amorxxx Reputație: 452 Postat Februarie 7, 2017 Oras:București Oras:București Postat Februarie 7, 2017 Disponibilă 😘 😘 😘 7
iscodescu Reputație: 59 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2017 Testata acuma cateva luni si de mine. Amator de skinny tot incercam sa dau de ea dar mai mereu avea tele inchis , odata ce sa mutat pe iuliu maniu la cateva luni am prinso la telefon facut programare in 45 de minute eram pe bulevard ma ghidat usor printre blocuri foarte amabila la telefon. Ajuns la usa intru ma speri un pic de cum este amenajat apartamentu dar zic nui problema nu am venit sa ma mut la ea sau sa il cumpar , am venit direct de acasa direct dusat tot ce trebuie pt dans ) , ma asez pe marginea patului vine langa mine arata foarte bine la corp tate frumoase buze carnoase si o pizda cu un clitoris de zile mari numai bun de lins si stat cu el in gura a incepu actiunea ii cer sa facem 69 se conformeaza dameza totul decurge ok eu nu am simtit nici un miros sau gust nasol totul ok nimic neplacut dupa cateva minute , calra la marginea patului dau in ea ce dau termin si cam asta a fost. Locatia nu dau nota ca nu vreau sa ma mut acolo Oral 7 fara artificiNormal 8 stramta si se implica Pasarica 10 buna de lins ) 6
amorxxx Reputație: 452 Postat Februarie 7, 2017 Oras:București Oras:București Postat Februarie 7, 2017 Testata acuma cateva luni si de mine. Amator de skinny tot incercam sa dau de ea dar mai mereu avea tele inchis , odata ce sa mutat pe iuliu maniu la cateva luni am prinso la telefon facut programare in 45 de minute eram pe bulevard ma ghidat usor printre blocuri foarte amabila la telefon. Ajuns la usa intru ma speri un pic de cum este amenajat apartamentu dar zic nui problema nu am venit sa ma mut la ea sau sa il cumpar , am venit direct de acasa direct dusat tot ce trebuie pt dans ) , ma asez pe marginea patului vine langa mine arata foarte bine la corp tate frumoase buze carnoase si o pizda cu un clitoris de zile mari numai bun de lins si stat cu el in gura a incepu actiunea ii cer sa facem 69 se conformeaza dameza totul decurge ok eu nu am simtit nici un miros sau gust nasol totul ok nimic neplacut dupa cateva minute , calra la marginea patului dau in ea ce dau termin si cam asta a fost. Locatia nu dau nota ca nu vreau sa ma mut acolo Oral 7 fara artificiNormal 8 stramta si se implica Pasarica 10 buna de lins ). Mulțumesc mult pentru recenzie și te aștept când dorești!
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 7, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 7, 2017 . Mulțumesc mult pentru recenzie și te aștept când dorești!hmmmm....deci accepti cunnilingus!
blondul Reputație: -484 Postat Februarie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 7, 2017 pana la urma confirma cineva ca face anal acum? si cat de departe de centru e pe bd iuliu maniu ala? ca duce pana la autostrada .. 1 9
iscodescu Reputație: 59 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2017 pana la urma confirma cineva ca face anal acum? si cat de departe de centru e pe bd iuliu maniu ala? ca duce pana la autostrada .. La apusului colegu 1
shendu506 Reputație: 128 Postat Februarie 7, 2017 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Postat Februarie 7, 2017 Testata acuma cateva luni si de mine.Amator de skinny tot incercam sa dau de ea dar mai mereu avea tele inchis , odata ce sa mutat pe iuliu maniu la cateva luni am prinso la telefon facut programare in 45 de minute eram pe bulevard ma ghidat usor printre blocuri foarte amabila la telefon.Ajuns la usa intru ma speri un pic de cum este amenajat apartamentu dar zic nui problema nu am venit sa ma mut la ea sau sa il cumpar , am venit direct de acasa direct dusat tot ce trebuie pt dans ) , ma asez pe marginea patului vine langa mine arata foarte bine la corp tate frumoase buze carnoase si o pizda cu un clitoris de zile mari numai bun de lins si stat cu el in gura a incepu actiunea ii cer sa facem 69 se conformeaza dameza totul decurge ok eu nu am simtit nici un miros sau gust nasol totul ok nimic neplacut dupa cateva minute , calra la marginea patului dau in ea ce dau termin si cam asta a fost.Locatia nu dau nota ca nu vreau sa ma mut acoloOral 7 fara artificiNormal 8 stramta si se implicaPasarica 10 buna de lins )ai uitat sa mentionezi si cat a costat toata distractia asta 1
iscodescu Reputație: 59 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2017 ai uitat sa mentionezi si cat a costat toata distractia asta120 ora colegu Din motive telefonice am stat doar 1 finalizare Scuze pt omiterea detaliului 1
sexywolf Reputație: 36 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2017 120 ora colegu Din motive telefonice am stat doar 1 finalizare Scuze pt omiterea detaliuluiAdica 120 o finalizare. Am incercat si eu in seara asta o programare dar nu mi-a iesit pasenta. Sper ca maine sa reusim sa ne vedem, amorxxx ! 1
amorxxx Reputație: 452 Postat Februarie 9, 2017 Oras:București Oras:București Postat Februarie 9, 2017 Adica 120 o finalizare. Am incercat si eu in seara asta o programare dar nu mi-a iesit pasenta. Sper ca maine sa reusim sa ne vedem, amorxxx !. Sigur
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 9, 2017 Deci Amor, anal faci? 6
amorxxx Reputație: 452 Postat Februarie 9, 2017 Oras:București Oras:București Postat Februarie 9, 2017 Deci Amor, anal faci? da, fac ce am scris in anunt.
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 9, 2017 Ok, atunci trebuie sa vin in vizita. 6
blondul Reputație: -484 Postat Februarie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 9, 2017 ok. si eu promit sa revizitez pacat ca e tocmai in capatul celalat al bucurestiului. dar .. facem timp 1 9
sexywolf Reputație: 36 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2017 Citisem pe forum o recenzie in care unul din confrati spunea ca fetele din residence sunt atat de aproape incat iese in papuci sa cumpere o paine si da repede si un numar. E, iata ca am ajuns si eu in situatia lui. Dupa o lunga perioada in care am vrut dar nu am reusit sa ajung sa vad ce caprioara am langa resedinta, iata ca sortii mi-au suras si am reusit sa ma programez saptamana trecuta la don'soara. Facut programare pentru ora 18.00, am sunat punctual si am zis ca sunt in zona. M-a rugat sa revin dupa 10 min sa termine de facut dus. Am revenit cu apel, m-a indrumat catre locatie si surpriza...cand a deschis usa chiar mi-a placut ce am vazut. Exact pe gustul meu, nici prea skinny, nici prea inalta, semiimbracata, pe tocuri, din punctul meu de vedere e mai bine decat in poze. Fumat o tigara (ea), am stat putin la taclale, mi-a prezentat catelusa si pisica care dormeau duse fiecare in cate un colt al camerei, nici macar nu (cred) ca au ridicat capul pe parcursul actiunii. Am decartat cei 200 lei si incet incet am trecut la treaba. Pfiu, si acum imi sta gandul la cum se misca si ce facea. Dupa ce m-a intaratat bine de tot, a trecut la un oral (protejat), care desi nu-mi place am zis na, sa stau. Si zic eu ca bine am facut, mai aveam putin si imi dadeam drumul. Asa ca a schimbat repede preze si am dat putin in ea pana am terminat. Scos, sters, mangaiat. Lungiti in pat, si-a aprins o tigara, am mai vorbit de una de alta (nu detaliez) si pana sa incepem din nou ostilitatile...surpriza...suna telefonul. Politia. Care isi schimbase programul (probabil al nu stiu catelea simt la femei ca ceva nu e in regula cu barbatul acasa). Asa ca m-am imbracat rapid, am dat o fuga pe la baie, unde i-am facut cateva recomandari. Pacat de faianta schimbata daca nu rezolva si cada si apa de la chiuveta. Deci spalat putin, imbracat, pupat si valea. Am ajuns cand trebuia acasa in caz ca va intrebati In concluzie, mie personal mi-a placut grav si CLAR voi reveni. Pentru ca regulamentul e regulament, sa dam si notele: Locatie: 8-8,5 (se gasesc si locuri de parcare in zona, daca intrati cu masina pana aproape de bloc)Oral: 8,5 - 9 (protejat)Normal: 9 pentru cat am apucatGFE: 9,5FK: nuHalatul: 100 fin, 200 ora Timp petrecut: nu am mai contorizat din momentul in care mi-a dat sotia restart. Amorxxx, te pup dulce, abia astept sa revin ! 2
amorxxx Reputație: 452 Postat Februarie 15, 2017 Oras:București Oras:București Postat Februarie 15, 2017 Citisem pe forum o recenzie in care unul din confrati spunea ca fetele din residence sunt atat de aproape incat iese in papuci sa cumpere o paine si da repede si un numar. E, iata ca am ajuns si eu in situatia lui. Dupa o lunga perioada in care am vrut dar nu am reusit sa ajung sa vad ce caprioara am langa resedinta, iata ca sortii mi-au suras si am reusit sa ma programez saptamana trecuta la don'soara. Facut programare pentru ora 18.00, am sunat punctual si am zis ca sunt in zona. M-a rugat sa revin dupa 10 min sa termine de facut dus. Am revenit cu apel, m-a indrumat catre locatie si surpriza...cand a deschis usa chiar mi-a placut ce am vazut. Exact pe gustul meu, nici prea skinny, nici prea inalta, semiimbracata, pe tocuri, din punctul meu de vedere e mai bine decat in poze. Fumat o tigara (ea), am stat putin la taclale, mi-a prezentat catelusa si pisica care dormeau duse fiecare in cate un colt al camerei, nici macar nu (cred) ca au ridicat capul pe parcursul actiunii. Am decartat cei 200 lei si incet incet am trecut la treaba. Pfiu, si acum imi sta gandul la cum se misca si ce facea. Dupa ce m-a intaratat bine de tot, a trecut la un oral (protejat), care desi nu-mi place am zis na, sa stau. Si zic eu ca bine am facut, mai aveam putin si imi dadeam drumul. Asa ca a schimbat repede preze si am dat putin in ea pana am terminat. Scos, sters, mangaiat. Lungiti in pat, si-a aprins o tigara, am mai vorbit de una de alta (nu detaliez) si pana sa incepem din nou ostilitatile...surpriza...suna telefonul. Politia. Care isi schimbase programul (probabil al nu stiu catelea simt la femei ca ceva nu e in regula cu barbatul acasa). Asa ca m-am imbracat rapid, am dat o fuga pe la baie, unde i-am facut cateva recomandari. Pacat de faianta schimbata daca nu rezolva si cada si apa de la chiuveta. Deci spalat putin, imbracat, pupat si valea. Am ajuns cand trebuia acasa in caz ca va intrebati In concluzie, mie personal mi-a placut grav si CLAR voi reveni. Pentru ca regulamentul e regulament, sa dam si notele: Locatie: 8-8,5 (se gasesc si locuri de parcare in zona, daca intrati cu masina pana aproape de bloc)Oral: 8,5 - 9 (protejat)Normal: 9 pentru cat am apucatGFE: 9,5FK: nuHalatul: 100 fin, 200 ora Timp petrecut: nu am mai contorizat din momentul in care mi-a dat sotia restart. Amorxxx, te pup dulce, abia astept sa revin ! . Mulțumesc pentru recenzie și te aștept sa revii când dorești, te sărut.
adrrian Reputație: 39 Postat Februarie 16, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 16, 2017 Am si eu o intrebare faci anal? ..pt ca nimeni nu zice in recenzii ca te-ar fi lovit in fundulet? 1
amorxxx Reputație: 452 Postat Februarie 17, 2017 Oras:București Oras:București Postat Februarie 17, 2017 Am si eu o intrebare faci anal? ..pt ca nimeni nu zice in recenzii ca te-ar fi lovit in fundulet?. Da fac anal
floryandoru Reputație: 64 Postat Februarie 17, 2017 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Postat Februarie 17, 2017 cunni accepti?
floryandoru Reputație: 64 Postat Februarie 17, 2017 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Postat Februarie 17, 2017 sa ma anunti cand ai cunnilingus in meniu ok? pooop
jonyklaus Reputație: 18 Postat Februarie 23, 2017 Postat Februarie 23, 2017 hy.am vazut in anuntul tau uro pas / act. ce conditii ai? As vrea sa ne vedem.thc
amorxxx Reputație: 452 Postat Februarie 28, 2017 Oras:București Oras:București Postat Februarie 28, 2017 hy.am vazut in anuntul tau uro pas / act. ce conditii ai? As vrea sa ne vedem.thc. Fac uro doar activa
putzache Reputație: 1141 Postat Februarie 28, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 28, 2017 . Fac uro doar activaAdica pe pisi pe ei. ) , ti-ai schimbat locatia sau tot la murfatlar acolo esti? Daca ti-o schimbi da-mi si mie un PM sa te tavalesc. 1
amorxxx Reputație: 452 Postat Februarie 28, 2017 Oras:București Oras:București Postat Februarie 28, 2017 Adica pe pisi pe ei. ) , ti-ai schimbat locatia sau tot la murfatlar acolo esti? Daca ti-o schimbi da-mi si mie un PM sa te tavalesc.. Sunt tot in militari,dacă ai drum te aștept cu drag.
jonyklaus Reputație: 18 Postat Februarie 28, 2017 Postat Februarie 28, 2017 . Fac uro doar activaSuna interesant. Cand (re)introduci si pasiv in gamă, da-mi un semn.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum