amorxxx Reputație: 452 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 13, 2016 aveam degand sa tac si cred ca mai bine faceam , dar voi care a-ti transformat site-ul in chat cum spunea cineva pe aici , ati contribuit la atitudinea mea de a comenta . pt ce va certati ? eu unul nu o recomand si nici nu am sa merg la dansa in urma atitudini ei golanesti si a tot cea ce ati spus voi aici . cu scuzele de rigoare am sa va rog sa lasati deoparte cearta asta fara sens intre voi foarte bine este treba ta dacq nu intelegi! Pe tine daca un grup de retardati mental te-ar enerva mereu si ai lasa de la tine o data,de doua ori,de trei ori,de patru ori. Ce ai face? Ai tacea ca prostul? Nu cred! Eu nu sunt proasta nimanui!stiu sa fiu si doamna dar si golanca!
apo Reputație: 444 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Uniunea Europeana Oras:Uniunea Europeana Postat Septembrie 13, 2016 Hmm... cică e nr. de tel deconectat
amorxxx Reputație: 452 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 13, 2016 0773367672,va astept cu drag cei care ma simpatizeaza.
sokrat Reputație: 40 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 13, 2016 poze noi se poate ?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2016 Postat Septembrie 13, 2016 Te simpatizeaza cei care s au pisat pe tine si in gura ta..... scz au facut Uro 1
enervantul Reputație: 150 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 13, 2016 Te simpatizeaza cei care s au pisat pe tine si in gura ta..... scz au facut Uro Sezi bland, Dorele.Iarasi te legi aiurea de fete? 1
amorxxx Reputație: 452 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 14, 2016 Te simpatizeaza cei care s au pisat pe tine si in gura ta..... scz au facut Uro ba prostule in gura mea nu sa pisat nimeni vreo data si nici nu o sa o faca nimeni!
amorxxx Reputație: 452 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 14, 2016 poze noi se poate ? sigur ca da,am sa pun promit,te pup dulce
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2016 Hmm... cică e nr. de tel deconectat Ai salvat niste bani,bucura-te.
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Septembrie 14, 2016 Ai salvat niste bani,bucura-te. Ai fost la ea ? 1
juniior Reputație: 243 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 14, 2016 I ai dat SAH MATAi fost la ea ? 1
juniior Reputație: 243 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 14, 2016 Sper sa am timp saptamana asta sa ajung la ea, dupa care am sa fac o recenzie despre cele intamplate. Nu cred ca am sa regret timpul si banii. Te pup amorxxxx 1
miste1982 Reputație: 178 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2016 in titlu scrie dristor si in recenzii piata gorjului, care sa fie ??? 1
sexywolf Reputație: 36 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2016 in titlu scrie dristor si in recenzii piata gorjului, care sa fie ???Gorjului, s-a mutat pe la pagina 69 ) 1
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2016 I ai dat SAH MATZici tu?
amorxxx Reputație: 452 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 15, 2016 Sper sa am timp saptamana asta sa ajung la ea, dupa care am sa fac o recenzie despre cele intamplate. Nu cred ca am sa regret timpul si banii. Te pup amorxxxx te astept, te pup ❤❤❤❤
amorxxx Reputație: 452 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 15, 2016 Rog admin sa imi schimbe titlul cu noul numar de telefon si locatia,multumesc anticipat!
miste1982 Reputație: 178 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2016 Gorjului, s-a mutat pe la pagina 69 )daca ma grabeam 13 pagini eram inspirat.multumesc wolf.
vama veche 84 Reputație: 1 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2016 disponibila? 1
amorxxx Reputație: 452 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 17, 2016 Disponibila
bojoci Reputație: -397 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2016 Nu "se mai risca" cu oral neprotejat (tarifele au ramas aceleasi). Asa ca am zis PAS (oricum, de 2x nu si-a respectat, programarea), e pe principiul "primul venit-primul servit"... 2
amorxxx Reputație: 452 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 17, 2016 Nu "se mai risca" cu oral neprotejat (tarifele au ramas aceleasi). Asa ca am zis PAS (toricum, de 2x nu si-a respectat, programarea), e pe principiul "primul venit-primul servit"... eu nu mi-am respectat programarea? Tu ai spus ca ma suni pe la 18 si ceva. Si da nu mai fac oralul neptotejat,este decizia mea!
amorxxx Reputație: 452 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 17, 2016 Cand clienții o sa isi respecte ora de programare,atunci am sa imi respect si eu programarile,pana atunci eu imi respect programarile clientilor vechi.Nu "se mai risca" cu oral neprotejat (tarifele au ramas aceleasi). Asa ca am zis PAS (oricum, de 2x nu si-a respectat, programarea), e pe principiul "primul venit-primul servit"... Cand clienții o sa isi respecte ora de programare,atunci am sa imi respect si eu programarile,pana atunci eu imi respect programarile clientilor vechi.
bojoci Reputație: -397 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2016 Cand clienții o sa isi respecte ora de programare,atunci am sa imi respect si eu programarile,pana atunci eu imi respect programarile clientilor vechi. Cand clienții o sa isi respecte ora de programare,atunci am sa imi respect si eu programarile,pana atunci eu imi respect programarile clientilor vechi.Draga mea, prima oara mi-ai tras TEAPA (cand lucrai pe strada Toamnei, cu 5 minute inainte de intalnire vorbisem la telefon, cand am ajuns la adresa ai inchis telefonul), a doua oara acum 2 saptamani, cand ma programasem la 6 (cu confirmare cu o ora inainte, asa agreasem la telefon). Nu ai raspuns nici la telefon si nici la SMS la ora 5. Am sunat pana la 5.30. Deci, esti NESERIOASA!!! 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum