Sari la conținut

0773367672 Pustoaica zona Militari

Postări Recomandate

• Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

nu sunt o femeie care trebuie sa aiba grija niste pești fomisti,sunt capabila sa am grija singura de mine!!!

se vede

Eu am crezut ca e un baietel subnutrit dintr-o tara subdezvoltata.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

se vede

nu te juca cu vorbele

• Like 1
  • Oras:București
Postat

Eu am crezut ca e un baietel subnutrit dintr-o tara subdezvoltata.

de mine zici? daca de mine zici am uitat sa rad,ha ha ce gluma prosta.
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

sunt disponibilă,sarut

pana cand?  pe la 8 vine postasu cu leafa, pot sa vin pe la noo ?

Postat

Salut frati intr-ale.

. De fapt nici Alice de care se vorbea mai drevreme nu reuseste sa faca in stilul GIF, insa Alice stie sa scoata zgomote, cand se ineaca sa se controleze si sa scoata sunete superexcitante. Corina mai are de invatat.

Mai ai posibilitatea sa o lasi pe ea sa si-o bage si atunci, in ritmul ei nu al tau, poate sa o ia de ceva mai multe ori, insa nu va asteptati la clabuci nici de data asta.

Nici palme peste fata, cu scula in gura (sau oricum altfel) nu accepta. Chiar nu suporta. I-am dat eu odata, luat de val si au apucat-o crizele.

Anilingus de principiu nu iti face. Alice face un anilingus de milioane. Corina, mi-a cerut mie inca 150 de lei in plus, doar pentru anilingus. Nu am acceptat, pentru ca oricum ii este foarte scarba si nu ar face ce trebuie.

Zi si mie Nene Gilfroro despre care Alice este vorba.

Saru mana lu matale anticipat.

Postat

nu lucrez astazi,maine de la ora 11:00 pana mai pe seară sunt disponibilă

Vizitator
Postat

Corina prestează la 60 ron finalizarea oralul doar protejat, pentru NP taxează încă 30. M-a primit cu ţigara în gură deşi eu nu fumez şi nu suport să mi se fumeze în nas. Nu mi-a cerut permisiunea, nu i-a păsat. M-a invitat să iau loc lângă ea pe pat la o mică discuţie; alt loc de conversaţie se pare că nu există în garsoniera ei. Atitudinea asta m-a descumpănit puţin aşa că am ales o finalizare. În cameră e cam dezordine, doi papagali, un căţel şi o pisică care se cam zbenguie.La baie nu găseşti prosop. Fiindcă tocmai îşi făcuse un tatuaj mare pe abdomen n-am avut voie s-o ating (proaspăt vopsit!) Prestaţie e mediocră deşi fata e frumuşică şi ar avea potenţial. Mă întreb dacă la altă categorie de preţ prestează mai bine. Tot ce e posibil. Fata vorbeşte bine, coerent dar nu-şi dă interesul să poarte o conversaţie. Oral banal fără implicare. Normalul la fel, pare absentă...şi preocupată doar dacă termini. Ce e drept are forme plăcute, sâni mici şi un funduleţ care te zăpăceşte nu alta. Cu o notă de 7 trece clasa.

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Bruges
  • Oras:Bruges
Postat

Tot nu a scapat de gradina zoologica de acolo? Pacat caci in rest e OK fata!

Nu mai pun la socoteala cruzimea fata de animale!  :laugh2  Numai prostii vad papagalii si sigur au devenit bagabonti si perversi.

Cainele si pisica, va dati si voi seama ca la cat miros de pasa incinsa zace in aer, presteaza micutii "INTERRACIAL HARDCORE" non stop. :doggystyle

• Like 2
Postat

nu este nici un miros in cameră,aierisesc mereu si fac curat!

• Oras:Bucuresti
Postat

si da nu mai fac oralul neprotejat de cat contra cost

Si de ce nu ai anuntat si aici ca sa stie lumea?

Postat

Si de ce nu ai anuntat si aici ca sa stie lumea?

pt. cå e arzoaicå

• Like 1
Postat

Pai tocmai ce a anuntat cateva pagini mai in urma ca a renovat. Tu ce te asteptai?

Postat

poate e vreo moda noua de design interior. ceva de la milano sau de la napoli adusa de vladimir.

Vizitator
Postat

frumoaså/curatå zugravealå

pa albastru , cum imi place mie

• Like 1

Postat

pa albastru , cum imi place mie

du-te, ce mai stai. faci 2 intr-unu. futi ceva si vizitezi si gradina zoologica in acelasi timp.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...