Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

3 poliţişti stăteau şi povesteau:
Primul: - Băi nevastă-mea e atât de proastă încât închiriază filme şi noi nici măcar nu avem video...
Al doilea: - Asta nu e nimic... a mea e atât de proastă încât cumpără dero pentru maşină automată şi noi nici măcar nu avem maşină de spălat...
Al treilea: - Ale voastre nici măcar nu se compară cu a mea, a mea e atât de proastă încât şi-a cumpărat două baxuri de prezervative pentru vacanţă şi eu nici măcar nu mă duc ....

Postat

post-3169-0-96973900-1393312112_thumb.jpgpost-3169-0-36795200-1393312126_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a
Postat

Dumnezeu a creat măgarul şi îi zise:
- Tu eşti un măgar. Va trebui să cari într-una greutăţi pe spatele tău de dimineaţa până seara. Vei mânca iarbă şi nu vei fi prea deştept. Şi vei trăi 50 de ani.
La care răspunse măgarul:
- Să trăiesc aşa 50 de ani e mult prea mult Doamne! Nu mă lăsa să trăiesc mai mult de 30 de ani!
Şi a fost aşa.
Apoi Domnul a făcut câinele şi îi zise:
- Tu eşti un câine! Tu vei veghea bunurile oamenilor şi vei fi prietenul lor cel mai bun. Vei mânca resturile de la masa oamenilor şi vei trăi 25 de ani.
La care câinele zise:
- Aşa o viaţă 25 de ani e prea mult Doamne! Nu-mi da mai mult de 10 ani.
Şi a fost aşa.
După care Dumnezeu a creat maimuţa şi i-a zis:
- Tu eşti o maimuţă! Vei sări din pom în pom şi te vei purta ca un idiot. Vei fi hazlie şi vei trăi 20 de ani.
Maimuţa zise:
- Doamne! 20 de ani ca un clown e prea mult. Te rog nu-mi da mai mult de 10 ani.
Şi a fost aşa.
La urmă Dumnezeu a creat omul şi i-a zis:
Tu eşti un om, singura făptură cu raţiune de pe pământ. Îţi vei folosi inteligenţa să îmblânzeşti animale şi să cultivi plante. Tu vei stăpâni pământul şi vei trăi 20 de ani.
La care omul zise:
- Doamne 20 de ani îmi sunt prea puţin! Dă-mi Doamne cei 20 de ani care i-a refuzat măgarul, cei 15 ai câinelui şi cei 10 ai maimuţei.
Şi aşa a făcut Dumnezeu că omul trăieşte 20 de ani ca om, după care se căsătoreşte şi 20 de ani trăieşte ca măgar muncind lucruri grele de dimineaţa până seara. Apoi va avea copii şi va trăi 15 ani ca un câine păzind casa şi mâncând resturile de la familia sa. Apoi la vârste înaintate îşi trăieşte ultimii 10 ani ca maimuţa, se va purta ca un idiot şi îşi va distra nepoţii.

Adam îl întreabă pe Dumnezeu:
- Doamne, de ce ai făcut femeia aşa de frumoasă?
Dumnezeu îi răspunde:
- Pentru ca să îţi placă şi să o iubeşti...
- Doamne, dar de ce ai făcut-o aşa de proastă?
- Ca să te placă şi ea pe tine...

Într-o zi Dumnezeu se plimba cu Adam prin Paradis. La un moment dat Dumnezeu îi spune:
- Adame ar fi timpul să populezi Pământul! Ai putea începe prin a o săruta pe Eva.
- Doamne ce înseamnă a săruta?
Dumnezeu îi explică şi după asta Adam o ia pe Eva după un tufiş şi o sărută. După un timp se întoarce şi-i zice zâmbind lui Dumnezeu:
- Minunat Doamne!... Ce urmează acuma?
- Acum ar trebui să o mângâi pe Eva.
- Doamne ce înseamnă a mângâia?
Dumnezeu îi explică. Ăsta iar o ia pe Eva într-un tufiş şi o mângâie. După ce se întoarce:
- Minunat Doamne, asta a fost şi mai bine decât sărutatul!
Dumnezeu îi spune:
- Acum ar trebui să faci dragoste cu Eva.
- Doamne ce înseamnă a face dragoste?
Dumnezeu îi explică. Adam o ia pe Eva în tufiş şi după câteva clipe se întoarce şi întreabă:
- Doamne ce e aia migrenă?...

Într-o zi, îl cheamă Dumnezeu pe Adam la el şi-i spune:
- Am să-ţi dau două vesti: una bună şi una rea. Cu care să încep?
- Păi, spune-o p-aia bună, zice Adam.
- Am două organe noi pentru tine, spune Dumnezeu. Unul este cel numit "creier". Te va face inteligent, vei putea crea lucruri noi şi vei putea întreţine o conversaţie cu Eva. Cel de-al doilea organ, numit "penis" îţi va permite să reproduci forme inteligente de viaţă şi să populezi planeta. Eva va fi foarte fericită ca tu ai acum acest organ ce o va face să aibă copii.
Adam, foarte încântat, exclamă:
- Darurile pe care mi le faci sunt fantastice. Ce veste rea ai putea să-mi dai?
Dumnezeu se uita la Adam cu părere de rău şi spune:
- Problema este că, atunci când te-am creat, ţi-am dat sânge doar cât să utilizezi unul dintre aceste noi organe odată.

