Sari la conținut

0773367672 Pustoaica zona Militari

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

aveam degand sa tac si cred ca mai bine faceam , dar voi care a-ti transformat site-ul in chat cum spunea cineva pe aici , ati contribuit la atitudinea mea de a comenta . pt ce va certati ? eu unul nu o recomand si nici nu am sa merg la dansa in urma atitudini ei golanesti si a tot cea ce ati spus voi aici . cu scuzele de rigoare am sa va rog sa lasati deoparte cearta asta fara sens intre voi

foarte bine este treba ta dacq nu intelegi! Pe tine daca un grup de retardati mental te-ar enerva mereu si ai lasa de la tine o data,de doua ori,de trei ori,de patru ori. Ce ai face? Ai tacea ca prostul? Nu cred! Eu nu sunt proasta nimanui!stiu sa fiu si doamna dar si golanca!
  • Oras:Uniunea Europeana
  • Oras:Uniunea Europeana
Postat

Hmm... cică e nr. de tel deconectat

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Te simpatizeaza cei care s au pisat pe tine si in gura ta..... scz au facut Uro

• Minus 1
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Sezi bland, Dorele.

Iarasi te legi aiurea de fete?

post-211591-0-39308700-1473790523_thumb.jpg

• Like 1
Postat

ba prostule in gura mea nu sa pisat nimeni vreo data si nici nu o sa o faca nimeni!
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Sper sa am timp saptamana asta sa ajung la ea, dupa care am sa fac o recenzie despre cele intamplate. Nu cred ca am sa regret timpul si banii.

Te pup amorxxxx

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

in titlu scrie dristor si in recenzii piata gorjului, care sa fie ???

Gorjului, s-a mutat pe la pagina 69 :))

• Like 1
Postat

Sper sa am timp saptamana asta sa ajung la ea, dupa care am sa fac o recenzie despre cele intamplate. Nu cred ca am sa regret timpul si banii.

Te pup amorxxxx

te astept, te pup ❤❤❤❤
Postat

Rog admin sa imi schimbe titlul cu noul numar de telefon si locatia,multumesc anticipat!

Postat

Gorjului, s-a mutat pe la pagina 69 :))

daca ma grabeam 13 pagini eram inspirat.

multumesc wolf.

Postat

Nu "se mai risca" cu oral neprotejat (tarifele au ramas aceleasi). Asa ca am zis PAS (oricum, de 2x nu si-a respectat, programarea), e pe principiul "primul venit-primul servit"...

• Minus 2
Postat

Nu "se mai risca" cu oral neprotejat (tarifele au ramas aceleasi). Asa ca am zis PAS (toricum, de 2x nu si-a respectat, programarea), e pe principiul "primul venit-primul servit"...

eu nu mi-am respectat programarea? Tu ai spus ca ma suni pe la 18 si ceva. Si da nu mai fac oralul neptotejat,este decizia mea!
Postat

Cand clienții o sa isi respecte ora de programare,atunci am sa imi respect si eu programarile,pana atunci eu imi respect programarile clientilor vechi.

Nu "se mai risca" cu oral neprotejat (tarifele au ramas aceleasi). Asa ca am zis PAS (oricum, de 2x nu si-a respectat, programarea), e pe principiul "primul venit-primul servit"...

Cand clienții o sa isi respecte ora de programare,atunci am sa imi respect si eu programarile,pana atunci eu imi respect programarile clientilor vechi.

Postat

Cand clienții o sa isi respecte ora de programare,atunci am sa imi respect si eu programarile,pana atunci eu imi respect programarile clientilor vechi. Cand clienții o sa isi respecte ora de programare,atunci am sa imi respect si eu programarile,pana atunci eu imi respect programarile clientilor vechi.

Draga mea, prima oara mi-ai tras TEAPA (cand lucrai pe strada Toamnei, cu 5 minute inainte de intalnire vorbisem la telefon, cand am ajuns la adresa ai inchis telefonul), a doua oara acum 2 saptamani, cand ma programasem la 6 (cu confirmare cu o ora inainte, asa agreasem la telefon). Nu ai raspuns nici la telefon si nici la SMS la ora 5. Am sunat pana la 5.30. Deci, esti NESERIOASA!!!

• Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...