amada® Reputație: 1902 Postat August 23, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 23, 2014 O prostie de topic, dar mai am o ora la dispozitie... Aseara am visat numai aiureli.Eram pe o straduta mica, necunoscuta, unde am vazut un copil de cativa ani, gol si murdar...Cand au inceput sa se adune o gramada de caini in jurul meu, care tot incercau sa ma muste, eu ma aparam cu un fier...Am luat copilul de mana ca sa-l feresc de caini si l-am dus pana in capatul strazii, unde era in siguranta.Dar acum aveam o alta problema, nu stiam unde este casa lui, nu puteam sa-l las acolo, dar nici sa-l iau cu mine...Atunci a aparut o femeie, care mi-a spus sa nu-mi fac griji ca o sa fie bine, sta aici aproape.Cand m-am intors apoi spre copil, el era ras la cap de respectiva femeie... Ce porcarie de vis! Poate voi ati vazut ceva mai frumos in somn... 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 23, 2014 Te bantuie si-n vise Oly mic 4
llexus Reputație: 661 Postat August 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2014 Eu am visat ca eram in concediu cu Amada 2
amada® Reputație: 1902 Postat August 23, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 23, 2014
tendoi Reputație: -550 Postat August 23, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 23, 2014 N am visat nimic, doar am dormit. Se spune ca daca visezi copii, nu mai ai parte de sex un an ) 1
James Joyce Reputație: 397 Postat August 23, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 23, 2014 Se spune ca daca visezi copii, nu mai ai parte de sex un an ) Daca dupa un vis urmeaza un an, nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca ii ai pe bune. 1
amada® Reputație: 1902 Postat August 23, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 23, 2014 N am visat nimic, doar am dormit. Se spune ca daca visezi copii, nu mai ai parte de sex un an ) Eu te-am ajutat doar pana la capatul strazii, nu te-am infiat ca sa nu mai am parte de pula... 2
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat August 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2014 Eu am visat ca eram in concediu cu Amada Nu te-ai trezit legat de pat si cu calushul in gura?)Ontopic: nici eu nu am visat nimic, m-a obosit aia mica ieri asa ca am dormit bustean! 1
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat August 23, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 23, 2014 5
amada® Reputație: 1902 Postat August 23, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 23, 2014 Cred ca ai avut orgasme multiple...
sorina4u Reputație: 79 Postat August 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2014 Numai bani si tatze ai in cap Motane!!!!
fanebabane Reputație: -446 Postat August 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 23, 2014 O prostie de topic, dar mai am o ora la dispozitie... Aseara am visat numai aiureli.Eram pe o straduta mica, necunoscuta, unde am vazut un copil de cativa ani, gol si murdar...Cand au inceput sa se adune o gramada de caini in jurul meu, care tot incercau sa ma muste, eu ma aparam cu un fier...|"Eli, Eli, lama sabachtani?" - Yeshua Ben Yosef Ai simtit vreo data ca Dumnezeul tau te-a parasit? Eu am stat 40 de ore cazut intr-o ravena in masivul Piatra Mare acum cativa ani. M-am simtit aproape de moarte si disperarea a fost maxima. Am avut noroc de cainii ciobanesti care m-au gasit si au dat alarma. Atunci dialogul cu divinitatea a fost foarte intens. E bine ca am trecut peste asta si in final m-a multumit si intarit experienta spirituala avuta.|Fetish-ul meu este sa te duc inapoi pe munte, sa te pun cu fundul in sus, sa te iau o ora pe la spate, apoi sa te las acolo sa vedem ce dialoguri mai porti cu divinitatea dupa ce ai futut prin biserici... PS. Cainii ii iau cu mine. |Tot ce am putut descifra din visul tau sunt cainii. 3 8
marian175 Reputație: 912 Postat August 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2014 Sa-mi bag poola , daca nu am visat aseara ca m-am intalnit cu un prieten vechi care avea pe frunte site-ul Nimfomane cu o recenzie 3
jane.p Reputație: 34 Postat August 23, 2014 Oras:here Oras:here Postat August 23, 2014 Nu am avut cum sa visez aseara...Aseara am trait! 1 1
advanced Reputație: -2693 Postat August 23, 2014 Oras:B Oras:B Postat August 23, 2014 Numai bani si tatze ai in cap Motane!!!!Pai este ok asa! Daca nu am avea astea in cap ne-am putea considera defecti!
beverlihils Reputație: 185 Postat August 23, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 23, 2014 Amada ,treb sa-ti citeasca cva d speriet
amada® Reputație: 1902 Postat August 23, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 23, 2014 Amada ,treb sa-ti citeasca cva d speriet Visele de multe ori sunt prevestiri sau refularea subconstientului legat de prezent...Nu sunt speriata, nu-mi era frica nici de javrele alea care cautau sa ma muste, dar nici nu prea aveau dinti... Oricum, saracul copil a fost ras pe cap, de asta ma oftic!
jonny23 Reputație: -458 Postat August 23, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat August 23, 2014 De o perioada de timp visez numai draci,vb serios nu e gluma!
marian175 Reputație: 912 Postat August 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2014 Draci d'astia de pe forum ? 2
jonny23 Reputație: -458 Postat August 23, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat August 23, 2014 Draci d'astia de pe forum ? Nu frate,din aia cu coarne!Visez urat de fiecare data cand dorm...poate ma vor acolo 3 2
marian175 Reputație: 912 Postat August 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2014 E de rau
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2014 Postat August 23, 2014 Dimineata m-am trezit dintr-un vis in care futeam. Poate o sa credeti ca zic la misto, dar sa-mi moara pula daca va mint
amada® Reputație: 1902 Postat August 23, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 23, 2014 O singura data am avut orgasm in vis, era atat de erotic incat m-a "terminat"... 1
llexus Reputație: 661 Postat August 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2014 O singura data am avut orgasm in vis, era atat de erotic incat m-a "terminat"... asteptam recenzia 1
amada® Reputație: 1902 Postat August 23, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 23, 2014 Eram afara, amandoi in pielea goala...Saruturi, bla, bla...Apoi cand a trecut la limbi... m-am trezit ca aveam orgasm...Note: 10 pe linie. As mai reveni, dar nu am numarul de telefon... 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum