penetrator2 Reputație: 595 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 Ok sangre. Din punctul meu de vedere.... nici eu n-am scris nimic .... de continut. Dar banuiesc ca vrei sa confirmi ce am scris eu si nu sa ma certi ca am scris ceva. B@ft@P2
l3bron Reputație: 120 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: +40752346389 Oras:Bucuresti Telefon: +40752346389 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 Ghinion .... Eu incerc sa o prind pe madam de 3 zile,gen 2 tel pe zi si nu raspunde ... Am incercat sa o sund si de alt numar si nimic nimic,ghinion sau prea ocupata???
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Septembrie 9, 2014 Ok sangre. Din punctul meu de vedere.... nici eu n-am scris nimic .... de continut. Dar banuiesc ca vrei sa confirmi ce am scris eu si nu sa ma certi ca am scris ceva. B@ft@P2Si una si alta @p2 , cateodata prea multa vorbaraie.
penetrator2 Reputație: 595 Postat Septembrie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2014 Pai bine mai sangre. Tocmai mie ti-ai gasit sa-mi spui "prea multa vorbarie cateodata". Te invit amical sa observi cam cate off-topic-uri am eu in istoricul meu pe forum (spre 0) si in cate scandaluri inutile am fost implicat vreodata (0). Stii bine ca nu amestec viata personala cu ce se intampla aici asa ca n-as avea ce sa vorbesc prea mult. Tot ce spun are legatura cu forumul si sa fim seriosi, chiar nu sufoc lumea cu intrebari, observatii sau alte cugetari. De ce te deranjeaza ca am scris 3 randuri despre Anca? Pana la urma trebuie sa intelegem fata: o deranjeaza toate detaliile si modul unora de exprimare de aici. Tot ce am facut e sa spun ca e o fata cu bun simt (cum rar intalnesti) pe care nu o intereseaza recenziile nici promovarea. Cu ce ar deranja-o asta... pe ea sau pe tine? Si de unde concluzia ca vorbesc prea mult? ( ca de fapt asta ma distreaza) B@ft@P2 1
inspector g Reputație: 864 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2014 Tot ce am facut e sa spun ca e o fata cu bun simt (cum rar intalnesti) pe care nu o intereseaza recenziile nici promovarea. Confirm! Atat spun!Restul ramane doar intre ea si client , cine a fost stie.
inspector g Reputație: 864 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2014 Ghinion .... Eu incerc sa o prind pe madam de 3 zile,gen 2 tel pe zi si nu raspunde ... Am incercat sa o sund si de alt numar si nimic nimic,ghinion sau prea ocupata??? Ghinion! Mai baga o fisa Scuze de double-post, am uitat ca nu se unesc automat. Le poate uni un moderator?
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Septembrie 10, 2014 @p2 , nu ma refeream strict la tine cu vorbaraia , oricum pe forum se vorbeste mult mai mult decat se face si de aceea mi s-a parut inutila interventia ta pe topicul ei din moment ce nu vrea sa se scrie nimic despre ea , la asta ma refeream cand am spus prea multa vorbaraie ca ai scris mult si stii ca lumea se atata imediat cand e ceva de genul. Nu uita ca chiar tu ai scris asta : Neindoios am primit si eu aceeasi fierbinte rugaminte: " Am auzit ca e un site... cu un forum... ti-as fi recuno******are daca nu ai scrie nimic despre mine acolo!"Acum faptul e consumat si propun sa lasam topicul sa curga de la sine.
penetrator2 Reputație: 595 Postat Septembrie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2014 Daca e vreo interventie inutila atunci cu siguranta nu e a mea. S-ar putea totusi sa fie a ta. Nu stiu voi cum sunteti dar eu cred ca trebuie sa fim corecti si fata de fete dar si fata de comunitate. Consider ca interventia mea a fost, dimpotriva, eleganta, de ea putand beneficia toata lumea fara sa fi jignit/ofensat/privat de informatii pe nimeni. Trebuia sa te gandesti ca topicul trebuie sa curga linistit de la sine inainte sa intervii (cu adevarat inutil). Hai, sa ne vedem de treburi ... zic.
alexu69 Reputație: 12 Postat Septembrie 12, 2014 Postat Septembrie 12, 2014 Ce stiti de Ancuta ? Lucreaza?
guy45 Reputație: 332 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 Ce stiti de Ancuta ? Lucreaza?Yep!
guy45 Reputație: 332 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2014 Sunt in ceata. Fac sau nu recenzie? Pe mine nu m-a rugat nimic. Decat sa mai trec pe la ea!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2014 Postat Septembrie 17, 2014 Nu-i scrie. Sau eventual doar niste note, fara detalii. Nu cred ca ar deranja-o
b1355 Reputație: 98 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 17, 2014 am vb cu ea astazi. e plecata din tara pana la sfarsitul lui octombrie
inspector g Reputație: 864 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2014 Imi zisese ca are bagajele deja facute, ca e nerabdatoare sa plece, dar nu credeam ca pleaca asa repede. Referitor la recenzii, mie mi-a spus sa nu ii scriu, asta dupa ce m-a intrebat de unde stiu de ea si ca scartaie patul
maveric Reputație: 30 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Chitila Oras:Chitila Postat Noiembrie 7, 2014 Ce mai stiti de Anca? Mi-a raspuns la telefon acum 1 luna , zicea ca nu e in tara si revine la sfarsitul lui octombrie . De atunci nu am mai prins-o iar la telefon intra casuta
b1355 Reputație: 98 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 9, 2014 Am vb eu cu ea saptamana trecuta si zicea ca nu crede ca se mai intoarce pana in ianuarie. Tel de Vodafone va fi inchis pana se intoarce.
andreivip Reputație: 22 Postat Ianuarie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2015 Ati mai vorbit cu ea? Se mai intoarce? Daca da, cand? b1355, ar fi bine sa fie luna aceasta
carlo Reputație: 41 Postat Ianuarie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 4, 2015 am vb cu ea si nu stie cand vine! este in elvetia!
maveric Reputație: 30 Postat Martie 2, 2015 Oras:Chitila Oras:Chitila Postat Martie 2, 2015 Tot in Elvetia ?
ronny999 Reputație: 63 Postat Martie 2, 2015 Oras:salajan Oras:salajan Postat Martie 2, 2015 A mai vb cineva cu eaCica trebuia sa revina prin ianuarie
inspector g Reputație: 864 Postat Martie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2015 Daca ii merg afacerile acolo, de ce s-ar intoarce pe 60 lei tragerea?
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Martie 2, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Martie 2, 2015 acum, ca a crescut francul, sigur nu mai are motiv sa revina...
piticu59 Reputație: 148 Postat Martie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 15, 2015 Unde e mai bine ca in Romanica???
zerrcore Reputație: 852 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Ianuarie 5, 2016 Mai știe cineva de ea ??? Ceva noutăți a revenit in România ? 1
kidd Reputație: 107 Postat Martie 11, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 11, 2016 Am primit eu ieri un mesaj de la ea in care ma intreba ce fac si ca ma pupa dulce. Noroc ca nu a fost sotia atenta pt ca eram cu ea si ar fi trebuit sa dau niste explicatii....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum