sparatcus Reputație: 1144 Postat August 26, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 26, 2014 Vazand anuntul de pe publi24 (http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/bruneta-noua-ofer-clipe-de-ne-uitat/7b0d6c7e70616a5f.html) zis hai sa incerc. Sun si o intreb detalii si spune 100 ron 1 nr. Locatia undeva aproape de piata rogerius. Ajuns la locatie ma intampina o domnisoara pe la 20-22 de ani, 1,60 si vreo 50 kg. Am schimbat cateva vorbe, apoi am trecut la actiune. A inceput cu un oral normal destul de scurt si banal apoi a pus capisonul. A inceput cu un lady on top apoi am zis sa se intoarca cu spatele si zice ca nu face. .. Zic hai sa o pun capra sai vad fundul si iarasi zice ca nu face. Apoi zice sa facem misionar, zic ok si dai, dai.. pana cand am terminat in prez. Igienizare, am trecut pe la baie, Imbracat si dus am fost. Note Aspect - 9 sani frumosi, tari, fund tare, e okLocatie - 8 baia curata, pat cam mic Oral - 6 Normal - 7 nu face pe la spate,de 69 nu am intrebatGFE 6 ceva mangaieri in rest nimic, Tarif - 100 ron / 1 nr ON/NPDe revenit - nu credDe recomandat - poate ptr trofeu si ca e tanara 10
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Septembrie 8, 2014 http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/bruneta-tinerica-cu-forme-rotunde-ofer-clipe-de-vis/7b0d6d737d6d6055.htmlBruneta noua,Tinerica ofer companie domnilor generosi ,pretentiosi ,si discreti ,am 20 de ani ,50 kg ,1.65.bruneta ,dragutza la fata ,cu sanii naturali,fund bombat.pozele sunt reale 100%100..daca tea convins anuntul meu nu ezita sa ma suni nu ai sa regreti..va pup:nr :0751900003 4
Diesel1 Reputație: 1 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Romaia Oras:Romaia Postat Noiembrie 29, 2014 Din pacate nu mai lucreaza?
papialex Reputație: 465 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 29, 2014 vrei sa sun sa intreb eu pentru tine? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum