marix Reputație: 9360 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 La examen un student ia un bilet - nu stie. Ia altul - iarasi nu stie. Al treilea - de asemenea... Si asa al patrulea, al cincilea...Profesorul il opreste si ii da nota "5". Ceilalti studenti se revolta:- Pentru ce?- Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva.... 4
teres Reputație: -444 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 Horoscopul zilei: Sanatate: astrele iti surad. Bani: astrele iti surad si mai tare. Dragoste: astrele deja se c#%* pe ele de ras.
teres Reputație: -444 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 ABUZ = (om) fara buzeAPOI = apa mareBIZAR = zar dubluMACEL = mac micMICROSCOP = scop maruntSOIOS = de soiIVIORAT = prevazut cu vioaraINFOCARE = transformare in focaIMPRASTIERE = rezultatul procesului prin care betivii se fac prastieLESINA = pe unde merge ‘le tren’MERITORIU = teritoriu ocupat de livada de meriRATEU = pateu de rataSCARABEU = cetatean ce locuieste la bloc la scara a doua; din aceeasi familie se cunosc scaraceu si scaradeuTRACTOR = actor cu mult tractPRUDENT = pasta de dinti cu extract de pruneMONOLOG = olog de un piciorBIOLOG = olog de ambele picioareSEXOLOG = olog de 6 picioare (de ex. miriapod sexolog)MANIp…aRE = manevrarea penisului cu ajutorul mainilorATATAT = fara saniAMANAT = fara mainiINCHINARE = transport catre ChinaINVINUIRE = procesul de fermentare a mustului
teres Reputație: -444 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 - Esti bolnav, Bula?- Cum ai dedus?...- Pai, te-am vazut iesind de la spita.- Bun, si daca ieseam din cimitir deduceai ca-s mort?!
teres Reputație: -444 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 Examen la facultate. Intra profesoara in sala:- Buna ziua, studenti. Pentru nota 7, scrieti pe foaia de hartie numele meu.Studentii se uita nedumeriti unii la altii.- Bun... pentru nota 5... scrieti pe foaia de hartie numele materiei pentru care ati venit astazi la examen...La care, unul dintre studenti:- Ba, hai dracu' acasa, ca scarba asta e chitita sa ne pice examenul!
teres Reputație: -444 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 Doi poliţişti (unul mai bătrân, celălalt mai tânăr) stăteau ascunşi cu radarul, când văd venind, cu viteza, un X6.- Bă, ce tare vine asta, zise ăla mai bătrân.- Cu cât vine? întreabă ăla mai tânăr.- Cam cu 200 de euro!
teres Reputație: -444 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 Tatal catre fiu:-Fiule am vazut noul tau status de pe facebook “e complicat”…-Asa, si?-Pai nu inteleg ce e asa greu sa te decizi intre stanga si dreapta.
teres Reputație: -444 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 Un tip la tutungerie cere un pachet de tigari si primeste unul pe care scrie: “Tutunul cauzeaza impotenta”.Cand vede textul, ii cere vanzatorului:- Dati-mi-l mai bine pe cel cu cancer.
teres Reputație: -444 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 Directorul unei companii se adresează către managerul de resurse umane:– Eu vreau ca să găsiţi la întreprinderea noastră o persoană energică, cu capacităţi impresionante şi să fie tînăr, ce ar putea să ocupe postul meu pe viitor.- Şi apoi ce să facem?- Cum îl găsiţi, să-l concediaţi imediat!
teres Reputație: -444 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 Bula, betiv notoriu, somer, merge la biroul fortelor de munca. Functionara ii spune:- Avem un post foarte bine platit, dar trebuie sa si munciti mult.- Doamna, refuz. Ca daca o sa castig multi bani, eu ii beau...- Pai ar mai fi un post liber. Nu se castiga bine, dar nici nu trebuie sa va omorati cu munca.- Nici asa nu e bine. Ca daca am prea mult timp liber la dispozitie, eu ma apuc de baut... Nu aveti un post prost platit si care presupune foarte mult de munca?- Avem, insa din pacate, dvs. nu va incadrati. Va trebuie una-doua facultati.
teres Reputație: -444 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 - Iubitule, astazi am slabit doua kilograme.- Pai, cum ai reusit?... Te-ai demachiat?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 Va credeti animale perverse, nu stiti nimic! 3
teres Reputație: -444 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 Un vas de croaziera naufragiaza. Unul dintre supravietuitori se apropie inot de capitan:- Acum, cati kilometri avem de inotat pana la cel mai apropiat pamant?...- Trei kilometri.Plin de speranta, omul intreaba:- In ce directie?La care, capitanul:- In jos. 5
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 1, 2015 Va credeti animale perverse, nu stiti nimic! Unde le găseşti, măi doamnă !
marix Reputație: 9360 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 In timp ce zbura, prin fata unui vultur trece o vulturita.Vulturul se excita teribil si asta-l dezechilibreaza in zbor.O cioara: - Ce faci, vulturule? Vulturul: - Zbor cum vrea pula mea! 9
marix Reputație: 9360 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 Se intalnesc, pe strada, doi prieteni.Unul din ei i se confeseaza celuilalt:Primul: - Stii, am fost, aseara, la curve!Al doilea: - Ei, si?Primul: - A intrebat ma-ta, de tine! 7
marix Reputație: 9360 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 Se spune ca pizda femeii a fost facuta de trei oameni: un tamplar, un instalator si un blanar.Acum insa apare o intrebare: Cine a facut-o mai bine?Blanarul nu a reusit prea bine, pentru ca ii cade parul!Instalatorul a cam esuat si el, pentru ca picura! Cel mai bine a reusit tamplarul, pentru ca poti da cu limba si nu raman aschii! 4
lukyy73 Reputație: 8219 Postat Iulie 1, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 1, 2015 Un colonel, fumandu-si pipa in veranda, striga la ordonanta sa: - Ioaneee, ia vino incoace! - Ordonati don’ colonel!! - Mai Ioane, tu esti baiat de la tara, cu judecata sanatoasa… Ia sa-mi spui tu mie, daca eu fac sex cu nevasta-mea, asta se considera o placere sau o îndatorire? - Păi don’ colonel … io cre’ ca e plăcere .. - De ce crezi asta? - Păi don’ colonel, daca ar fi o îndatorire m-ati pune pe mine s-o fac! 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 1, 2015 La doctor.- Fost-ai la doctor?.- Fost.- Şi cumu-i?- Bine, cum să fie.- Bătut-ai la uşă ?- Bătut.- Şi cine ţi-o deschis?- Doamna lui.- Şi cumu-i?- Tânără.- Şi ce-ai zis?- Acasă-i domnu* doctor?- Şi ea ce-o zis?- Hai, intră repede, că nu-i acasă. 12 4
Postări Recomandate