llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 in ultima vreme nu mai visez..ci am doar cosmaruri pai daca ma visai pe mine era ca si cum erai in Bora Bora 1
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 2, 2014 pe ........... 2
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 Krang.... nici tu nu ai putut sa dormi ? si tu ai cosmaruri ?
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat Septembrie 2, 2014 bani
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 2, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 2, 2014 Am visat ca sa schimbat regulamentul pe forum cum era o data dedemuuuuult...si ma bucuram ...vise doar vise...nu poate fi realitate ...va pupezzz
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 2, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 2, 2014 Nu mai stiu ce am visat, dar nu am mai dormit asa de linistit de mult timp... Nu-mi mai venea sa ma dau jos din pat... 1
andreea_good Reputație: 2383 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 2, 2014 Eu m-am dat acum. Visam că jucam șah și tot pierdeam recurent. Eram în zugzwang. Mi-e lene să mă duc la job. Mai dormitez o oră...
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 Am visat ca eram pe un zgarie-nori si stateam pe margine si cum venea cineva langa mine sa imi atraga atentia ca pot aluneca, imediat il impingeam si cadea in gol. Dupa ce am aruncat vreo 10-15 persoane in acest fel, m-am trezit. Dracu stie ce o insemna, ca am cautat si nu am gasit nimic.
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 Am visat ca eram pe un zgarie-nori si stateam pe margine si cum venea cineva langa mine sa imi atraga atentia ca pot aluneca, imediat il impingeam si cadea in gol. Dupa ce am aruncat vreo 10-15 persoane in acest fel, m-am trezit. Dracu stie ce o insemna, ca am cautat si nu am gasit nimic.de la ingineru ti se trage
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 de la ingineru ti se trage Care inginer? Ca nu am aruncat nici un inginer de acolo de sus.
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat Septembrie 3, 2014 ca au murit onanistii rablagiti de pe forum
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=TDvlWffqaHs
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 3, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 3, 2014 Am visat ca a murit Xoxo si purtam haine de doliu ptr el saracu...si la mormantare canta Florin Salam..super tare vis am avut 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2014 Buna dimi Roberta!!! Cat imi place melodia asta....Doamneeeee, cat imi place de Enrique...ma lesina numai cand ma uit la el...ce barbat!!!! O daaaaa
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 3, 2014 ca au murit onanistii rablagiti de pe forumTi-a murit moartea....
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 3, 2014 Azi noapte am visat sa sunt treaz; cand m-am trezit, voiam sa dorm. Sorinache, lasa-l pe Ridiche ala, am auzit ca e pa invers. Poate daca ai niste strapoane sa i le infigi dragastos in dos, la modul bengos si pe mobra si pe jos.
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 3, 2014 Picon o arde-n texte!
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat Septembrie 4, 2014 multe
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 4, 2014 Am visat un cal alb cu aripi...sunt un inger..de asta visez asa frumos!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Am visat un cal alb cu aripi...sunt un inger..de asta visez asa frumos! Da, esti un inger. http://i60.tinypic.com/dwudtl.jpg
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Da, esti un inger. http://i60.tinypic.com/dwudtl.jpgSi tu ai luat-o razna? esti coleg cu Ingineru?
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 4, 2014 Aşaaaa vreau suspans,vreau acțiune.....ceva noutăți?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Si tu ai luat-o razna? esti coleg cu Ingineru? Ce inginer? Ca m-ai omorât cu ingineru asta. E și ăsta vreo legendă în viață și nu îl știm noi?
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Ce inginer? Ca m-ai omorât cu ingineru asta. E și ăsta vreo legendă în viață și nu îl știm noi?nimic nu stii
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Aşaaaa vreau suspans,vreau acțiune.....ceva noutăți? Da, am o noutate. E foarte fresh: tocmai ce mi s-a sculat domnul penis
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum