James Joyce Reputație: 397 Postat August 23, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 23, 2014 Mai devreme am simtit extrem de multa ura, de asta am intrat sa vad ce mai e pe aici...Am zis ca daca nu si nu, ma apuc de paranormale... Deep, vreau sa cred ca azi ai ceva... si ca per general nu esti o persoana in cautare de scanadaluri ca sa te racoresti...Calm down, serios. Amada, ai PM.
amada® Reputație: 1902 Postat August 23, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 23, 2014 Mda, te rog sa nu ma mai suni si marti... Esti inteligent, imi place creierul omului mai mult decat organul... dar rautatea pe care o porti, desi nu prea se vede... eu nu vreau sa simt.O seara buna, sincer, tot ce iti doresti ca sa nu mai fii atat de amabil uneori la scris, dar atat de negru in suflet...Sa ma faca lumea nebuna, mai bine mi-a fost cand am ascultat intuitia decat vorbe desarte... 1
amada® Reputație: 1902 Postat August 23, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 23, 2014 Ce am scris pentru multi a sunat aiurea, dar pentru unii... Ei, unii, sa fie fericiti!Acum chiar ma retrag, noapte buna!
James Joyce Reputație: 397 Postat August 23, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 23, 2014 Amada, eu nu comentez in vreun fel. Noapte buna!
bambuchaa Reputație: 2201 Postat August 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2014 Numai bani si tatze ai in cap Motane!!!! Si tu ai numai pula si bani deci care-i diferenta ? 2
tendoi Reputație: -550 Postat August 24, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 24, 2014 Am visat ca steaua- ceahlaul 0-1 PS- dupa acest rezultat mi-e frica sa si adorm ca sigur visez ca trag o laba ))))
tendoi Reputație: -550 Postat August 24, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 24, 2014 PSs- amandino, pana acum visai ca se cearta lumea cu tine, acum visezi ca se cearta intre ei ( vezi robeto&joyce). ps- respira...inspira...respira...inspira... Te pup tare, tare. Nu te mai supara pentru ca noi tot asa vom ramane. 2
amada® Reputație: 1902 Postat August 24, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 24, 2014 Eram deja destul de obosita, poate am interpretat gresit si ura aia avea alta sursa...Nu tin mereu sa am dreptate, nici nu-l cunosc pe JJ, dar ceva aseara m-a facut sa nu mai vreau sa-l cunosc...In orice caz, nu trebuia sa arunc cu chestiile alea public.Oboseala, idiotul care m-a enervat si incep sa scriu prostii...Plm. On topic: Nu stiu daca am visat ceva, m-am trezit ca se tranteau usile prin casa de la furtuna si nu am putut sa mai dorm dupa...
llexus Reputație: 661 Postat August 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2014 buna dimineata! am visat ca era furtuna. si chiar a fost 1
sorina4u Reputație: 79 Postat August 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2014 Pai, Roberto, nu-mi spune ca te forteaza cineva sa dormi cu ceva pe cap! Am eu o chipilica de la "tataia" (spun tataia si nu tataie ca asa imi place mie ) si i-o pun pe cap, in fiecare seara, dupa ce adoarme, sa nu-l traga curentul 3
sorina4u Reputație: 79 Postat August 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2014 Si tu ai numai pula si bani deci care-i diferenta ? Esti simpatic, da-te dreaq, stii ca te iubesc
jane.p Reputație: 34 Postat August 24, 2014 Oras:here Oras:here Postat August 24, 2014 Am visat ca-mi dau greii forumului cu minusuri...si chiar asa a fost.Ce chestie. 1 1
roberto Reputație: 4138 Postat August 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2014 Am eu o chipilica de la "tataia" (spun tataia si nu tataie ca asa imi place mie ) si i-o pun pe cap, in fiecare seara, dupa ce adoarme, sa nu-l traga curentul Ce sa-i faci...m-a imbrobodit...la propriu! Ca sa parafrazez un cretin, nu retin exact cine (iata ca sunt si ei buni la ceva), "lucratura de profesionista, domle'"
James Joyce Reputație: 397 Postat August 24, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 24, 2014 Sorina, cu asa cipilica, il inteleg ca rasufla usurat cand se trezeste fara ea pe cap. 2
beverlihils Reputație: 185 Postat August 24, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 24, 2014 din ce vad pe aici,treb.sa ma specializez in futurologie si teologie
James Joyce Reputație: 397 Postat August 24, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 24, 2014 Da, beverlihils, sa fii o combinatie de Alvin Toffler cu Dietrich Bonhoeffer. 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 24, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 24, 2014 Am visat aseara-n vis,Frecam pula la Paris.....Pe terasa la George V (cinci)Dădeam cu zaru' 6-5 O fi dă bine??? 3
quasim Reputație: 2451 Postat August 24, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat August 24, 2014 @beverli, avand in vedere subiectul topicului, nu trebuie sa omiti studiile aprofundate, eventual un doctorat in onirologie... 1
Azareth Reputație: 450 Postat August 24, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 24, 2014 Ce vise interpretabile aveti, oameni buni... pana mea! de regula, eu unul fie-s prea obosit sa mai visez ceva (sau, ma rog, nu-mi amintesc visele dimineata), fie, in rarele ocazii cand visez, 90% sunt chestii legate de job... N-am incercat sa citesc carti despre interpretarea viselor, ca mi-e teama ca o sa gasesc undeva explicatia "ai grija, devii workaholic" ...si o sa ma deprime... BTW, eu stiu ca NU sunt workaholic... dar mai stiu ca si negarea e una din faze... :350x da, nu numai tu, eu azinoapte am visat ca livram niste lucrari
Azareth Reputație: 450 Postat August 24, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 24, 2014 Am visat aseara-n vis,Frecam pula la Paris.....Pe terasa la George V (cinci)Dădeam cu zaru' 6-5 O fi dă bine??? ia uite, Barbujelu e poet
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 24, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 24, 2014 ia uite, Barbujelu e poet Stai cuminte si roaga-te sa n-o dau in proza....vei deveni fanul meu numarul 1
Azareth Reputație: 450 Postat August 24, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 24, 2014 Stai cuminte si roaga-te sa n-o dau in proza....vei deveni fanul meu numarul 1 sa te vad, ce mai astepti
petiteinna Reputație: 224 Postat August 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2014 aseara am visat ca faceam dragoste cu BIC
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 24, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 24, 2014 aseara am visat ca faceam dragoste cu BIC Tu sau Irinuca?
picon Reputație: 1046 Postat August 24, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 24, 2014 Cu pixul?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum