Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
Tânără şi sexy, examinată din cap până-n picioare!
La spital, o tânără foarte frumoasă aşteaptă pe hol, pe un pat rulant, să fie condusă în sala de operaţie, pentru o mică intervenţie chirurgicală. Este puţin îngrijorată, cu atât mai mult cu cât orele se scurg şi nimic nu se întâmplă. Într-un final, un tip îmbrăcat în alb din cap până-n picioare se apropie, ridică cearşaful care o acoperea şi îi examinează corpul gol, din cap până-n picioare. După aceea, pune cearşaful la loc şi se îndepărtează puţin pentru a discuta cu alte halate albe. Un al doilea om din grupul celor îmbrăcaţi în alb se apropie, ridică cearşaful şi o examinează, după care pleacă şi când un al treilea halat alb se apropie şi ridică cearşaful pentru a o examina, femeia i se adresează îngrijorată: 

- Am înţeles că e nevoie de mai multe examinări, dar până la urmă când mă operaţi? 

Omul în halat alb ridică din umeri: 

- Habar n-am! Noi suntem aici să vopsim holul!
  • Like 4
Postat

ioi m.as baga si io :69

post-138107-0-68412000-1449334886_thumb.jpg

Iubesc femeile care gandesc ca tine   :icecream

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Galati
Postat

Un taran dintr-un sat îndepărtat soseşte la Bucureşti, se suie într-un taxi şi comandă şoferului:
- Du-mă în principiu!
Şoferul:
- Unde?
- În principiu, ţi-am zis!
În fine, după mai multe încercări de a-l lămuri pe şofer unde voia să meargă, bădia spune:
- Păi mi-a spus şi mie cineva că la Bucureşti, în principiu, se găsesc de toate!

Postat

Concurs: cine poate in timp de 7 minute sa calce o camasa, sa manance o paine si sa f..a o femeie?
Neamtul: se apuca cu grija si calca camasa, dupa care vede ca nu mai are timp, musca o data din paine si se scurge timpul.
Rusul: se apuca de femeie, o f..e, apoi mai are timp sa manance o jumatate de paine si se scurge timpul.
Romanul: o pune pe femeie sa calce camasa si in timp femeia calca, o f..e, mancand in acest timp painea.
Castigator: romanul.

Declaratii:
Neamtul: Noi asa suntem, muncim si incercam sa facem treaba cat mai bine, apoi daca mai e timp, mancam si daca mai e timp ne distram.
Rusul: Noi asa suntem, mai intai ne distram, apoi daca e timp mancam, apoi daca mai e timp muncim.
Romanul: Noi asa suntem, daca nu-l f..em pe cel ce munceste, nu putem manca o paine

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...