Sari la conținut

0732998373 Anca - Trapezului

Postări Recomandate

• Telefon: +40752346389
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: +40752346389
Postat

Ghinion .... Eu incerc sa o prind pe madam de 3 zile,gen 2 tel pe zi si nu raspunde ... Am incercat sa o sund si de alt numar si nimic nimic,ghinion sau prea ocupata???

Postat

Pai bine mai sangre. Tocmai mie ti-ai gasit sa-mi spui "prea multa vorbarie cateodata". Te invit amical sa observi cam cate off-topic-uri am eu in istoricul meu pe forum (spre 0) si in cate scandaluri inutile am fost implicat vreodata (0). Stii bine ca nu amestec viata personala cu ce se intampla aici asa ca n-as avea ce sa vorbesc prea mult. Tot ce spun are legatura cu forumul si sa fim seriosi, chiar nu sufoc lumea cu intrebari, observatii sau alte cugetari. De ce te deranjeaza ca am scris 3 randuri despre Anca? Pana la urma trebuie sa intelegem fata: o deranjeaza toate detaliile si modul unora de exprimare de aici. Tot ce am facut e sa spun ca e o fata cu bun simt (cum rar intalnesti) pe care nu o intereseaza recenziile nici promovarea. Cu ce ar deranja-o asta... pe ea sau pe tine? Si de unde concluzia ca vorbesc prea mult? ( ca de fapt asta ma distreaza)

B@ft@

P2

• Like 1
Postat

Tot ce am facut e sa spun ca e o fata cu bun simt (cum rar intalnesti) pe care nu o intereseaza recenziile nici promovarea.

Confirm! Atat spun!

Restul ramane doar intre ea si client :hihat , cine a fost stie.

Postat

Ghinion .... Eu incerc sa o prind pe madam de 3 zile,gen 2 tel pe zi si nu raspunde ... Am incercat sa o sund si de alt numar si nimic nimic,ghinion sau prea ocupata???

Ghinion! :rax2

Mai baga o fisa :hihat

Scuze de double-post, am uitat ca nu se unesc automat. Le poate uni un moderator?

Postat

@p2 , nu ma refeream strict la tine cu vorbaraia , oricum pe forum se vorbeste mult mai mult decat se face si de aceea mi s-a parut inutila interventia ta pe topicul ei din moment ce nu vrea sa se scrie nimic despre ea , la asta ma refeream cand am spus prea multa vorbaraie ca ai scris mult si stii ca lumea se atata imediat cand e ceva de genul. Nu uita ca chiar tu ai scris asta : Neindoios am primit si eu aceeasi fierbinte rugaminte: " Am auzit ca e un site... cu un forum... ti-as fi recuno******are daca nu ai scrie nimic despre mine acolo!"

Acum faptul e consumat si propun sa lasam topicul sa curga de la sine.

Postat

Daca e vreo interventie inutila atunci cu siguranta nu e a mea. S-ar putea totusi sa fie a ta. Nu stiu voi cum sunteti dar eu cred ca trebuie sa fim corecti si fata de fete dar si fata de comunitate. Consider ca interventia mea a fost, dimpotriva, eleganta, de ea putand beneficia toata lumea fara sa fi jignit/ofensat/privat de informatii pe nimeni. Trebuia sa te gandesti ca topicul trebuie sa curga linistit de la sine inainte sa intervii (cu adevarat inutil). 

Hai, sa ne vedem de treburi ... zic.

Postat

Sunt in ceata. Fac sau nu recenzie?  :hmmm  Pe mine nu m-a rugat nimic. Decat sa mai trec pe la ea! :blushing2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu-i scrie. Sau eventual doar niste note, fara detalii. Nu cred ca ar deranja-o

• Oras:bucuresti
Postat

am vb cu ea astazi. e plecata din tara pana la sfarsitul lui octombrie

Postat

Imi zisese ca are bagajele deja facute, ca e nerabdatoare sa plece, dar nu credeam ca pleaca asa repede.

Referitor la recenzii, mie mi-a spus sa nu ii scriu, asta dupa ce m-a intrebat de unde stiu de ea si ca scartaie patul  :laugh2

• Oras:Chitila
  • Oras:Chitila
Postat

Ce mai stiti de Anca? Mi-a raspuns la telefon acum 1 luna , zicea ca nu e in tara si revine la sfarsitul lui octombrie . De atunci nu am mai prins-o iar la telefon intra casuta 

Postat

Am vb eu cu ea saptamana trecuta si zicea ca nu crede ca se mai intoarce pana in ianuarie. Tel de Vodafone va fi inchis pana se intoarce.

Postat

Ati mai vorbit cu ea? Se mai intoarce? Daca da, cand?

b1355, ar fi bine sa fie luna aceasta

Postat

am vb cu ea si nu stie cand vine! este in elvetia!

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Mai știe cineva de ea ??? Ceva noutăți a revenit in România ?

• Like 1

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Am primit eu ieri un mesaj de la ea in care ma intreba ce fac si ca ma pupa dulce. Noroc ca nu a fost sotia atenta pt ca eram cu ea si ar fi trebuit sa dau niste explicatii....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...