Dumnezeu tocmai terminase de făcut universul şi în sacul lui mai avea câteva rămăşiţe. Vrând să le împartă şi pe acestea se duse la Adam şi Eva.
- Copiii mei, mai am două daruri pentru voi. Aş vrea să vă alegeţi. Mai întâi cine vrea abilitatea de a urina stând în picioare?
Adam şi Eva se gândiră ce se gândiră şi până la urmă, Adam zise:
- Doamne, te rog dă-mi mie chestia asta te rog.
- Stai să vedem ce părere are şi Eva, spuse Dumnezeu. Eva răspunse:
- Doamne, Adam e bărbat, lui i se cuvine.
Şi Dumnezeu îi dădu astfel bărbatului abilitatea de a urina stând în picioare. Apoi îi dădu sacul cu daruri lui Adam sa îi dea Evei ce mai rămăsese. Adam deschise sacul şi spuse:
- Ia să vedem ce avem aici. Ahaaaa, Orgasme multiple!

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Eram in Bucuresti la un semafor si m-am hotarat sa fac stanga asa ca am semnalizat. Un taximetrist de langa mine se uita ingrijorat si-mi facea semne disperat:
-Vezi ca iti clipeste un bec in coltul capotei!

Postat

Un copil de patru anişori îşi întreaba mama:
- Mamă, mamă, lumina se suge?
- Nu, de ce?
- Pentru că tata i-a spus bonei: stinge lumina şi suge-o toată!

Postat

O fetiţă merge la un bazin de nudişti cu părinţii ei. Tot plimbându-se ea, observă că toţi domnii au chestia mai mare decât tatăl ei. Merge la mamă şi o întreabă:
– Mamă, de ce toţi bărbaţii au chestia aia mai mare decât tati?
Mama, neştiind ce să răspundă:
– Draga mea, cu cât e mai mare, cu atât e mai prost bărbatul!
Mai merge fetiţa să se joace şi observă ca toate doamnele au sânii mai mari decât mama ei. Merge la mamă şi o întreabă:
- Mamă, de ce toate doamnele au sânii mai mari ca tine?
– Draga mea, cu cât sunt mai mari sânii, cu atât e mai proastă doamna.
Mai merge fetiţa la plimbare, îl vede pe tatăl ei vorbind cu o doamnă, se întoarce la mama ei şi îi spune:
– Mami, mami, tati vorbeşte cu cea mai proastă doamnă din bazin! Şi cu cât vorbeşte mai mult cu ea, cu atât devine şi el mai prost!!!

• Like 3
  • Minus 1
  • Telefon: .
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: .
Postat

Bona si lumina

Un copil de patru anişori îşi întreaba mama:
- Mamă, mamă, lumina se suge?
- Nu, de ce?
- Pentru că tata i-a spus bonei: stinge lumina şi suge-o toata

• Oras:Abc
  • Oras:Abc
Postat

Se încheie Cina cea de Taină. Vine ospătarul cu nota de plată la Iisus. Se uită Iisus la notă şi înlemneşte: 30 de arginţi.
- Ioane, ai tu cumva 30 de arginţi?
- Nu, Doamne, am dat toţi banii la săraci.
- Andrei, ai tu cumva 30 de arginţi?
Acelaşi răspuns.
- Petre?
Petre ridică din umeri, nu are. Ultimul apostol:
- Iuda, ai tu cumva treizeci de arginţi? 
- N-am, Doamne, dar am o idee...

• Like 2
  • Minus 6
Postat

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1904220_587849474637177_955831680_n.jpg

:)

Postat

:)

FANTAsma

Baietelu’ la cofetarie:

-Saru’mana! Aveti Fanta roz?

-Da puisor, toate avem fanta roz…

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

”Ce junior promiţător! Acum 20 de ani.”

”Nu s-a bucurat după goluri pentru că a jucat la Fiorentina, fiind coechipier cu Dante”

”A dedicat victoria prietenului său din copilărie, Isus.”

”17 ani împliniţi. Dar nu a spus cînd”

”Dublă de veteran”

”A condus autobuzul şcolar pe care îl frecventa Javier Zanetti”

”Declaraţie anterioară: ”Am 17 ani. Jur pe viaţa nepoţilor mei!””

”Are 17 ani... pe un picior”

”Are mai mulţi ani decît toţi coechipierii săi de la juniori”

”Îşi doreşte un trofeu după 30 de ani de carieră fotbalistică”

”A luat prînzul cu Garibaldi”

”Acestea este curiosul caz al lui Benjamin Minala”

”Demonstrează mai multă experienţă decît orice jucător de vîrsta sa. E o adevărată promisiune pentru 2098”

”A dedicat golurile fiului său, care împlineşte azi 45 de ani.”

sa intelegeti glumele intrati pe http://www.gsp.ro/international/campionate/cele-mai-bune-glume-cu-joseph-minala-fotbalistul-care-pretinde-ca-are-17-ani-d-420461.html

Postat

1)Ca romanu" nu-i nici unu",unde-s multi putea fi unul"!! 2)Fie painea cat de rea,tot ti-o fura cineva.3)Cine ne viziteaza ne face onoare,cine nu,placere.4)Ne nastem goi,uzi si flamanzi.De-abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc.5)In viata sunt doua cuvinte care deschid multe usi:"trage" si "impinge".6)Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc.7)Cine fura azi un ou si se lasa prins...e bou!!! 8)Proverb marinaresc:"Iubeste-ti copilul ca si cum ar fi al tau".9)Nici o fapta buna nu scapa nepedepsita! 10)Cum iti asterni,cum vine altul si se culca in locul tau.11)Ai carte,ai cu ce sa te stergi...12)Daca totul a iesit bine,inseamna ca ai gresit undeva.13)Mama prostilor e mereu gravida... :gifs_ojos

• Like 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...