silvanu Reputație: 188 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Septembrie 4, 2014 Ovii si silvanu... Va dedic acest videoclip ... sper sa va foloseasca...Cele bune!! Verkeersagressie in Oudenaarde, nog nooit zoiets gezien! Never seen traffic Aggression in Belgium - YouTubeintrebare : care-i unu, care-i altu ?
unu-altu25 Reputație: 367 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 4, 2014 Prefer sa nu nominalizez (va alegeti voi). Imi place sa cred ca inca mai suntem capabili sa luam exemple despre "cum se face" . Mi s-a parut cel mai potrivit video si l-am postat... Daca deranjeaza pe cineva, sa-l ignore. Cele bune!
silvanu Reputație: 188 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Septembrie 4, 2014 Ovii si silvanu... Va dedic acest videoclip ... sper sa va foloseasca...Cele bune!! Verkeersagressie in Oudenaarde, nog nooit zoiets gezien! Never seen traffic Aggression in Belgium - YouTubeintrebarea e : care-i unu, care-i altu?
oviii Reputație: -494 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Septembrie 6, 2014 ha,ha,hasenatoru ovina vad ca zis pas la intalnirea programata azi la ora 10. Sau mia vazut gorila si a intins-o. Da nu-i bai. Or mai fi motive sa ne intalnim fireste.El nu este un las el e senatoru si da cu flit la toata pulimea.Bey muistule...pentru tine sunt disponibil intre orele 18:30-19:00...sau in anumite cazuri si sambata-duminica intre 11:00-14:00 .Nu te mai da maimutoi .
oviii Reputație: -494 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Septembrie 6, 2014 Ovii si silvanu... Va dedic acest videoclip ... sper sa va foloseasca...Cele bune!! Verkeersagressie in Oudenaarde, nog nooit zoiets gezien! Never seen traffic Aggression in Belgium - YouTube
oviii Reputație: -494 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Septembrie 6, 2014 bine mai maxime ca-ti placedeoarece am fost convocat la un turnir in doi de senatoru ovina, si cum am confirmat prezenta, mai ramane sa caut un martor care sa asiste.ovina s-ar putea sa vina cu borcica, pe post de scriitor de recenzie,la oralul ce i-l voi dadeci ,in concluzie nu ai vrea tu sa vii sa faci o recenzie adevarata, nu de alta da mi-e frica ca borcica iar v-a scrie din inchipuiriIar tu bey...poti sa vi cu Maximus...nu m-ar deranja . Recenzia muiei...va fi a ta...si inca una mai buna decat cea de la Gabi .
silvanu Reputație: 188 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Septembrie 7, 2014 Bey muistule...pentru tine sunt disponibil intre orele 18:30-19:00...sau in anumite cazuri si sambata-duminica intre 11:00-14:00 .Nu te mai da maimutoi .Ha'ha'haOvina, tu esti ma?Iar ai uitat? Cel ce-o suge de ceva vreme esti doar, tu, numai tu. Ai terminat de rumegat ce-ai avut in botic, ovina? Da las ca nu-i bai, ti-oi umple la loc gura.Cat priveste disponibilitatea eu te asigur ca sunt disponibil. Ce-ai zice sa ne vedem maine, in acelasi loc, la ora 18:30? Eu te astept negresit. Vreau neaparat sa-ti vaz mutra. Pocita fireste.Stay relax ovina. Promit ca vin singurel la intalnire. O singura intrebare am: cu ce mana scrii, cu dreapta sau stanga. Nu de alta da sa stiu care sa ti-o rup.
silvanu Reputație: 188 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Septembrie 7, 2014 Iar tu bey...poti sa vi cu Maximus...nu m-ar deranja . Recenzia muiei...va fi a ta...si inca una mai buna decat cea de la Gabi .Bey ovina beata.Oricat te-ai da cocos, tu tot o biata ovina ramai. Cel mult un noaten prost. Daca taceai filozof ramaneai. Da asa te scufunzi incet in neant. Da nu-i bai, doara tu esti senatoru oilor. Si in calitatea t a de senator poti lua muie doar asta-i un lucru normal la un senatoru.
oviii Reputație: -494 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Septembrie 7, 2014 Ha'ha'haOvina, tu esti ma?Iar ai uitat? Cel ce-o suge de ceva vreme esti doar, tu, numai tu. Ai terminat de rumegat ce-ai avut in botic, ovina? Da las ca nu-i bai, ti-oi umple la loc gura.Cat priveste disponibilitatea eu te asigur ca sunt disponibil. Ce-ai zice sa ne vedem maine, in acelasi loc, la ora 18:30? Eu te astept negresit. Vreau neaparat sa-ti vaz mutra. Pocita fireste.Stay relax ovina. Promit ca vin singurel la intalnire. O singura intrebare am: cu ce mana scrii, cu dreapta sau stanga. Nu de alta da sa stiu care sa ti-o rup.Marti...la 18:30 e ok ?...de scris...scriu cu ambele . Prima data trebuie sa incerci...si apoi sa mai si reusesti .
silvanu Reputație: 188 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Septembrie 8, 2014 Ok ovinaMarti iti dau ocaxia sa transpiri mai ceva ca intre picioarele Medei.aha. Esti ambidextru. No nu- i bai. M- oi ocupa de amandoua mainile. Sa vaz care palma tii mai batatorita
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 8, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=0sX98RUVvdA 5
silvanu Reputație: 188 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Septembrie 8, 2014 bay, oly ,bay e tare ma.La jocul de picioare nu sunt expertu,dar mai bine dansau la cat au fugit unu dupa altu. 1
silvanu Reputație: 188 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Septembrie 9, 2014 Iar mi-a tras teapa senatoru. Sau a uitat (ca e ceva sigur la el) sau i-o fost frica cand mi-o vazut gorila. Da nu-i bai. Pwle tari sa avem, ca de futut sunt multe.
tina diamond Reputație: 974 Postat Septembrie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2014 Multa rautate aici.. Iubiti-va bai oameni buni, apocalipsa a trecut...
ravsolo Reputație: 381 Postat Septembrie 27, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Septembrie 27, 2014 mda ... nu stiu care o are mai mare )) 1
tina diamond Reputație: 974 Postat Septembrie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2014 Ii baiu' mare.. )
silvanu Reputație: 188 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Septembrie 30, 2014 Multa rautate aici.. Iubiti-va bai oameni buni, apocalipsa a trecut... draguto, eu vroiam doar sa-l "iubesc" putin pe domnu senatoru, dar m-o lasat cu ochii in soare. Da nu-i bai. Caatunci oi veni sa te iubesc putin pe tine 1
oviii Reputație: -494 Postat Octombrie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 25, 2014 draguto, eu vroiam doar sa-l "iubesc" putin pe domnu senatoru, dar m-o lasat cu ochii in soare. Da nu-i bai. Caatunci oi veni sa te iubesc putin pe tinecand vei vrea tu sa ma "iubesti"...tare vei vrea sa strangi din buci .
freebsd Reputație: 344 Postat Octombrie 27, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 27, 2014 Iar tu bey...poti sa vi cu Maximus...nu m-ar deranja . Recenzia muiei...va fi a ta...si inca una mai buna decat cea de la Gabi . Ha'ha'haOvina, tu esti ma?Iar ai uitat? Cel ce-o suge de ceva vreme esti doar, tu, numai tu. Ai terminat de rumegat ce-ai avut in botic, ovina? Da las ca nu-i bai, ti-oi umple la loc gura.Cat priveste disponibilitatea eu te asigur ca sunt disponibil. Ce-ai zice sa ne vedem maine, in acelasi loc, la ora 18:30? Eu te astept negresit. Vreau neaparat sa-ti vaz mutra. Pocita fireste.Stay relax ovina. Promit ca vin singurel la intalnire. O singura intrebare am: cu ce mana scrii, cu dreapta sau stanga. Nu de alta da sa stiu care sa ti-o rup. LOL, domnilor, ce-i cu voi? Pai nu sunt altii care trebuie pusi la punct....Sunteti un deliciu Sper ca disputa asta asta, care aduce mai mult a cearta intre 2 pubei pentru vecina de 16 anisori de la 3, sa fie doar o gluma, oricum ar fi, va gesesc plini de fantezie si cat se poate de creativi Dar nu mai bine iesim la o berica ???
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 28, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Octombrie 28, 2014 GratisBeSeDe-ule, n-ai cum sa-i scoti pe astia in oras, in acelasi loc, ca iese cu "varsare de sange".
ciucurel Reputație: -294 Postat Octombrie 28, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Octombrie 28, 2014 GratisBeSeDe-ule, n-ai cum sa-i scoti pe astia in oras, in acelasi loc, ca iese cu "varsare de sange". ai dreptate lubric,dar in ultimul timp ciobanii maximus si silvanu au intrat cu oile intr-o zona fara semnal si nu este posibil pentru ei sa mai scrie si aici.te salut lubric.
freebsd Reputație: 344 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 29, 2014 ai dreptate lubric,dar in ultimul timp ciobanii maximus si silvanu au intrat cu oile intr-o zona fara semnal si nu este posibil pentru ei sa mai scrie si aici.te salut lubric.hahahaha.......
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 29, 2014 Asta te fute grija pe tine ma prostu satului:)))). Ba ciucurel lasa-ne frate!)) esti penibil. eu tot ma intreb ce plm cauti tu aici. ca recenzii nu faci. chiar asa stearpa e viata ta incat doar aici esti 'cineva'?. cum stai cu serviciu? cu gigolai? ai futut-o pe redsonya? )))))ai dreptate lubric,dar in ultimul timp ciobanii maximus si silvanu au intrat cu oile intr-o zona fara semnal si nu este posibil pentru ei sa mai scrie si aici.te salut lubric.
ciucurel Reputație: -294 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Octombrie 29, 2014 Asta te fute grija pe tine ma prostu satului:)))). Ba ciucurel lasa-ne frate!)) esti penibil. eu tot ma intreb ce plm cauti tu aici. ca recenzii nu faci. chiar asa stearpa e viata ta incat doar aici esti 'cineva'?. cum stai cu serviciu? cu gigolai? ai futut-o pe redsonya? ))))) da da am futut-o daca asta este preocuparea ta.cu serviciul sunt bine mersi.dar la tine la stana cum este,nu bate frigu acolo prea tare? 1 1
silvanu Reputație: 188 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Noiembrie 1, 2014 Valeu muica. Ciucurel sa nu zici ca tie dor de o balada. Fiind plecat din tara nu prea am vizitat forumul. Da nu-i bai ca sapt viitoare ajung acas. Cat priveste ciobanitul mai ciucurel mai bine un cioban simtit decat un orasran nesimtit
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum