Sari la conținut

Top 0752039245 Oana studenta

Postări Recomandate

• Oras:Craiova

Observ că în ultimul timp sunt foarte multi care scriu la aceasta fata din dorința de a primi puncte pentru că au observat că Oana este cea mai buna fata pe care eu am intalnit-o.Mai prieteni va rog sa mergeți să o futeți să mai contribuiți și voi cu ceva bani la pizda ei.Nu sa scrieți ca sa va măriți numărul de postări și să luați puncte apreciere de la ea.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Doamna Stimată Cleopatra spunea că acest forum este pentru recenzii și informări dar observ cu dezamăgire că toți handicapații care nu au avut nici o realizare în viața lor vin să denigreze,să mintă,să bârfească alte persoane.Si cum am mai scris acest forum este pentru batjocura și miștocăreala la adresa unor persoane serioase.

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
7 minutes ago, Gogu. said:

Observ că în ultimul timp sunt foarte multi care scriu la aceasta fata din dorința de a primi puncte pentru că au observat că Oana este cea mai buna fata pe care eu am intalnit-o.Mai prieteni va rog sa mergeți să o futeți să mai contribuiți și voi cu ceva bani la pizda ei.Nu sa scrieți ca sa va măriți numărul de postări și să luați puncte apreciere de la ea.

Măi prostovane,eu o futeam pe Oana când o futeau altii pe ..-ta,ca să facă un tâmpit!

De când trebuie să ți dai tu cu părerea despre scrierile noastre?

Pentru asta sunt moderatorii și eventual membrii mai vechi și importanți ai forumului.

Iar despre o ironie...ce să vorbesc cu tine?

Ieși că poluezi grav! 

• Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Va rog foarte mult pe cei care îmi dați mie minusuri sa mergeți să o futeți și sa scrieți recenzii despre ea.Este cea mai buna fată pe care am intalnit-o și nu merită batjocura voastră care  scrieți miștocăreli pe topicul ei.Ca Oana nu exista o fată mai buna in Craiova și va rog să o respectați.Atat am de spus.

• Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu

Ai o pizda delicată.

Curata și parfumată.

Cu așa bijuterie.

Tu ești cum îmi place mie.

E strâmtă și delicată.

De-mi tine pula sculata.

Când o bag mai mult in tine.

Parcă-mi este și mai bine.

Sunt bărbat,nu-mi e rușine.

M-aș fute mereu cu tine.

Atunci când stai calare pe mine.

Mie-mi este cel mai bine.

De nu mai știu ce-i cu mine 

Și când mă iei la frecat.

Sunt cel mai tare bărbat.

Tu îmi faci mare plăcere.

Iar eu dulce mângâiere.

După aceia la final.

Îți văd fundul bestial.

E micuț dar e drăguț.

Și ai pofta sa tot fuți.

• Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu

Stimate domnule mrpassion dacă o simpatizezi așa de mult pe studenta de ce nu-i dai aprecieri.Tu doar scrii la ea cate doua cuvinte în unele zile că să primești puncte ca un un milog.Vad că acum incepusi să-mi dai mie minusuri,dar îți promit că luna viitoare când voi avea alt cont vei primi și tu de la mine câteva sute.

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
Acum 16 minute, Gogu. a spus:

Stimate domnule mrpassion dacă o simpatizezi așa de mult pe studenta de ce nu-i dai aprecieri.Tu doar scrii la ea cate doua cuvinte în unele zile că să primești puncte ca un un milog.Vad că acum incepusi să-mi dai mie minusuri,dar îți promit că luna viitoare când voi avea alt cont vei primi și tu de la mine câteva sute.

Țineți minte acest nume abject care cerșește puncte la Studenta.

MRPASSION.

• Like 1
  • Haha 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Nea Gogu tocmai s-a enervat
Crede că-i nevinovat
Până la pământ are el barba
Tre' să mai atingă naibii iarba.

Cât e ea ziua de mare
În spatele unui ecran el moare
Locul lui e la nebuni
Pe forum scrie doar minciuni.

Săracul chiar nu mai are scăpare
Păcat de familia pe care o are
Curând îi va fi banat contul
Și atunci va plânge ca tontul.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Domnule MRPASSION îmi cer scuze că în asta seara nu pot da și eu minusuri la tine,pentru că sunt ocupat să dau aprecieri la studenta.Eu spre deosebire de tine am dat si dau foarte multe aprecieri la multe fete de ordinul miilor nu ca tine care ești pe minus și aștepți să îți mai dea cineva cate un laik sa-ți ridici și tu punctajul handicapatule ce esti.Am să te am in evidenta în viitor.Daca nu-ți retragi minusurile care mi le-ai dat vei suporta consecințele in viitor am memorie bună și nu te voi uita.

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...