Sari la conținut

PUSTOAICA 2012

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

nu ma cunosti nici macar  0,01% daca m-ai cunoaste iti zic eu ca alta parere ai fi avut despre mine ;) din gura lumii pot sa zic si eu ca te cunosc dar adevarata ta valoare o vad doar doar fata in fata. si nu vad eu unde am amenint-o pe Pustoaica ?

Nebunule doar nu-ti imaginezi ca daca te-as fi cunoscut as fi cazut lata?!?! Omu-i nebun, e clara treaba, frate nu ai toate tiglele pe casa. Nu te cunosc si nici nu vreau sa te cunosc. Poate ca te cred unii simpatic, dar in viziunea mea oamenii simpatici nu se cred ninja...si nici "cicki cean". 

Hai ca m-ai plictisit. Cam repede, de altfel...treaba ta ce faci, nu e problema mea! Nu ma intereseaza de tine sau de "iubitele" tale atat timp cat nu te intersectezi cu mine.

Link spre comentariu
  • Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua.
  • Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa
  • Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua.

Mooo da ce se intampla ???pe forum sunt numai oameni cultivati si inteligenti spalatoare de pizde ce sunteti.....sa bagi botu la pizda nu e necesar sa ai mare inteligenta...cu pizda nu se discuta...o limbacesti si gata...sunteti destepti toti ...sa ma cac pe voi

• Minus 1
Link spre comentariu

Hai sa ne intoarcem la vanat de vrabii! E mai safe.

vrabiutza este in competitie cu Siana..lasa fata sa se lupte...pentru suprematie...asta e ca si in clanurile interlope...SUPREMATIE VOR TOATE
Link spre comentariu
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall

Mooo da ce se intampla ???pe forum sunt numai oameni cultivati si inteligenti spalatoare de pizde ce sunteti.....sa bagi botu la pizda nu e necesar sa ai mare inteligenta...cu pizda nu se discuta...o limbacesti si gata...sunteti destepti toti ...sa ma cac pe voi

cacate pe mata si pe fiii-ta aia urata si transexuala bagamias pula in ea =))

poate asa intelegi pe limba ta fmm de urata =))

Link spre comentariu

cacate pe mata si pe fiii-ta aia urata si transexuala bagamias pula in ea =))

poate asa intelegi pe limba ta fmm de urata =))

crede-ma ce zic..esti cel mai debil user de pe forum...si eu cea mai mahalagioaica...comportamentul meu este jstificat...ficat..ficat...cacat...sunt din mahala tiganca cu fuste daia din Ferentari... dar tu xoxo cum justifici ca esti prost si retardat?spune ca altfel dau blesteme urate...mance-te a/o/cident-ul paaaa Cretine
Link spre comentariu

crede-ma ce zic..esti cel mai debil user de pe forum...si eu cea mai mahalagioaica...comportamentul meu este jstificat...ficat..ficat...cacat...sunt din mahala tiganca cu fuste daia din Ferentari... dar tu xoxo cum justifici ca esti prost si retardat?spune ca altfel dau blesteme urate...mance-te a/o/cident-ul paaaa Cretine

http://i57.tinypic.com/20igsaw.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Paris Spagnia

Am si eu o intrebare: Asta-i acelasi care "inchiria" locatii si s-au iscat neintelegeri?

Da man eu sunt !!! ai vreo problema ca ofeream regim hotelier + all inclusive in domeniu contra unei sume stabilita de comun acord ? Da eu am luat bani pe regim de la Alexandra.22  pe 40 de zile lucratoare !!! Am gresit cu ceva ? Si da toate conturile erau ale mele de la "A" la "Z", si recenziile erau scrise de mine si punctele erau date de mine ca ea oricum nu stia parolele. Este vreo problema ? Mi-a banat toate conturile si punct. Nu vad ce te framanta pe tine atat subiectul acesta ca oricum esti in plus. ;)

Eu sunt prost ca am spalat rufele in public si a avut de pierdut cel mai mult Pusoaica2012, dar asta e viata mai facem si greseli de genul ca suntem oameni, orice om pana moare mai are de invatat cate ceva de la viata.

Ultima replica pe acest subiect.

• Like 3
Link spre comentariu

Mare prostanac mai esti...deci ai recunoscut ca esti peste...Doamneee, mare ti-e gradina, uite-i cum se duc singuri catre gard sa-l sara  :slap2

Ai tupeu sa te duci la Politie si sa te bati si acolo la fel cu pumnii in piept?!?! Aici, pe forum, toti aveti cate un sac de coaie si intr-o situatie "de stres major" (deci NU limita) va trebuie alt sac ....dar de scutece  :slap2

Link spre comentariu

Mare prostanac mai esti...deci ai recunoscut ca esti peste...Doamneee, mare ti-e gradina, uite-i cum se duc singuri catre gard sa-l sara  :slap2

Ai tupeu sa te duci la Politie si sa te bati si acolo la fel cu pumnii in piept?!?! Aici, pe forum, toti aveti cate un sac de coaie si intr-o situatie "de stres major" (deci NU limita) va trebuie alt sac ....dar de scutece  :slap2

Madam SORINA cum sunt peste ? ca inchiriez apartamente in regim HOTELIER si le ofeream de la A la Z toate necesarele in casa ? ori esti prostanaca ori incerci sa ai ceva cu mine ;)

• Like 2
Link spre comentariu

Omul le oferea conditiile necesare contra unei sume de bani convenita de ambele parti. Atata timp cat totul se rezuma doar la asta, care ar fi problema?

E marcata femeia de pesti care au terorizat-o la inceputul carierei de .....

• Like 2
Link spre comentariu

Ce sa faca neispravitii astia?!?! Si daca ma dau "jos", ce se termina lumea?!? Pana una alta pasarica este la mine :D

Nu am facut circ, nu este problema mea, nu ma intereseaza, eu doar am expus niste concluzii.

Te pup blondo  :hug1

Nu ma intereseaza, nici nu judec. Mi se rupe. Nu ma refeream la simpatia fata de Andreea, este normal sa va fie simpatica, doar ea a intrat cu voi in camera, doar ea a fost cea care v-a facut sa va simtiti bine. Ce e, e, sa fim corecti. Eu ma refeream la "simpatia" fata de Krang.

Ai omis ceva: PROSTIA!!!!

By bthe way, Pisicuts, de ce nu ai banat toate conturile pestelui????? De ce inca mai are cel putin 2 conturi, si anume Toll si JOKER ?????

Aici dai cu batul in balta , este singurul cont ce il am si nici nu am nici o legatura cu JOKER .

Pisicut sanctiuni pentru acuze nefondate nu sunt ?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Telefon: 0725653656

Buna  baieti.. krang aka JOKER ma bucur ca dupa cateva zile ai recunoscut si ai spus adevarul dar e prea tarziu....totusi ma bucur ca ai facut-o pentru tine pentru constiinta ta, eu nu am avut cine stie ce pierderi doar un concurs si contul "PUSTOAICA2012" Viata merge inainte si cu bune si cu rele.O seara buna sa aveti

• Like 15
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...