Sari la conținut

Top 0752039245 Oana studenta

Postări Recomandate

• Telefon: 0752039245
  • Oras:craiova
  • Disponibila
  • Disponibila

Sa ma bata mamica.te ai mutat langa mine🤣

nu are importantă și relevantă unde stau , când stăteam in brazda ;eram aproape de clienții care stăteau acolo , pe calea severinului la fel și in orice alta adresa in care m-as muta ; acum stau la bcr de la rond ,aproape de gara
  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

nu are importantă și relevantă unde stau , când stăteam in brazda ;eram aproape de clienții care stăteau acolo , pe calea severinului la fel și in orice alta adresa in care m-as muta ; acum stau la bcr de la rond ,aproape de gara

In Severinului dupa parerea mea a fost cea mai buna locatie si pentru tine si pentru noi adica fara stresul ca ne putem intalni cu "x" sau "y" in scara blocului
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu are importanta.doar ca o sa intru cu ochii in patru la tine in bloc.am babele la panda🤣🤣🤣

nu știu in ce bloc stai tu și nici nu este important ;unde stau eu nu sunt nici bănci, nici parter și nici babe ,este liniște și pana la urma fiecare merge acolo unde considera ca este in siguranța din toate punctele de vedere
  • Like 10
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

In Severinului dupa parerea mea a fost cea mai buna locatie si pentru tine si pentru noi adica fara stresul ca ne putem intalni cu "x" sau "y" in scara blocului

stiu ca era😂🤷ðŸ¿â€â™€ï¸
  • Like 11
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

recitind un comentariu, scriu la mine :eu am mărit prețurile in aprilie 2019 cu 20 de lei in urma operației de implant mamar , nu am mărit din senin ;cine vrea vine la mine, cine vrea se duce la altele datorită/din cauza atitudinii,serviciilor și toate cele 🤷ðŸ¿â€â™€ï¸ðŸ¤·ðŸ¿â€â™€ï¸

este 100 oral sau normal

120 combinat

250 ora

stau la rond,zona rendez-vous/gara

alte detalii la tel,0752039245

• Like 13
Link spre comentariu
Vizitator breakingbad
Reputație: 0

recitind un comentariu, scriu la mine :eu am mărit prețurile in aprilie 2019 cu 20 de lei in urma operației de implant mamar , nu am mărit din senin ;cine vrea vine la mine, cine vrea se duce la altele datorită/din cauza atitudinii,serviciilor și toate cele 🤷ðŸ¿â€â™€ï¸ðŸ¤·ðŸ¿â€â™€ï¸

este 100 oral sau normal

120 combinat

250 ora

Foarte bine punctat, bravo!
Link spre comentariu

este 100 oral sau normal

120 combinat

250 ora

Serioss??? Si eu care credeam ca din cauza neingrijitilor care te-au vizitat... 🤔🤔

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Serios amu...tu chiar nu poți să te abții? La asta se rezumă "substratul postărilor tale"? Vaiș-amar!

Serios amu, atat de tare te-a deranjat ce i-am transmis favoritei tale? Faptul ca mi-am spus parerea in mod civilizat vis-a-vis de un anumit aspect te face sa comentezi la tot ce postez eu in legatura cu ea? Te-ai luat de absolut oricine a avut ceva de comentat in sens negativ cu privire la persoana ei! "Vai s-amar" ca ai refuzat sa vezi ironia din postarea de mai sus! Imi cer scuze cu adevarat ca v-am suparat si pe tine si pe ea prin faptul ca am indraznit sa comentez referitor la faptul ca a gasit un motiv absolut penibil pe care sa-l expuna, cu privire la schimbarile ei de pret! Penibil din punctul meu de vedere, voi in schimb il puteti accepta. Eu unu o sa inchei cu acest subiect, caci vorba 'ceea, deja exagerez . Scuze, Oana, ca s-a mutat acesasta discutie pe topicul tau! 😘

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

• Oras:Honolulu
  • Oras:Honolulu

Domnule Robi, vad ca frustrarea ta atinge cote maxime. Dupa ce te-ai luat de Flori, acum te iei si de Clara, ceea ce ma face sa intreb daca nu cumva ai niste interese ascunse. Am tot incercat sa nu iti zic nimic, dar nu se mai poate. Cum iti permiti sa comentezi de Clara cand tu nici macar nu ai fost la ea? Asta mi se pare culmea tupeului. Si apoi s-o jignesti pe topicul ei, spunand ca arata intr-un anumit fel in comparatie cu alte fete. De ce trebuia sa aduci in discutie numele acelor fete pe topicul ei? (stiu ca si eu aduc in discutie numele lui Flori si al Clarei pe acest topic, dar o fac din cauza ta). Eu zic ca ar trebui sa ne vedem fiecare de treburile lui si sa nu mai comentam. Daca fata asa a decis, trebuie sa-i respectam decizia. Sau cand te-ai luat de Flori, umplandu-te de penibil. Sa-ti fie rusine! 

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...