Sari la conținut

Top 0752039245 Oana studenta

Postări Recomandate

• Telefon: 0752039245
  • Oras:craiova
  • Disponibila
  • Disponibila

☺️m-am mutat in brazda (stația de taxi baba novac )

☺️oral in funcție de client cu finalizare

☺️sex normal 

☺️0752039245 

• Like 14
Link spre comentariu
Vizitator neymarjrfive
Reputație: 0
Acum 2 ore, studentabuna a spus:

☺️m-am mutat in brazda (stația de taxi baba novac )

☺️oral in funcție de client cu finalizare

☺️sex normal 

☺️0752039245 

poze recente  o să mai pui? 

Link spre comentariu
On 3/24/2021 at 10:05 AM, studentabuna said:

AA9CF0D0-AAD2-4865-A466-1B1470FFB506.jpeg.70dcaedf12fdb7a4640b503541e88c9b.jpeg🍭🍭

Poza asta ma duce cu gandul la o discutie purtata pe un alt topic, de acum cateva luni. Pe atunci, colegul @colericul punea in discutie regulamentul cum ca nu este permisa postarea de fotografii vechi si imi aduc aminte cum erai foarte de acord cu acest lucru. Frumoasa poza, dar ceva de ieri, azi, nu ai? Ca asta s-ar putea sa nu fie chiar conforma cu realitatea de azi. 

• Like 2
  • Minus 5
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, robi29 a spus:

Poza asta ma duce cu gandul la o discutie purtata pe un alt topic, de acum cateva luni. Pe atunci, colegul @colericul punea in discutie regulamentul cum ca nu este permisa postarea de fotografii vechi si imi aduc aminte cum erai foarte de acord cu acest lucru. Frumoasa poza, dar ceva de ieri, azi, nu ai? Ca asta s-ar putea sa nu fie chiar conforma cu realitatea de azi. 

pt prima data in istoria acestui forum sunt de acord cu tine , am ceva și de ieri și de azi ..și mai mult sau mai puțin este conforma cu realitatea de azi fiindcă nu m-am îngrășat 10 kg/nu am slăbit 10 kg ;dar nu am avut timp ..zilele astea voi pune poze noi ..oricum când lucram/lucrez pun poze recente 

• Like 13
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 6 ore, cristianmihai12 a spus:

De la ce ora începi astăzi?

mie aici îmi arată ca ai scris cu șase ora in urma , nu știu dacă arată ora bine ..dar la ora aia oricum dormeam ..azi am început la 10 ; lucrez de luni pana vineri de la 9/10 dimineața pana la 6/7 seara 

• Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

bună futacilor. am fost săptămâna trecută la "studenta" , dar nu prima data și nici ultima data. Am facut programarea în 30 de minute, am ajuns mai devreme cu 10 minute. am urcat și mi-a deschis ușa "studenta" îmbrăcată doar într-un tricou scur .. am schimbat 2 -3 vorbe. după care începem cu oralul . nu a durat mult și juniorul era la datorie.. dar nu s-a lăsat pana când nu s-a luptat ceva cu el.. ii place mult sa o suga.. am trecut la normal ea deasupra.. m-a călărit ceva timp.. am schimbat în poziția " mama iedului" care am observat ca ii place și știe cum sa se miște sa simți ca ești acolo unde trebuie.. am schimbat ai poziția misionarului din câte am văzut asta este preferata ei.. si te strânge în brate și te trage în ea pana o ia pe toată..după câteva minute în fiecare poziție.. am finalizat glorios în gurita!! 

Note: 

ON - 9.9 

NP - 9

Locația - 10

De revenit cu siguranță, nu o sa va para rau.. este o fata foarte comunicativa și zâmbitoare..  

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Am vizitat-o zilele trecute pe Oana dupa cativa ani. Am regasit aceiasi fata simpatica si fermecătoare. Am ramas pentru oralul acela bestial de care chiar mi-a fost dor.

O recenzie nu cred ca are sens sa fac, daca vreti, luati tot ce s-a scris la superlativ despre ea pana acum.

Mai rar fete ca ea. Bine ai revenit Oana!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, adi9007 a spus:

Ți-am dat sms în privat

am telefonul închis de la 6 de când am plecat , ai zis ca ma suni 

maine sunt 10-16..dacă te încadrezi ..suna-ma

• Like 12
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, robi29 a spus:

La anu' si la multi ani! 😁

🤣🤣🤣🤣🤣am avut și încă am treaba ..după cum vezi am și scris doar odată pe zi 

• Like 12
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...