? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 4, 2014 ea zice ca da,a inchis taraba dupa postare Si tu ce zici?Simti ceva pentru ea? Iti place ca te domina?
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Si tu ce zici?Simti ceva pentru ea? Iti place ca te domina? daaaa,mor cand ma domina!e bine asa?
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 4, 2014 daaaa,mor cand ma domina!e bine asa? Ba,nu ma intereseaza daca-i bine sau nu nici macar %! Eu doar observ!
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Ba,nu ma intereseaza daca-i bine sau nu nici macar %! Eu doar observ! observa in continuare
Romero Reputație: 113 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Postat Septembrie 4, 2014
picon Reputație: 1045 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 4, 2014 Deceule, se vede bre ca esti tanar si nestiutor, asculta ici'sa la mine: fasolea "brutalizata" nu e iahnia, ci fasolea batuta, cu usturoi si ceapa calta. Stiu ce spun, crede-ma, ca sunt as in asa ceva, fetele pot confirma. 2 9
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum