olimpianul Reputație: 17 Postat Mai 20, 2022 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Mai 20, 2022 On 2/5/2022 at 10:01 AM, maverick0000 said: voi acum faceti misto, sau chiar e buna la pizda? E buna cu zeama de clopot
olimpianul Reputație: 17 Postat Iunie 14, 2022 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 14, 2022 On 11/3/2021 at 8:49 AM, morceaas said: Mai prestează doamna? Prestează și are clienți ca deh gustul ca gust dar... Ma rog fiecare cu respect de sine. La 60 de primăveri doamna produce mult mai mult decât unii care muncesc pe brânci pt 2000 de lei pe luna. Cine se respecta sta deoparte cine nu are stima de sine bon voiage
olimpianul Reputație: 17 Postat Iulie 9, 2023 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iulie 9, 2023 Bai oameni buni s-a dat peste cap orice norma de bun, simt individa asta la 64 de ani cere 200 de lei cică ea pt o ora dar practic e o finalizare. Cum sa dai atâta pt o fosila? Doamne ferește, dar se pare ca lumea e plina de panarame care dau atât ori pt ca sunt tâmpiți ori sunt cei care vor sa facă neprotejat pt ca dama face neprotejat 2
unuloarecare2 Reputație: 482 Postat Octombrie 30, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2024 Observ că cel mai vechi anunț este de anul trecut. De curând am văzut niște poze ale duduiei dar cred că au ceva ani în spate. Acum vine partea narațiunii și să vă povestesc ce mi s-a întâmplat... Astfel că după ce am văzut pozele, mânat de dorințe și imaginație... O sun și stabilesc o întâlnire (oricum locațiia mi se pare la capătul lumii). Vorbit, înțeles... Mă cheamă seara... Bat drumul... Îmi spune că a ieșit din casă și nu m-am încadrat în intervalul orar (păi și normal în fundul în care era băgată și după indicațiile ei). Mers și a doua zi pe ziuă.... Ajung... Imi oferă ghidaj... Ajung la ușă, deschide... Frate! Dezastru ! Un apartament plin de lucruri inutile și nu aveai pe unde să calci. Ea arată "ancient" (totală diferență față de poze).. M-a primit în niște pantaloni de trening și un tricou fără sutien... Avea niște sâni care ajungeau până la buric.... Mi-a propus că dacă vreau să vorbim și apoi să ne jucăm... În fața mea stăteau niște "dildo"-uri de ziceai că le-a adunat din gunoi.... Apoi i-am spus că nu mă simt confortabil că este apartamentul prea plin de lucruri, la care ea a început să se scuze că mai are o casă și urmează să le mute acolo. Apoi mi-a arătat un corp de dulap în care a spus că își ține parfumurile. Peruci aruncate pe acolo... Ferească Dumnezeu ! Nu recomand ! Timp pierdut și drum bătut inutil! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum