Sari la conținut

0773367672 Pustoaica zona Militari

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
buzele tale mi-au facut pofta de ceva hard,ce ai in meniu?[/quote nu mai fac dominare eu pasiva dura,doar eu activa (foarte dura),dar accept ceva ușor adică: pălmuțe la fund,trasa ușor de par,sexul dur,vorbit vulgar,oral Deep. Cam asta sunt plus serviciile care sunt in semnătura mea.
Link spre comentariu
  • Telefon: shendu506
  • Oras:bucuresti
  • Telefon: shendu506
  • Oras:bucuresti
buzele tale mi-au facut pofta de ceva hard,ce ai in meniu?[/quote nu mai fac dominare eu pasiva dura,doar eu activa (foarte dura),dar accept ceva ușor adică: pălmuțe la fund,trasa ușor de par,sexul dur,vorbit vulgar,oral Deep. Cam asta sunt plus serviciile care sunt in semnătura mea.

nu mai faci dominare pasiva,de ce te-ai lasat ai patit ceva? prin sex dur la ce te referi cat de dur poate fi? care au fost cele mai dure experiente avute pana acum?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bruges
  • Oras:Bruges

Ma ce vrei tu de fapt? Vrei sa iti povesteasca asta exact cum o suge, cum o ia in pasa, totul in detaliu ca sa iti dai la laba frenetic citind???

Cred ca fata a  spus destul de clar: "accept ceva ușor adică: pălmuțe la fund,trasa ușor de par,sexul dur,vorbit vulgar,oral Deep".

Eu credeam ca suntem un forum de curvari care cautam cele mai corecte pizde sa mergem sa le futem. Vad ca forumul s-a umplut de obsedati si degenerati... :slap2

nu mai faci dominare pasiva,de ce te-ai lasat ai patit ceva? prin sex dur la ce te referi cat de dur poate fi? care au fost cele mai dure experiente avute pana acum?

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...