jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 5, 2015 cica si-a luat si-un soarece de siloz. mi-a zis mie cineva acu' 2
adi_best_freind Reputație: 11 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 5, 2015 In pat nu dar in dus cu tine da pe hainele tale da si daca ai ghinion ca mine se mai si caca in olita ei din baie de cand intri iti taie tot cheful! De ce nu intelegi ca ai putea sa ai de doua ori mai multi clienti daca scapi de toate animalele din casa.iati in pana mea un acvariu cu pesti daca iti plac asa mult!
amorxxx Reputație: 452 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 5, 2015 catelul ok ai dreptate si nu il mai tin cu mine dar pisica nu pot sa o las! 2
pvg Reputație: 642 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bruges Oras:Bruges Postat Noiembrie 5, 2015 NU POTI sa o lasi? Da' de ce nu poti sa o lasi papusica? Doar tu spui ca esti "LA BIROU". Deci esti la munca nu la distractie sa te joci cu cotoiul! Doar cu cotoiul nostru si cu pisicuta ta e loc de joaca. Ce cacat e asa de greu de inteles CA NU SUPORTAM ANIMALUL ALA ACOLO? Du-l in cacat acasa!Imi bag pula in parul lasat de el, imi bag pula in mirosul lui si imi bag pula in cacatii de la baie care ma fac sa vomti si sa mi se lase pula. ARUNCA GHEMUL ALA DE BLANA DE LA BIROU CA SE LASA CU PROTESTE DE STADA!Maine la protest la Universitate o sa am carton cu "AFARA CU ANIMALELE DIN BIROUL LAUREI!!!" Sa te uiti la TV! Pe bune ca am pofta de tine si nu vin ca ma ia cu rau cand imi aduc aminte de animale! 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 5, 2015 degeaba, are banda scurta, prinde greu si uita repede
pvg Reputație: 642 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bruges Oras:Bruges Postat Noiembrie 5, 2015 N-ai frate cu cine. Proceseaza cu Intel 4004 pe 4 biti... plm...
hormi Reputație: 787 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2015 Hombre...daca tipa acolo sta, cum dracu sa lase "acasa" cotoiul? Cotoiul este bine merci la el acasa. Tie ti se pare ca ala este "birou".
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 5, 2015 Tipa nu locuieste acolo. Doar munceste in acea garsoniera. Asta din cate am inteles eu de la ea.
pvg Reputație: 642 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bruges Oras:Bruges Postat Noiembrie 5, 2015 NU, pasareaua nu locuieste acolo.Cine a fost stie perfect ca nici daca ar vrea nu ar avea cum sa locuiasca in 2 m2 care sunt disponibili acolo.
adi_best_freind Reputație: 11 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 6, 2015 Atunci ramai fata cu pisica si cu papagalii dar cand vine chiria si restul facturilor sa la ceri lor ca noua nu vrei sa ne ei bani facandune sa ne simtim bine si confortabili!
hormi Reputație: 787 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2015 NU, pasareaua nu locuieste acolo.Cine a fost stie perfect ca nici daca ar vrea nu ar avea cum sa locuiasca in 2 m2 care sunt disponibili acolo.Da, restul blocului are numai penthouse-uri de 200mp...Ia intreab-o pe ea...sa vezi ca o sa-ti zica ca garsoniera este foarte ok. Si blocul la fel.... 1
hormi Reputație: 787 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2015 Tipa nu locuieste acolo. Doar munceste in acea garsoniera. Asta din cate am inteles eu de la ea.Aha, toate locuiesc numai pe la Unirii la fantani, Primaverii sau Cotroceni.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Postat Noiembrie 6, 2015 E cămin de nefamilişti infect. Pereţi de carton şi priviri curioase peste tot.
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 6, 2015 e numai lume buna acolo. de ce pula mea nu s-o muta, macar prin drumul taberei unde e chiria mai accesibila, nu stiu...
pvg Reputație: 642 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bruges Oras:Bruges Postat Noiembrie 6, 2015 acolo ie lumea ei
amorxxx Reputație: 452 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 8, 2015 nu este nici un camin de nefamilisti!!!!! nu e nici infect!! fac curatenie dupa fie care client 2
cionedison Reputație: 96 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:British Virgin Islands Oras:British Virgin Islands Postat Noiembrie 8, 2015 nu este nici un camin de nefamilisti!!!!! nu e nici infect!! fac curatenie dupa fie care client pune-ti si tu la semnatura tarifele ca le-ai tot ametit in ultimul timp...
amorxxx Reputație: 452 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 10, 2015 in perioada 10~16 noiembrie este valabila oferta de 200 lei ora,oral dip,anal,uro,sau 250 ora dominare dura activa si pasiva,uro facial si corporal,fin facial si ora,anal si oral
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2015 maine dimineata la 7.45 te gasesc pentru o ora de dominare? 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 10, 2015 in perioada 10~16 noiembrie este valabila oferta de 200 lei ora,oral dip,anal,uro,sau 250 ora dominare dura activa si pasiva,uro facial si corporal,fin facial si ora,anal si oralIești pă șinclu ân acia perioadă?
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 10, 2015 in perioada 10~16 noiembrie este valabila oferta de 200 lei ora,oral dip,anal,uro,sau 250 ora dominare dura activa si pasiva,uro facial si corporal,fin facial si ora,anal si oral pai si pana acu cat era?
pvg Reputație: 642 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Bruges Oras:Bruges Postat Noiembrie 10, 2015 Pana acum era mai ieftin.
16vah Reputație: 51 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 11, 2015 Fata asta a fost bagata prea mult in seama si i sa urcat la cap,nu fitele ci tarifele.Eu propun sa-i dam o pauza si sa o bagam in post o perioada.Cei drept are ceva servicii mai aparte decat majoritatea si desi nu am vizitat-o sunt convins ca unele dintre servicii le presteaza cu reticienta,sunt puse acolo ca sa faca diferenta caci altfel pentru ce sa ceri atatia bani.Eu mai astept o perioada si o voi vizita pentru a o domina cum se cuvine,sa vedem de ce este in stare,si nu ma refer la duritate ci la jocul in sine,desi am mari indoieli.
amorxxx Reputație: 452 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 11, 2015 nu lucrez astazi,este o zi importanta pentru mine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum