orasran nesimtit

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...